صفحه خبر لوگوبالا تابناک

از مسکن محرومان چه خبر؟

ثبت نام حدود سه هزار اصفهانی در طرح مسکن محرومان نهایی شده است.
کد خبر: ۱۰۰۶۰۳۷
| |
4819 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح در هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی آغاز شده، گفت: بعد از امضای تفاهم نامه و شناسایی افراد نیازمند و واحد‌های ناکارآمد، حدود ۹ هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط این طرح شناسایی شدند.

غلامحسین خانی افزود: از این تعداد، سه هزار نیازمند که در اولویت بودند، ثبت نام شدند و عملیات اجرایی ساخت واحد مسکونی برای این افراد آغاز شد.

وی با بیان اینکه افراد متقاضی بسته به مقدار آورده خود، با استفاده از وام‌های ارزان قیمت و کمک‌های بلاعوض اقدام به ساخت خانه‌های ۴۰ تا ۶۰ متری و یا بیشتر می‌کنند، از خیران خواست تا با کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود (مصالح ساختمانی) برای تسریع در پیشرفت عملیات ساختمان سازی مثل همیشه آستین همت بالا بزنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
مگه قبر چشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
ما دیگه توی این مملکت محرومی نداریم که مسکن لازم داشته باشه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار