کد خبر: ۱۰۴۱۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 14 April 2021
خورش مرغ آذربایجانی یک غذای بسیار خوش طعم و مجلسی ایرانی است. دستور پخت این خورش را به همراه کته با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
همیشه تبریز و اصفهان، مهد بهترین آشپزان ایران‌زمین بوده‌اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
اصفهان!!!
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
بد نیست تحقیقی بکنی ببینی بیشترین غذاهای ایرانی مال کجا هستن که ثبت جهانی شدند.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
سلام حتما یکی با نقش و نگار دستش میومد جلوی دوربین
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: