صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین تمرین تیم‌ملی ایران قبل از اولین دیدار در بحرین

کد خبر: ۱۰۵۵۸۹۲
| |
9848 بازدید

ملی‌پوشان از ساعت ۱۷:۳۰ امروز به وقت محلی تمرینات خود را قبل از بازی مقابل هنگ‌کنگ زیر نظر دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی برگزار کردند. در این تمرین کلیه بازیکنان حضور داشتند و به مدت یک ساعت تمرین شادابی را پشت سر گذاشتند.

در تمرین امروز مجموعه‌ای از تمرینات مختلف تاکتیکی زیر نظر کادر فنی به انجام رسید و کادر فنی در حین تمرین نکات مدنظر را به ملی‌پوشان منتقل کرد تا برای دیدار برابر هنگ‌کنگ آماده و مهیا باشند.

با توجه به اینکه بازی فردا (پنجشنبه ۱۳ خردادماه) در ساعت ۱۷:۳۰ برگزار خواهد شد این تمرین نیز همان ساعت انجام شد. از نکات قابل توجه در تمرین امروز درصد رطوبت بود که نسبت به روز گذشته افزایش پیدا کرده بود.

گفتنی است، نخستین دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان از دور برگشت مسابقات گروه C انتخابی جام جهانی فردا (پنجشنبه ۱۳ خردادماه) ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران برگزار می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟