ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین مصاحبه عمران خان پس از آزادی

نخست وزیر پیشین پاکستان پس از آزادی از بازداشت در مصاحبه با شبکه الجزیره قطر، برگزاری انتخابات را تنها راه برقراری ثبات در کشورش دانست.
کد خبر: ۱۱۷۵۰۵۲
| |
4530 بازدید
اولین مصاحبه عمران خان پس از آزادی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، نخست وزیر پیشین پاکستان پس از آزادی با قید وثیقه در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره اعلام کرد که برگزاری انتخابات تنها راه بازگشت امنیت و ثبات به پاکستان است.

شبکه خبری الجزیره گزارش داد که دادگاه عالی اسلام آباد با قید وثیقه «عمران خان» نخست وزیر پیشین پاکستان را آزاد کرد.

عمران خان در مصاحبه با الجزیره گفت که دیوان عالی اسلام آباد من را در قبال گذاشتن وثیقه در تمام موضوعاتی که در آن متهم شده‌ام، آزاد کرده است.

عمران‌خان نخست وزیر پیشین پاکستان روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت در ارتباط با پرونده فساد مالی در اسلام‌آباد بازداشت و روز پنجشنبه قاضی دادگاه مبارزه با اختلاس بنا بر درخواست مأموران دیوان ملی محاسبات پاکستان جهت بازجویی از عمران‌خان و تکمیل مراحل تحقیقات وی را برای ۸ روز روانه زندان کرد، اما دیوان عالی پاکستان روز جمعه دستور داد تا پلیس عمران‌خان را در دادگاه حاضر کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟