کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 21 April 2021
خورش فِسِنجان یا فَسوجن یا فسنجون یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. پیش از این طرز تهیه این خورش را در تابناک فراگرفته‌اید. همچنین پیش از این طرز تهیه چندین نوع ته چین را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت پخت یک غذای ترکیبی است و طرز تهیه ته چین فسنجان را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اکرم سادات
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
سلام وافعاعالی بودولی دراین شرایط اقتصادی خیلی هزینه برهست ممنونم که انقدرقشنگ توضیح دادند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: