ته چین؛

دستور پخت ناز کباب

کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 24 April 2021
تعداد بازدید : 59986
بازدید 77678
۹
ناز کباب یک نوع کباب کوبیده ساتوری ابداعی است که جواد جوادی آشپز حرفه‌ای پخته است. طرز تهیه این کباب کوبیده تند که با مخلوط گوسفند و گوساله تهیه می‌شود را اکنون فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
کاش تتو هاش رو نمی دیدم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
چقدر خردمندی تو
جالب بود. یک‌ شباهت هایی به ادانا کباب ترک ها داشت.
ناز کبابتان عالی بود اقای جوادی از آموزش خوبتان هم سپاسگزارم
پس روش تهیه ؟
واقعا شما هم دلتون خوشه گوشت کجا بود مرغ هم دیگه نیست بعد شما دستور کوبیده با گوشت گوسفند و گوساله میذارین!!!!!؟؟؟؟
سلام فکر بکنم کسی که این دستورهای غذایی رو در این سایت مینویسه یا در ایران نیست یا از وضع مردم خبر نداره دوست عزیز مردم این روزا از رو اجبار یا بدبختی پای مرغبجای مرغ میخورن اونوقت شما ناز کباب رو بهشون یاد میدی .یادم میاد یک زمان به صدا وسیما گفته بودن فقر مردم رو نشون نده نکنه مشابه این دستور رو به شما هم دادن
اسم بهتر از این نبود آیا؟؟؟! خخخخ
دمت گرم