بازدید 3861
۱

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲ آذر/ ۲ بیمار دیگر جان باختند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۵۵ میلیون و ۵۴ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از صد تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۶۷ تن از ایشان وخیم است.
کد خبر: ۱۱۵۱۶۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۹ 23 November 2022
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۵ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۲۶۶ دوز اول و ۵۸ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۸۵۰ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۳۱ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۸۹۴ نفر دوز سوم و بالاتر را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۵۵ میلیون و ۵۴ هزار و ۱۰ دوز واکسن در ایران که ۲ هزار و ۴۷۰ دوز آن در شبانه روز اخیر تزریق شده است.

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۱۸ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۴۴۶ تن رسید.

در ۲۴ ساعت گذشته، ۲ تن از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۳۲ تن رسید. این در حالی است که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۹۲۷ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۶۷ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۹۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۳۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۰۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۱.۹ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸.۱ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۱ درصد است.

 

 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خمیازه باعث توزیع ماده ای شیمیایی به نام «سورفاکتانت» می شود. «سورفاکتانت» ماده ای چسبنده است که سطح کیسه های هوایی را پوشانده و باعث باز نگه داشتن آنها می شود باهر سرفه خمیازه بکشیم برخی نظریه‌ها می‌گویند که خمیازه کشیدن موجب می‌شود شش‌ها عملکرد بهتری داشته باشند.خمیازه موجب تجدید ماده‌ فعال سطحی در شش‌ها می‌شود و تنفس بهتر صورت می‌گیرد 
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر