صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آلودگی هوا برخی مدارس در لامرد را غیرحضوری کرد

فرماندار لامرد گفت: آلودگی هوای لامرد مدارس مقطع دبستان و پیش‌دبستانی این شهر را برای فردا یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه غیرحضوری کرد.
کد خبر: ۱۲۳۶۷۹۲
| |
2305 بازدید

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، احمد خضری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: در پی اعلام آلودگی هوای لامرد و افزایش غلظت آلایندگی‌ها، ستاد مدیریت بحران شهرستان، مدارس پیش دبستانی و دبستان‌ها را در همه بخش‌های مرکزی لامرد، اشکنان، علامرودشت، چاهورز و خیرگو غیرحضوری اعلام کرده است.

فرماندار لامرد همچنین گفت: از تمامی بیماران قلبی و عروقی، کودکان و عزیزانی که مشکلات تنفسی و بیماری‌های زمینه‌ای دارند تقاضا داریم به دلیل آلودگی هوای روز یکشنبه، از حضور در مکان‌های عمومی و فضای باز خودداری نمایند.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لامرد گفت: میزان آلودگی هوای امروز لامرد عدد ۱۸۰ و در سطح نارنجی اعلام شده است که برای بسیاری از گروه‌ها ناسالم است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان