صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگیری دو عنصر نفوذی در تهران در پوشش خبرنگار

ماموران پلیس اطلاعات فاتب با انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی، موفق به شناسایی و دستگیری دو عنصر نفوذی شدند که در غرب و شمال تهران فعالیت می‌کردند و خود را در پوشش خبرنگار معرفی می‌کردند.
کد خبر: ۱۳۷۳۵۸۰
| |
3552 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری پلیس، این افراد با سوءاستفاده از پوشش رسانه‌ای، اقدام به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مرتبط با مراکز حیاتی و حساس نظامی و اطلاعاتی کشور به شبکه‌های معاند نظام می‌کردند.

 اهمیت دستگیری این عناصر با توجه به داده‌های کشف‌شده و ارتباطات سازمان‌یافته آنها با عناصر داخلی و خارجی بسیار بالاست و در تأمین امنیت ملی و خنثی‌سازی تهدیدات احتمالی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد کانال ارتباطی امن این شبکه با اتاق عملیات خارج از کشور، از طریق اینترنت ماهواره‌ای و با بهره‌گیری از تجهیزات استارلینک برقرار بوده است. دستگاه گیرنده استارلینک این شبکه نیز در جریان عملیات کشف و ضبط شد.

پلیس اعلام کرده است که تحقیقات فنی و اطلاعاتی برای شناسایی سایر اعضاء و شبکه‌های پشتیبان این افراد در دستور کار قرار دارد و روند بررسی‌ها ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
به جاسوس ها و تروریستهای وطن فروش رحم نکنید به هیچ وجه