صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با نود و ششمین روز حمله روسیه به اوکراین

گزارش واشنگتن پست از فرار نیروهای خارجی از اوکراین/ ورود نیروهای روسیه به شهر مهم «سورودونتسک» اوکراین / برکناری رئیس امنیت خارکیف توسط زلنسکی/ افزایش قیمت نفت پیش از نشست اروپا برای تحریم روسیه

نود و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۲۱۶۳۴
| |
111936 بازدید
|

افزایش قیمت نفت پیش از نشست اروپا برای تحریم روسیه

بین الملل تابناک: نود و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

لاوروف: غرب به دنبال نابودی روسیه است

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با شبکه TF1 فرانسه از حمایت‌های پاریس از نئونازی‌ها و ملی‌گرایان اوکراینی انتقاد کرد.

وی گفت: برای ما غم‌انگیز است که حمایت فرانسه از نئونازی‌های اوکراینی را می‌بینیم.

وی ادامه داد، متأسفانه، در نگرانی‌هایی که باعث تحریک ناسیونالیسم و نئونازیسم اوکراینی می‌شود، فرانسه یکی از نقش‌های کلیدی را ایفا می‌کند. دیدن این مساله برای ما ناراحت‌کننده است.

این دیپلمات ارشد روسیه خاطرنشان کرد که پاریس به اوکراین تسلیحات از جمله تسلیحات تهاجمی می‌فرستد و خواستار ادامه جنگ «تا پیروزی نهایی» و «شکست کامل روسیه» است.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: «این بدان معناست که درخواست‌های چند ساله ما از غرب برای دستیابی به توافقات بر مبنای توافقات برابر نه تنها نادیده گرفته شده بلکه عمداً به آن بی‌توجهی شده است. این بدان معناست که غرب هرگز خواهان روابط و همکاری برابر با روسیه نبوده است».

لاوروف روز جمعه نیز در دیدار با سران مناطق این کشور گفت: رویارویی بین کشورهای غربی و روسیه به منزله «جنگ تمام‌عیار» است.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه اظهار داشت: غرب علیه ما، علیه کل جهان روس اعلام جنگ کامل کرده است. هیچ کس اکنون حتی این واقعیت را پنهان نمی‌کند. «فرهنگ لغو» که هر چیزی را که به ملت ما مرتبط است هدف قرار می‌دهد پوچ شده است.

برکناری رئیس امنیت خارکیف توسط زلنسکی

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین، افسر ارشد سرویس‌های امنیتی خارکیف را به دلیل آنکه از آغاز تهاجم روسیه در ۵ اسفند گذشته به میزان کافی برای دفاع از شهر تلاش نکرده، برکنار کرده است.

به گزارش تارنمای خبری رادیو آزاد اروپا، زلنسکی که روز یکشنبه برای نخستین بار به منظور بازدید از خط مقدم جنگ اوکراین با روسیه وارد خارکیف شده بود، گفت: من پس از آمدنم به اینجا همه چیز را فهمیدم. از همین رو رئیس سرویس امنیت منطقه خارکیف را برکنار کردم؛ چراکه او از روزهای اول جنگ در دفاع از شهر، کم کاری کرده بود.

زلنسکی ساعاتی پس از بازدید از این شهر واقع در شمال شرق اوکراین که از روزهای ابتدایی درگیری در معرض خطر حمله روسیه بوده است، این خبر را اعلام کرد.

او بدون ارائه جزئیات و فاش کردن نام رئیس امنیتی برکنار شده، افزود: مأموران انتظامی این موضوع را پی گیری خواهند کرد.

رئیس جمهوری اوکراین افزود: مقامات محلی خارکیف شامل ارتش، پلیس، شهردار و ادارات دولتی و منطقه ای، صد درصد همکاری داشته اند. همه برای پیروزی کار و نهایت تلاش خویش را می کنند.

زلنسکی بیان کرد: «متاسفانه این ادعا را نمی توان در مورد مسؤول محلی سرویس امنیتی اوکراین داشت.» این سرویس امنیتی با نام SBU نیز شناخته می شود.

وی خطاب به سربازان اوکراینی گفت: «شما جان خود را برای همه ما و برای کشورمان به خطر می‌اندازید.»

آندری یرماک رئیس دفتر زلنسکی، نیز در کانال تلگرامی خود سفر رئیس‌جمهوری به شهر خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین را تأیید کرده است.

به گفته وی، ولودیمیر زلنسکی از ساختمان‌های مسکونی تخریب‌ شده بازدید و تاکید کرده که ساختمان‌های جایگزین که ساخته خواهند شد، باید دارای پناهگاه باشند.

رئیس دفتر زلنسکی نوشته است که ٣١ درصد منطقه خارکیف هم‌اینک تحت اشغال روسیه است و این در حالی است که بتازگی پنج درصد دیگر توسط نیروهای اوکراینی از سربازان روسی باز پس گرفته شد.

جوزپ بورل: نفت روسیه را تحریم خواهیم کرد

به رغم ناکام ماندن تحریم نفتی روسیه به دلیل اختلافات در درون کشورهای عضو اتحادیه اروپا، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که در بسته تحریمی بعدی قطعا نفت روسیه تحریم خواهد شد.

با تداوم اختلاف میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا، تلاش این نهاد غربی برای ایجاد توافق بر سر تحریم نفت روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین بار دیگر بی‌نتیجه ماند.

طبق گزارش‌ها، اعضای اتحادیه اروپا روز یکشنبه (دیروز) نتوانستند بر سر تحریم نفت روسیه به توافق برسند اما همچنان قصد دارند آن را در جلسات روزهای دوشنبه و سه‌شنبه پیش ببرند.

به گزارش آسوشیتدپرس، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه (امروز) وعده داد که اختلافات داخلی کشورهای عضو برای تحریم نفت روسیه رفع خواهد شد. به گفته او، «ما در تحریم نفتی در بسته تحریمی بعدی علیه روسیه شکست نخواهیم خورد».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «در پایان (درباره تحریم نفت روسیه در اتحادیه اروپا) یک توافق خواهد بود. ما تا بعد از ظهر دوشنبه درباره بسته بعدی تحریم‌ها توافق خواهیم کرد».

افزایش قیمت نفت پیش از نشست اروپا برای تحریم روسیه

درحالیکه معامله گران منتظر تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه روسیه هستند، قیمت های نفت در جهان افزایش پیدا کرد.

قیمت نفت برنت روز دوشنبه با ۴۶ سنت افزایش به ۱۱۹.۸۹ دلار در هر بشکه رسید درحالیکه نفت وست تگزاس اینترمدیت با ۰.۵ درصد جهش، تا ۱۱۵.۶۷ دلار را افزایش یافت.

اتحادیه اروپا قرار است روزهای دوشنبه و سه شنبه درباره بسته ششم تحریمی علیه روسیه بخاطر حمله اش به اوکراین تشکیل جلسه دهد.

هرگونه اعمال ممنوعیت بیشتر بر نفت روسیه، بازار نفت خام را در بحبوحه افزایش تقاضا برای بنزین، گازوئیل و سوخت جت در ایالات متحده و اروپا تحت تاثیر قرار خواهد داد.

مقامات اروپایی اعلام کردند که دولت های اتحادیه اروپا روز یکشنبه در رسیدن به توافق برای تحریم روسیه شکست خوردند، اما مذاکرات خود را برای توافق بر سر ممنوعیت تحویل نفت روسیه از طریق دریا ادامه می دهند؛ درحالی که ارسال نفت از طریق خط لوله همچنان پابرجا خواهد بود.

در صورت توافق، مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک اجازه پیدا می کنند تا مدتی به دریافت نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا ادامه دهند تا زمانی که منابع جایگزین ترتیب داده شوند.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه موسوم به اوپک پلاس قرار است در نشست روز پنجشنبه، درخواست‌های غرب را برای تسریع در افزایش تولید نفت رد کنند. شش منبع اوپک پلاس به رویترز گفتند که آنها به برنامه خود برای اضافه کردن ۴۳۲ هزار بشکه در روز در ماه ژوئیه پایبند خواهند بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۳
انتشار یافته: ۶۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
سالها پیش ترامپ در رابطه با روسیه گفته بود باید با کشوری که میتواند ما را نابود کند با احترام رفتار کنیم
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ان نفهم جنایتکار این را فهمید کسینجر جنایتکار هم فهمید اما غربی های تازه به دوران رسیده نفهمیدند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
پس با امریکا و اسراییل هم شما درست رفتار کنید بقول دوستمون تازه بدوران رسیده نباشیم:)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
به نظر می رسد که جنگ تازه موتورش راه افتاده . غرب دوستان عزیر احتملا قصد عزیمت ندارند .
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اصل جمله مربوط به ریچار نیکسون است . او در کتابی نوشت : همگان به وخامت اوضاع اقتصادی روسیه ( دردوران پس از فروپاشی شوروی) اذعان دارند ، اما فراموش می کنند تنها کشوری که قادر است ما را نابود سازد همین روسیه است .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۰
اون ناشناسی که از اسرائیل ترسیده بگم که کمی شجاع باش - اسرائیل عددی نیست هنوز از عمرش 100 سال نمیگذره
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
دراخبرهای روزهای اخیرداشتیم که اخبارموثقی حاکی ازبیماری شدید پوتین و اینکه حداکثر3 سال زنده است والبته ازاین 3 سال هم حداکثریک سال دروضعیتی که بتواندحکومت کند. این وعده را خداوند درقرآن هم داده فرعون زمان بزودی غرق ودنیا ازشروجودپلید واهریمنیش راحت خواهندشد.
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
فرعون زمان توی کاخ سفید و باکینگهام هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
خیلی خوش باور هستی
ناشناس
| - |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
امیدوارم این آرزویت برای غربی های ریاکار هم باشد تا خدای نکرده فکر نکنیم استغفراله غربگدایی !!!
طاهر
| France |
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
همینقدربدانی که کاخ سفید نه یک کاخ که یک ساختمان اداری است که تو تلویزیون هم دیدی دکوراسیونی وساختمانی معمولی دارد ورئیس جمهورامریکابرای 4یا8 سال انتخاب میشودوقدرتش کاملا مشخص ومحدوداست واینطورنیست که هرکاردلش خواست بکندوانتخابات ازسطح روستا تاسطح فدرال کاملا آزاددارندومردم ازادبههرگونه اظهارنظردرمورد مسئولان ورسانه ها کاملا آزادند میفهمی که رییس جمهورامریکا به فرعون شبیه تراست یا رییس روسیه.ضمنا اگه امریکا بده پس چرا اوناییکه بهت ساندیس میدن خودشون اولادشونو فرستادن اونجا
ناشناس
| France |
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ضمنا یادم رفت بگم ملکه یا پادشاه هم درانگلیس مطلقا قدرتی ندارد ودرهیچ کاری هم دخالت نمیکند ولی بسیارمورداحترام مردم هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
جناب مهران سواد تشخیص فرعون رو نداری.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
بله ملکه انگلیس قدرتی ندارد هااااا ولی می‌تونه مجلس عوام رو با همکاری بوریس جانسون بلنده حمله نظامی کنه به کشورهای دیگه نخست وزیر رو انتخاب کنه و اصلا هم هیییییچ قدرتی ندارد(((((:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
تابی جون خیلی خوشحالی؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اخرم مجبور میشن همون توصیه کسیسنجر و عمل کنن فقط سربازای بیشتری رو به کشتن میده اکراین.
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اون صهیونیست نمک به حروم هر چه هست 100 سال تجربه سیاسی دارد گیریم من و شما هم جای پوتین بودیم اگر به فرض محال هم میفهمیدیم که نمیتوانیم کاری از پیش ببریم که می برد و اوکراین را سوسک خواهد کرد ولی اگر می دیدم در حال زوال هستیم چه می کردیم؟من اگر جای او بودم تا اخرین موشک اتمی ام را به سمت کشورهای غربی شلیک می کردم و انها را هم همراه خودم به جهنم می بردم کسینجر حساب اینجا را
کرده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
روسیه نابوده
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اگر روسیه نابود باشد بقیه دنیا را هم همراه خودش نابود خواهد کرد زیادی ذوق نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
روسیه در شرایط سخت قرار گیرد از هزاران بمب اتمی خود اسفاده خواهد کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
شکست روسیه یعنی پایان بشریت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
این دوستانی که به قدرت پوشالی روسیه و قدرت هسته ای اون اعتقاد دارن، نمیدونن که بقیه کشورها هم هسته ای هستند و خلع سلاح روسیه براشون مثل جارو کردن مورچه ست؟
ناشناس
|
Ukraine
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اوکراین بخشی از خاکش رو از دست میده ولی میشه گفت استقلال واقعی پیدا میکنه و روسیه هم در نهایت کاری از پیش نمی‌بره چون زیر فشار تحریم‌ها خواهد بود و این مناطق اشغالی توسط اوکراین و سایر کشورها به رسمیت شناخته نخواهد شد و اوکراین مدعی دائم این خاک باقی میمونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اوکراین هیچگاه تا این مقدار وابسته نبود بدون کمک چند روز هم دوام ندارد
ناشناس
| - |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
غرب هرموقع پای منافعش به میان بیاید از قربانی کردن اوکراین ابایی نخواهد داشت
پوتین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
لطف خداست ک پوتین فرعونهای غربی رو از صفحه روز گار محو کند
پوتین افتخار بشریت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
وطنفروش/ خود فروخته توده ای
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
بهتر نیست احترام همدیگه رو داشته باشیم. بزار دو طرف دعوا همدیگه رو پاره کنن شماها چرا جیهه میگیرین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
جنگ فرسایشی به نفع روسیه تحریم شده نیست اوکراین که کلی کمک دریافت میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
جنگ فرسايشي بيشتر از آنكه به روسيه لطمه وارد كند به ارپا لطمه خواهد زد و كمكهاي غرب هم براي بلند مدت نمي تواند ادامه داشته باشد، افزايش قيمتها سرو صداي مردم كشورهاي اروپايي را درخواهد آورد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
فعلا که روبل به گران ترین سطح پنج سال اخیر رسیده و از اون ور نفت گاز قیمتشون بالا رفته
پارامترهای واقعی پیروزی و شکست این هاست
بقیه موارد اظهار نظرهای احساسی است
فرشاد
| Denmark |
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
سلام تحلیلگر
جنگ فرسایشی یعنی پایان ذخایر گندم کشورها.. یعنی قحطی. یعنی درگیریهای داخلی.. یعنی سقوط کشورها. در حالی که روسیه خودش صادرکننده هست و مشکلی نداره..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
روسیه وارد یه سیاهچاله شده و این دامی بود که خودش با پای خودش درش گرفتار شد.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
وقتی می گوییم که پوتین روسیه را با خود نابود کرد منظور این نیست که روسیه از هم می پاشد. حتی سومالی و افغانستان هم هنوز از هم نپاشیدند و نخواهند هم پاشید. منظور این است که پوتین که تا چهار ماه پیش دنیا به او به چشم یک قدرت جهانی نگاه می کرد و روسیه را همه قدرت جهانی و منطقه ای می دانستند وحسابی داشت با بیرون کردن نفت و گاز ایران و ونزویلا از بازار اروپا ثروت جمع میکرد انقدر ضعیف شده و خواهد شد که حداکثر میشود مانند کیم با موشکهای اتمی و اسباب خنده که هیچ کس در دنیا او را جدی نمی گیرد و البته ملت روسیه هم متاسفانه به ضعیف ترین و فقیر ترین کشور اروپا تبدیل میشود چیزی شبیه کره شمالی که باید دهها سال غرامت بحران اکراین را به اکراین واروپا بپردازد. به هر حال این هزینه ای است که ملت روسیه بابت عدم کنترل و نظارت بر قدرت پوتین باید بپردازد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
خواب ديدي خير باشه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
کسی که از خیلی وقت قبلتر داشت ذخایر کشورش رو به طلا تبدیل میکرد و پیمانهای دوجانبه پولی امضا میکرد فکر نکنم به این راحتی کمر خم کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
چه قدر ساده اید، پوتین بی گدار به آب نمیزنه، او با این حرکت غرب را به بردگی گرفته
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۰
عملیات ویژه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان