ته چین؛

دستور پخت ماهیچه مشهدی

کد خبر: ۱۰۱۱۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 01 November 2020
تعداد بازدید : 38212
بازدید 35217
۴
ماهیچه مشهدی پرپیاز یکی از غذاهای خوش طعم و جذاب است. طرز تهیه ماهیچه پرپیاز را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید. آموزش ماهیچه پر پیاز مشهدی به سبک پسران کریم مشهد جوادجوادی
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
شما گویا توی ایران زندگی نمی کنید و خبر از مردم کشور ندارید

این گزارشتون را باید برای دولتمردان و کابینه و وابستگان به صورت اختصاصی پخش کنید

مردم کجا و خرید ماهیچه گوسفند کجا ؟

این ویدئو را لطفا حذف کنید
مردم می دونند اگر پول داشته باشند چگونه غذا درست کنند
پاسخ ها
نازنین بانو
| United States of America |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
این آقا استرالیاست. دستورات آشپزی اش هم ظاهرا برای ایرانیان خارج از کشور در یوتیوب موجوده. عموم مردم داخل ایران که دسترسی به مواد اولیه از جمله گوشت ندارند متاسفانه
بی خرد. مردم رو درک کن. مردم نون ندارن بخورن تو ماهیچه نشون میدی. شرافت هم خوب چیزیه
انچه مشخص است از درد و سختی مردم لذت می برید و با تمام توان در جهت ایجاد و افزایش مشکلات تلاش می کنند از جمله در زمان گرانی ماشین گزارش های مقایسه ماشین های لوکس را هر چند وقت یک با می گذارد زمان رونق بورس گزارشهای بر علیه بورس و زمان گرانی گوشت گزارش بخت ماهیچه