صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انهدام باند بزرگ فیشینگ کاران حرفه‌ای در تبریز

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از انهدام باند فیشنگ کاران حرفه ای و دستگیری ۴ مجرم سایبری با بیش از ۱۸۰ شاکی در سطح کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۸۰۵۱
| |
1842 بازدید
فیشینگ

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ اکبر محمدجعفری روز دوشنبه در تشریح این خبر اظهار کرد: با مراجعه تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا استان و با ارائه شکوائیه عنوان کردند در پی کلیک برروی لینک جعلی، حساب های بانکی شان خالی شده است که نظر به حساسیت موضوع و فراگیرشدن حوزه فیشینگ و بدافزارهای متداول، موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم ویژه عملیات سایبری این پلیس قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: با اقدامات اطلاعاتی کارشناسان پلیس فتا استان مشخص گردید متهمان با ارسال پیامی تحت عنوان پیامک ابلاغیه الکترونیکی،عکس یادگاری،سهام عدالت و وام فوری،کاربران را به صفحه فیشینگ هدایت و پس از نصب بدافزار بر روی گوشی و با دسترسی و اخذ اطلاعات بانکی، برداشت‌های متعددی از حساب‌های شهروندان توسط متهمان صورت می گرفت لذا سرنخ‌هایی از فیشینگ کاران حرفه ای استخراج و در تور اطلاعاتی تیم مجرب مقابله با فیشینگ استان قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی و اقدامات فنی و شبانه روزی،کارشناسان پلیس فتا موفق به شناسایی این مجرمان سایبری شده و با هماهنگی مقام قضایی در چند عملیات پیچیده اطلاعاتی،منسجم و غافلگیرانه متهمان دستگیر شدند.

وی خاطر نشان کرد: متهمان در بازجوئی های تکمیلی افسران سایبری به جرم خود مبنی بر ارسال پیامک های لینک آلوده با عناوین مختلف از جمله ابلاغیه قضایی،سهام عدالت و عکس یادگاری وهدایت به صفحه فیشینگ و خالی کردن حساب شهروندان کردند و تاکنون در این پرونده ۱۸۰ شاکی شکایت خود را از استان آذربایجان شرقی و سایر استان ها در سطح کشور ثبت نموده و همچنین بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال برداشت غیرمجاز صورت گرفته است و بررسی های لازم در حال انجام بوده و امکان افزایش مبلغ برداشت شده و یا تعداد شکات متصور است.

رئیس پلیس فتا استان از هموطنان خواست: در صورت مواجه با هرگونه موارد مجرمانه در فضای مجازی می‌توانید با بخش مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط