ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واژگونی مرگبار قایق مهاجران در سواحل لیبی

آژانس مهاجرت سازمان ملل اعلام کرد که بر اثر واژگونی یک قایق مهاجران در ساحل لیبی ۶ نفر کشته و ۲۹ نفر دیگر مفقود شدند.
کد خبر: ۱۱۱۴۱۶۱
| |
3487 بازدید
واژگونی مرگبار قایق مهاجران در سواحل لیبی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از "رویترز"، آژانس بین‌المللی مهاجرت سازمان ملل شنبه شب گفت: این قایق در نزدیکی شهر صبراتا در غرب لیبی غرق شد.

این شهر مرکز اصلی افرادی است که سعی می‌کنند از آفریقا سفر خطرناک خود را از دریای مدیترانه به سمت اروپا انجام دهند.

این حادثه جدیدترین مورد از قربانی شدن مهاجران در آب‌های دریا در شمال آفریقا است که به امید زندگی بهتر سعی می‌کنند خود را به اروپا برسانند.

آژانس مهاجرت سازمان ملل اعلام کرده است که تنها در هفته گذشته، حداقل ۵۳ نفر در سواحل لیبی کشته شده‌اند.

لیبی از زمان وقوع ناآرامی‌های سال ۲۰۱۱ که منجر به سرنگونی معمر قذافی حاکم این کشور شد، به مسیر اصلی عبور مهاجران تبدیل شده است.

سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشری بارها هشدار داده‌اند که مهاجران در لیبی در خطر شکنجه، سوء استفاده جنسی و قاچاق انسان هستند.

آژانس مهاجرت سازمان ملل همچنین اعلام کرده است که از یکم ژانویه سال جاری میلادی تا ۱۱ آوریل حداقل ۴۷۱ مهاجر در مسیر دریای مدیترانه جان خود را از دست داده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار