ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صعود وام‌های معوقه چین

کد خبر: ۱۲۲۱۳۰۸
| |
3872 بازدید

داده‌های بانک مرکزی چین نشان داد، وام‌های یوان چین در ماه ژانویه امسال ۴.۹۲ تریلیون یوان (۶۹۲.۶ میلیارد دلار آمریکا) افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس داده‌های بانک خلق چین، معیار M۲ که پول نقد در گردش و تمام سپرده‌ها را پوشش می‌دهد، به‌طور سالانه ۸.۷ درصد افزایش یافت و تا پایان ماه گذشته به ۲۹۷.۶۳ تریلیون یوان رسید.

معیار M۱ که پول نقد در گردش به اضافه سپرده‌های مورد تقاضا را پوشش می‌دهد، در پایان ژانویه به ۶۹.۴۲ تریلیون یوان رسید که ۵.۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

داده‌ها نشان می‌دهد که M صفر که میزان نقدینگی در گردش را نشان می‌دهد، ۵.۹ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و به مجموع ۱۲.۱۴ تریلیون یوان در پایان ژانویه رسید.

به نقل از بیزنس، داده‌ها نشان می‌دهد که وام‌های معوقه یوان در پایان ژانویه به ۲۴۲.۵ تریلیون یوان رسیده که نسبت به سال گذشته ۱۰.۴ درصد افزایش داشته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟