کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 24 April 2021
ناز کباب یک نوع کباب کوبیده ساتوری ابداعی است که جواد جوادی آشپز حرفه‌ای پخته است. طرز تهیه این کباب کوبیده تند که با مخلوط گوسفند و گوساله تهیه می‌شود را اکنون فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
کاش تتو هاش رو نمی دیدم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
چقدر خردمندی تو
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
جالب بود. یک‌ شباهت هایی به ادانا کباب ترک ها داشت.
شهرام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
ناز کبابتان عالی بود اقای جوادی از آموزش خوبتان هم سپاسگزارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
پس روش تهیه ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
واقعا شما هم دلتون خوشه گوشت کجا بود مرغ هم دیگه نیست بعد شما دستور کوبیده با گوشت گوسفند و گوساله میذارین!!!!!؟؟؟؟
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
سلام فکر بکنم کسی که این دستورهای غذایی رو در این سایت مینویسه یا در ایران نیست یا از وضع مردم خبر نداره دوست عزیز مردم این روزا از رو اجبار یا بدبختی پای مرغبجای مرغ میخورن اونوقت شما ناز کباب رو بهشون یاد میدی .یادم میاد یک زمان به صدا وسیما گفته بودن فقر مردم رو نشون نده نکنه مشابه این دستور رو به شما هم دادن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
اسم بهتر از این نبود آیا؟؟؟! خخخخ
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: