ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بنیامین شکوه‌فر علیه میرشاد ماجدی

وزارت ورزش: سرپرست فدراسیون حق شرکت در انتخابات را ندارد

اگر اساس‌نامه این اجازه را نمی‌دهد که سرپرست فعلی تا زمان برگزاری انتخابات در سمتش باقی بماند، حتما این اتفاق باید طبق نظر مجمع و هیات رییسه رخ دهد.
کد خبر: ۱۱۳۲۵۲۹
| |
5052 بازدید

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت ورزش می‌گوید اگر اساس‌نامه فدراسیون فوتبال مخالف حضور سرپرست فدراسیون در انتخابات باشد، طبق نظر مجمع و هیات رییسه حتما تغییراتی صورت خواهد گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ بنیامین شکوه‌فر در حاشیه مجمع فدراسیون شنا، در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید آیا سرپرست فدراسیون فوتبال می‌تواند در انتخابات پیش‌رو جزو نامزدها باشد و اگر این چنین باشد عدالت زیر سوال نمی‌رود؟ گفت: در تمامی فدراسیون‌ها شرایط به گونه‌ای است که سرپرست فدراسیون نمی‌تواند در انتخابات شرکت کند و فقط این وضعیت را در فدراسیون فوتبال می‌بینیم و این سوال مطرح است که آیا سرپرست فدراسیون می‌تواند در بخش ریاست  فدراسیون شرکت کند یا خیر.

وی افزود: بنابراین طبق اساس‌نامه فدراسیون باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد. اگر اساس‌نامه این اجازه را نمی‌دهد که سرپرست فعلی تا زمان برگزاری انتخابات در سمتش باقی بماند، حتما این اتفاق باید طبق نظر مجمع و هیات رییسه رخ دهد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: موضوعی که برای ما اهمیت دارد اجرای قانون و عدالت به صورت توامان است و نمی‌توان یکی را بر دیگری ترجیح داد. باید شرایط مساوی و برابر طبق نص صریح قانون و اساس‌نامه فدراسیون فوتبال برای نامزدهای انتخابات فراهم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟