ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعلام جزئیات بیشتر از ترور شهید هنیه در رسانه اسرائیلی

یک رسانه صهیونیستی جزئیات بیشتری از شهادت شهید اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی حماس را منتشر کرد.
کد خبر: ۱۲۸۰۳۲۵
| |
7518 بازدید
اعلام جزئیات بیشتر از ترور شهید هنیه در رسانه اسرائیلی

شبکه ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که نظارت نظامی اسرائیل اجازه انتشار اطلاعات جدید درباره ترور شهید اسماعیل ه نیه در تهران را صادر کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، براساس تحقیقاتی که شبکه ۱۲ اسرائیل مدعی آن شده است هنیه چندین بار در همان محل ترور در تهران که رفت و آمد می‌کرده، رصد شده و در همان اتاق حضور داشته است.

براساس این تحقیقات ادعایی، موساد هنیه را با استفاده از بمبی که در اتاق او قرار داده شده بود، ترور کرد به گونه‌ای که هیچ فرد دیگری آسیب نبیند.

این تحقیقات ادعا کرد که بمب پیش از آغاز مراسم تحلیف رئیس‌جمهوری جدید ایران در اتاق هنیه قرار داده شده بود.

تحقیقات شبکه ۱۲ اسرائیل ادعا کرد: در شب ترور هنیه، سیستم تهویه اتاق او دچار اختلال شد که این موضوع می‌توانست منجر به لغو عملیات شود، اما ایرانی‌ها آن را تعمیر کردند.

براساس این تحقیقات ادعایی: عملیات ترور هنیه یکی از خطرناک‌ترین و حساس‌ترین عملیات‌های تاریخ اطلاعاتی اسرائیل بوده است.

تحقیقات شبکه ۱۲ اسرائیل مدعی شد: هنیه یکی از افراد دخیل در برنامه‌ریزی برای حمله به اسرائیل بود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟