صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خبرسازی رسانه‌های صیونیستی درباره رئیس زندان اوین

رسانه‌های صهیونیستی از ساعتی پیش با خبرسازی دروغ، مدعی شدند رئیس زندان اوین پیش از حمله، محل را ترک کرده و این موضوع به فرزندش اطلاع داده شده است.
کد خبر: ۱۳۱۴۱۲۵
| |
7831 بازدید

به گزارش تابناک، طبق اعلام روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران، خبرسازی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی با گذشت ۶ روز از وقوع فاجعه حمله به زندانیان ادامه دارد و در جدیدترین ادعای صورت گرفته در یک خبرسازی ادعا شده است پیش از وقوع حمله به زندان اوین یک حساب کاربری در واتساپ به فرزند رئیس زندان اوین در مورد این مهم اطلاع‌رسانی کرده و در پی تماس فرزند فرزادی با او، رئیس زندان قبل از وقوع حمله زندان را ترک کرده بوده است.

طبق مستندات موجود در زمان وقوع حمله فرزادی به همراه یک تیم بازدیدکننده در حال بازدید از بندهای زندان بوده است.

به نظر می‌رسد انتشار این دروغ‌ها تلاشی کور در جهت منحرف کردن افکار عمومی در فاجعه حمله به زندانیان اوین از سوی صهیونیست‌ها است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط