صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله کوبنده متکی به نماینده بحرین

منوچهر متکی، رئیس شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس ایران، در واکنش تند به اظهارات نماینده بحرین، او را «عامل آمریکا و اسرائیل» خواند و گفت: بحرین با میزبانی از پایگاه پنجم نیروی دریایی آمریکا، در تهدید و حمله به اهداف غیرنظامی و صنعتی ایران شریک است.
کد خبر: ۱۳۶۷۷۴۱
| |
14952 بازدید
|
۴

حمله کوبنده متکی به نماینده بحرین

تنش لفظی میان نمایندگان ایران و بحرین در نشست اتحادیه بین‌المجالس به اوج رسید. منوچهر متکی که ریاست شورای اجرایی این اتحادیه را بر عهده دارد، در اقدامی بی‌سابقه و با لحنی تند، گزافه‌گویی‌های نماینده بحرین را «بی‌ادبانه» و «همسو با عوامل آمریکایی و صهیونیستی» توصیف کرد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ وی در واکنشی تند به گزافه گویی های نماینده بحرین گفت: چرا پایگاه پنجم دریایی آمریکا را در بحرین تاسیس کردید؟

منوچهر متکی، رئیس شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس ایران در واکنشی تند به گزافه گویی های نماینده بحرین گفت: سخنان بی‌ادبانه نماینده بحرین به‌گونه‌ای بود که گویی عامل آمریکا و ایجنت آمریکا و اسرائیل سخن می‌گوید.

وی افزود: ۴۰ سال است حقوق تروریست‌های آمریکایی را در کشورتان می‌پردازید که پایگاه‌هایشان علیه امنیت ایران تاسیس شده است.

متکی اشاره داشت: چرا پایگاه پنجم دریایی آمریکا را در بحرین تاسیس کردید؟ در حالی که برای حمله به اهداف غیر نظامی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: شهر کوچک بحرین، ۳ میلیون متر مربع از زمینش را، علاوه بر امکانات فرودگاهی، هتل‌ها و غیره، در اختیار آمریکا قرار داده است.

متکی تاکید کرد: در استفاده از این پایگاه برای حمله به کشور ما شریک هستید.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۴
آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
بحرین باید به آغوش مادر برگردد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
نماینده بحرین دقیقا چی گفته بود ننوشتین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
خیلی خشن بوده واکنش جناب متکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
مرگ بر پهلوی دوم که بحرین را داد و رفت
الان طرفدارهای پهلوی باید جواب بدهند که همون جزیره ای که دادن رفت، شده پایگاه قاتلین ایرانی ها
لعنت بر محمدرضا پهلوی و هویدا و همه پهلوی پرست ها و بهایی ها