ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در بیستمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست صورت گرفت

حضور سخنگوی دولت در غرفه شرکت ملی مس

«علی بهادری جهرمی» سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت از غرفه شرکت ملی مس در نمایشگاه بین المللی محیط زیست بازدید کرد.
کد خبر: ۱۱۵۱۶۳۰
| |
3889 بازدید

حضور سخنگوی دولت در غرفه شرکت ملی مس

به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت ظهر امروز (سه شنبه 30 آبان ماه) با حضور در بیستمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست و بازدید از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران در جریان اقدامات و دست آوردهای زیست محیطی این مجموعه قرار گرفت.

در جریان این بازدید توضیحاتی پیرامون شعار محیط زیستی شرکت ملی مس مبنی بر «نگاه ما به تولید و محیط زیست یکی است» ارائه شد که از سوی سخنگوی دولت به دلیل اهمیت به مقوله تولید همپای محیط زیست مورد تقدیر قرار گرفت.
در ادامه این بازدید همچنین در خصوص استراتژی شرکت مس در زمینه محیط زیست از سوی مدیر ایمنی، سلامت و محیط زیست شرکت مس توضیحاتی ارائه شد.
استراتژی محیط زیست شرکت ملی مس برگرفته از نردبان تعالی است که از 4 پله تشکیل شده است: پروژه های سبز، محیط تمیز، انسان سالم و بهسازی فردا، برنامه کاری و پله های استراتژی محیط زیست این شرکت را شامل می شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟