ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در صحن مجلس مطرح شد؛

انتقاد حاجی دلیگانی از رانت در واردات گوشت

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: باید گوشت کیلویی ۲۵۰ هزار تومان وارد شود، اما با نرخ ۴۰۰ هزار تومان وارد می‌شود که رانت است.
کد خبر: ۱۲۱۷۰۷۴
| |
3822 بازدید
انتقاد حاجی دلیگانی از رانت در واردات گوشت

به گزارش تابناک، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، گفت: امسال برای واردات و تأمین کالا‌های اساسی ۱۵ میلیارد دلار تخصیص داده شد که با نرخ هر دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه می‌شود. مطابق با آن، باید گوشت کیلویی ۲۵۰ هزار تومان وارد شود، اما با نرخ ۴۰۰ هزار تومان وارد می‌شود که رانت است.

وی بیان کرد: مشکل دیگر آن است که گوشت گرم در تهران توزیع می‌شود، اما در برخی از شهر‌ها توزیع نمی‌شود. از سوی دیگر، نصف گوشت منجمد وارداتی به فروشگاه‌های زنجیره‌ای داده شده و سوال آن است که تکلیف نقاط دور افتاده که فروشگاه‌های زنجیره‌ای در دسترس آن‌ها نیست، چه می‌شود؟

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وضعیت به گونه‌ای شده که مردم در نقاط مختلف کشور و در برخی شهرستان‌ها باید گوشت را کیلویی ۷۵۰ هزار تومان خریداری کنند. ما به وزیر جهاد کشاورزی تذکر دادیم، اما اقدامی انجام نشده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟