صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زنگنه: دشمنان در قطع فروش نفت ایران شکست خوردند

"بیژن نامدار زنگنه" وزیر نفت ایران یکشنبه شب در گفت وگوی اختصاصی با شبکه یمنی "المسیره" گفت که دشمنان ایران قادر نبودند که صادرات نفت ایران را به صفر برسانند.
کد خبر: ۱۰۳۰۱۵۸
| |
9132 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، زنگنه در این گفت وگو تصریح کرد: تهران ۸۰ درصد از تجهیزات نفتی ثابت خود را در داخل تولید می‌کند و این مقدار در ارتباط با تجهیزات بازیافتی کمتر از این میزان است.

وزیر نفت کشورمان افزود: ما با اتکا به توانایی‌های داخلی خود، با قاطعیت به دنبال شکست تحریم‌های تحمیلی آمریکا هستیم.

وی افزود: ایران امیدوار است که بتواند با تکیه بر شرکت‌های دانش‌بنیان در دو سال آینده، موفق شود در بخش صنعت موتورهای توربین‌های گازی و پمپاژ نفت به خودکفایی برسد.

ایالات متحده آمریکا در اقدامی یکجانبه پس از خروج دولت دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای رشته تحریم‌های ظالمانه را با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران آغاز کرد که در این راه شکست خورد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان