صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تجاوز جدید به ایران باعث شرمساری بیشتر ترامپ خواهد شد

«ابراهیم رضایی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المسیره گفت که هر گونه تجاوز جدید علیه ایران با پاسخ قوی‌تر مواجه خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۷۳۵۱۶
| |
3400 بازدید
|
۳

به گزارش تابنک، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المسیره تأکید کرد که هرگونه تجاوزی علیه ایران با پاسخی قوی‌تر مواجه خواهد شد.

«ابراهیم رضایی» در مصاحبه با المسیره گفت: هرگونه تجاوزی علیه کشورمان با پاسخی قوی‌تر مواجه خواهد شد و ما برای همه سناریوها آماده‌ایم.

وی افزود: آمریکایی‌ها یا باید تسلیم دیپلماسی و شرایط ما شوند یا تسلیم قدرت موشک‌های ما.

این مقام ارشد ایرانی هشدار داد: هرگونه تجاوز جدید فقط شرمساری بیشتری برای ترامپ به ارمغان خواهد آورد و تاریخ تنگه هرمز هرگز به حالت سابق خود باز نخواهد گشت. و هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را بدون رضایت ما باز کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: ما در حال اجرای یک چارچوب قانونی جدید هستیم که توسط مجلس تصویب خواهد شد تا تنگه را مدیریت کند. تحت این چارچوب، کشتی‌های دشمن اجازه عبور از آن را نخواهند داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
اگر ترامپ ذره‌ای شرم حالیش بود باید الان کنار اپستین خوابیده بود.
مظلومان ناوشکن دنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
در شرایط جنگی هستیم. هم کمکهای اولیه و هم کار با اسلحه باید آموزش داده شود. اتفاقا گاهی این برنامه‌ها خوبه. ترامپ خواست استراتژی مرد دیوانه را برای ما به کار ببره. دید پاش برسه ما از اون دیوانه‌تریم. گاهی رفتارهای عقلانی کارساز نخواهدبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
نمایندگان محترم چرا به صحن مجلس نمی آیند تا در آنجا آمریکا را تهدید کنند؟