ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
آل سعود = آل یهود/۲

یهودیانی که از بصره آمدند و پادشاه عربستان مسلمان شدند/چرا قاجاریه در تاریخ ایران تخریب می‌شود؟

حمله سعودی‌ها به بحرین موجب شد حاکم مسقط از دولت مرکزی ایران درخواست کمک کند و فتحعلی‌شاه قاجار هم نیروهای ایرانی را به مصاف وهابیون فرستاد که به سختی شکست خورده و فرار کردند. امام مسقط هم به شکرانه این‌پیروزی هدایای فراوانی برای شاهزاده حسینعلی میرزا حاکم فارس ارسال کرد. 
کد خبر: ۱۳۶۵۲۱۴
| |
27193 بازدید
|

یهودیانی که از بصره آمدند و پادشاه عربستان مسلمان شدند/چرا قاجاریه در تاریخ ایران تخریب می‌شود؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، آل سعود هیچ‌تفاوتی با آل یهود ندارد اما چرا؟ بنا داریم در یک‌پرونده چندقسمتی به این‌سوال براساس متون تاریخی و رسانه‌ای پاسخ دهیم.

در مطالب این‌پرونده در پی پاسخ به این‌سوال هستیم که چرا عربستان سعودی، مادر همه گروه‌های تروریستی به‌ظاهر اسلامگراست و چرا مفتیان وهابی‌اش، کشنده‌ترین و خونی‌ترین فتواها را علیه مسلمانان به‌ویژه شیعیان صادر کرده‌اند!

***

آل سعود که از سال ۱۱۴۸ قمری پادشاهی عربستان را به دست گرفتند، سلسله‌ای منسوب به سعود بن محمد است که از بصره به شبه جزیره عربستان مهاجرت کرده بود. جد بزرگ آنان «مردخای بن ابراهیم بن موشی» تاجر یهودی در بصره بوده است. این‌گروه به‌علت یهودی‌بودن خود، اسامی محمد و سعود را انتخاب کردند تا اصالت یهودی خود را بپوشانند. 

خاندان محمدبن‌عبدالوهاب و آل سعود هر دو از بازماندگان بنی‌اسرائیل و از نظر ریشه خانوادگی، از طایفه یهود هستند.

رادیو صوت‌العرب و رادیو انقلاب یمن در صنعا برنامه‌ای درمورد یهودی‌بودن آل سعود پخش کرد که آل‌سعود نه‌تنها آن را تکذیب و انکار نکرد، بلکه ملک فیصل به‌عنوان شاه وقت عربستان در واکنش به آن گفت: ما و یهود از یک‌ریشه‌ایم. علاوه بر آن، روابط مشترک وطنی داریم. کشور ما منبع و مرکز یهودیان نخستین بود و چنان‌که می‌دانید یهود از آن‌جا به سراسر جهان و نقاط عالم منتشر شد. 

ملک سلمان هم شاه دیگر سعودی بود که هنگام نام بردن از شاهان سعودی از ابتدای تشکیل این‌سلسله شیطانی، بعد از خواندن نام ملک عبدالله گفت: «والیهود الله یرحمهم!» (و خداوند سایر یهودیان را بیامرزد!)

بیشتر راویان و محققان تاریخ بر این‌نکته که نسب سعودیان به یهودیان بصره برمی‌گردد اتفاق نظر دارند. اغلب مورخان می‌گویند نسبت آن‌ها به طایفه‌ای یهودی به‌نام یهودیان «الدونمه» برمی‌گردد که در پی برگزاری دادگاه‌های تفتیش عقاید در اسپانیا از این‌کشور گریخته و در ترکیه ساکن شدند. 

سعودی‌های وهابی در طول تاریخ و تا رسیدن به حاکمیت عربستان، تلاش زیادی برای تصاحب کشورهای اسلامی ازجمله عربستان کردند. عبدالعزیز یکی از چهره‌های تاریخ سعودی‌هاست که جنایات وحشیانه‌ای از جمله اشغال شهر طائف و تخریب قبر ابن عباس را در کارنامه دارد. 

وهابیان در سال ۱۲۱۷ هجری قمری به مکه حمله و این‌شهر را غارت کردند. آن‌ها دست به تخریب گورستان جنت‌المعلی و قبور ابوطالب، عبدالمطلب و فرزندان پیامبر (ص) کردند. خانه حضرت خدیجه (س) را نیز تخریب و تبدیل به سرویس بهداشتی کردند. همچنین زادگاه پیامبر (ص) را خراب و آن را تبدیل به محل خرید و فروش حیوانات کردند که این‌مکان مقدس با تلاش مسلمانان از چنگ وهابی‌ها بیرون آمد و تبدیل به کتابخانه شد. قبه زادگاه پیامبر (ص) در معلی، قبه زادگاه علی بن ابی‌طالب (ع) و حضرت خدیجه (س) نیز در حمله وهابیون به مکه تخریب و با خاک یکسان شد که وهابیون در حین این‌تخریب‌گری‌ها، با طبل و دهل آوازخوانی کرده و می‌رقصیدند.

به‌نظر می‌رسد بخشی از انتقام تاریخی یهودیان از اسلام، در همین‌‌زمان عبدالعزیز سعودی (یهودی) که شاهان عربستان همه باید از نسل او باشند، انجام شد. این‌تخریب‌گری‌ها در مکه طی ۳ روز انجام شد و یهودیان سعودی تلاش کردند تمام آثار تمدن اسلامی را از بین ببرند. سعود بن عبدالعزیز نیز دست به تخریب‌گری وسیعی در عربستان زد و دولت وقت عثمانی با وجود این‌که می‌دانست وهابیون، همان یهودیان هستند، به‌دلیل درگیری با دولت‌های استعمارگر غربی نمی‌توانست جلوی عناصر این‌فرقه ساخت یهود در عالم اسلام را بگیرد. 

حمله به کربلا که به‌دلیل حضور مردم در نجف به‌دلیل عید غدیر و خالی بودن شهر اتفاق افتاد از دیگر جنایات وهابیون در تاریخ اسلام است که با کشتار پیرمردان و پیرزنان باقی‌مانده در شهر و تخریب اماکن و قبور مقدس کربلا همراه بود. آن‌ها سپس به نجف حمله کردند که مقاومت مردمی با فرماندهی آیت‌الله شیخ جعفر کاشف‌الغطا باعث فرار تحقیرآمیزشان از شهر شد. از طرفی این‌پیروزی مسلمانان بر وهابیون، بیانگر چرایی تخریب و ترور شخصیت علمایی چون شیخ جعفر توسط یهودیان است.

چرایی تخریب قاجاریان در تاریخ ایران

حمله به سوریه با فرماندهی عبدالله بن سعود در ۱۲۲۵ هجری قمری و حمله به بحرین در ۱۲۲۶ از دیگر جنایت‌های وهابیت یهودی نسبت به مسلمانان است اما نکته مهمی که در این‌بخش تاریخ ایران و شیعه و یهود خودنمایی می‌کند و نزد عموم مردم مغفول مانده، یکی دیگر از دلایل تخریب سلسله شیعه قاجار در تاریخ معاصر ایران توسط یهودیان بابی و بهایی است. حمله سعودی‌ها به بحرین موجب شد حاکم مسقط از دولت مرکزی ایران درخواست کمک کند و فتحعلی‌شاه قاجار هم نیروهای ایرانی را به مصاف وهابیون فرستاد که به سختی شکست خورده و فرار کردند. امام مسقط هم به شکرانه این‌پیروزی هدایای فراوانی برای شاهزاده حسینعلی میرزا حاکم فارس ارسال کرد. 

دلیل دیگر تخریب قاجاریه در تاریخ معاصر ایران توسط یهودیان، مبارزه سخت و ریشه‌کن امیرکبیر صدراعظم ناصرالدین شاه علیه بابیان بود که باعث فرار آن‌ها از ایران و سپس رسیدن‌شان به فلسطین بود. 

نباید فراموش کنیم که آل سعود یهودی با تمسک به مرام باطل وهابی که این‌مرام هم ساخته یهود بود، چند بار تلاش کردند عربستان و کشورهای اسلامی را تصرف کنند که مرتبه اول این‌تلاش‌ها سال ۱۲۳۵ شکست خورد و باعث شد وهابی‌ها به سوراخ‌های خود پناه برده و تجدید قوا کنند. این‌مقطع از تاریخ میزان کینه یهودیان از حکومت عثمانی را هم نشان می‌دهد. چون در ۱۲۳۵ بود که ابراهیم پاشای عثمانی حکومت وهابیون را در هم کوبید و عبدالله بن سعود در اسلامبول کشته شد. به این‌ترتیب اولین‌تلاش گسترده آل سعود برای رسیدن به قدرت شکست خورد و سعودی‌ها برای ۸۰ سال منزوی و مخفی شدند. 

دومین‌تلاش سعودی‌ها برای رسیدن به قدرت هم سال ۱۳۰۹ هجری قمری با شکست عبدالرحمن بن فیصل ناکام ماند. این‌شکست توسط خاندان آل رشید از مصر به وهابیون سعودی تحمیل شد. 

دوره سوم سعودی‌ها مربوط به زمانی است که با تلاش‌های ملک عبدالعزیز و حمایت‌های انگلستان و آمریکا قدرت پیدا کردند و پادشاهی نکبت‌بارشان تا امروز ادامه پیدا کرده است.

ادامه دارد ...

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۹
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۳۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
همه ی ایرانیان می‌دانند که قاجار، ایران را ویران کرد!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
کاملا درست است و بسیاری سند و مدرک در این خصوص وجود دارد که قابل انکار نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
قاجار به آن اندازه که سیاه نمایی می شود بد نبود دستهایی از قبیل موارد مذکور سعی در تخریب این سلسله دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
تابناک عزیز برای تخریب آل سعود مراقب باش در تله قاجار نیافتی
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
اصلا برهیچکس پوشیده نیست هرعاقلی متوجه اینکه ال سعود همان ال یهود است میشود عملکرد آنها در طول تاریخ نکبت بارحکومت سعودی ها مشخص است که چقدر به یهودیان نزدیک وبا سایر مسلمانان خصوصا شیعیان دشمنی دارند دقیقا کینه آنها نسبت به شیعیان مثل کینه یهودیان است
تاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
مراقب باشیم اب به آسیاب اسراییل نریزید.
هر مطلبی ننویسیم
نباید کاری کرد اعراب بیش از این دامان اسراییل بیفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
دامان آل سعود و آل اسراییل یکی هست این و اون ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
حالا نه اینکه در کنار اسراییل نیستن..
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
یکبار برای همیشه هم ریشه یهود وهم سعود ازاین منطقه و کشورهای مسلمان کنده شود ولی واقعا آدم تعجب میکند از سایر کشورهای اسلامی که باوجود اینکه حقایق را میدانند ولی جرات تقابل با اسراییل و همچنین حکومت فاسد ال سعود را ندارن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
همه اینها درست ، اما فراموش نکنیم که مشکل ما با صهیونیسم است نه پیروان حضرت موسی (ع)
آمریکا هم مسیحی است
داعش هم مسلمان است

اما در عمل ، چیز دیگری را پیاده می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
مقاله باید
رفرنس داشته باشد
والا اعتبار ندارد
رفرانس معتبر ذکر کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
شما فقط با اسم امیرکبیر که خود قاجار کشتش داری از قاجار دفاع می‌کنی؟؟ کلا تاریخ رو داری اشتباه میخونی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
حتما به قاجارها جایزه هم باید داد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
تخریب قاجار!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟