بازدید 11197
آخرین تحولات خاورمیانه

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفت وگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه، گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه، گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه و افغانستان و تاکید روسیه بر ادامه همکاری با ایران در مورد حل مساله سوریه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۵۳۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸ 22 May 2021

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

کیوسک بین الملل تابناک: گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه، گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه، گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه و افغانستان و تاکید روسیه بر ادامه همکاری با ایران در مورد حل مساله سوریه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین

سردار سرلشکر "حسین سلامی" فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جمعه شب در خصوص آخرین تحولات فلسطین با "زیاد نخاله" دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تلفنی گفت وگو کرد.

 سردار سلامی در این دیدار به النخاله گفت: به نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام می‌کنم که هرگز ملت فلسطین را تنها رها نخواهیم کرد.

النخاله نیز در این گفت وگو افزود: این یک نبرد محوری در تاریخ درگیری با دشمن صهیونیستی است که موجب اتحاد بی‌سابقه گروه‌های فلسطینی شده است.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: این نبرد در چارچوب محور منسجم و هماهنگ رخ داد که به آزادسازی قدس ایمان دارد و برای دفاع از آن تلاش می‌کند.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

النخاله همچنین به طور ویژه از شهید قاسم سلیمانی فرمانده سابق سپاه قدس به خاطر تلاش‌هایی که برای تحقق این پیروزی و تحکیم آن انجام داد، قدردانی و تشکر کرد.

وی گفت: شما در همه میدان‌ها با ما بودید و در تحقق پیروزی شریک ما هستید و در آینده برای آزادسازی قدس نیز با ما خواهید بود.

ساعاتی پیش نیز سلامی در گفت وگو با "اسماعیل هنیه" رییس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: ایران آمادگی همه انواع کمک به ملت فلسطین و نیروهای مقاومت در همه زمینه‌ها را دارد و هرگز از نقش خود در این زمینه کوتاهی نخواهد کرد.

هنیه نیز از موضع ثابت ایران در قبال حقوق فلسطین در زمینه‌های مختلف سیاسی و میدانی و ایستادن تهران در کنار فلسطینی‌ها و گروه‌های مقاومت عمیقا قدردانی کرد.

ابوحمزه سخنگوی سرایا القدس (گروهان‌های قدس) شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز ساعاتی پیش گفت: جمهوری اسلامی ایران و همه نیروهای محور مقاومت در پیروزی ما شریک هستند.

وی تأکید کرد: نقش جمهوری اسلامی ایران و همه نیروهای محور مقاومت که با سلاح و تجربه ما را یاری کردند و پشتیبان واقعی برای تقویت امکانات مادی و فنی مقاومت بودند ارج می نهیم و به آنها می گوییم که شما در این پیروزی شریکید و باهم پیروزمندانه وارد مسجدالاقصی خواهیم شد.

واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه

جمعی از رهبران جهان از آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های فلسطینی استقبال کردند.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم،آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ضمن استقبال از آتش بس در نوار غزه در جمع خبرنگاران گفت که خواهان پایبندی طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی به آتش‌بس اعلام شده است.

تور وینسلند، فرستاده سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه نیز ضمن استقبال از آتش‌بس از مصر و قطر به خاطر میانجیگری در این راستا قدردانی کرد.

در همین راستا، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن استقبال از آتش‌بس غزه، آن را "فرصت واقعی برای تحقق صلح در خاورمیانه" دانست.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

وی در سیاستی ریاکارانه به کمک برای بازسازی غزه با همکاری سازمان ملل متعهد شد اما همزمان به رژیم صهیونیستی وعده تقویت سامانه‌های گنبد آهنین این رژیم را داد.

همچنین لیندا توماس گرینفیلد، نماینده دائم واشنگتن در سازمان ملل گفت: آتش‌بس غزه و اسرائیل در صورتی که ادامه یابد به پایان نزاع فلسطین و اسرائیل منجر می‌شود. اکنون باید روی تحقق پیشرفت برای صلح دائم متمرکز شویم.

محمد اشتیه، نخست‌وزیر فلسطین نیز گفت: فلسطینی‌ها در نوار غزه در معرض عملیات قتل و کشتار جمعی طی این ۱۱ روز قرار گرفتند. ده‌ها زن و کودک شهید و صدها تن زخمی و ده‌ها ساختمان منهدم شدند. ما از تمام کشورهایی که درخواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری نشست فوق العاده شورای امنیت و نشست مجمع عمومی را پذیرفتند قدردانی می‌کنیم.

وی اظهارات نمایندگان کشورهایی را که مخالفتشان را با جنایات‌ جنگی رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان غزه اعلام کردند و خواهان حل سیاسی مسئله فلسطین شدند، ستود.

اشتیه گفت: دولت این جنایات‌ را به دیوان کیفری بین المللی گزارش خواهد کرد و تحقیقاتی را درباره جنایت‌های اسرائیل آغاز می‌کند.

همچنین دیمیتری بولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: روسیه مثل دیگر کشورها همچنان برای توقف تنش‌ها تلاش می‌کند. امیدواریم آتش‌بس طولانی مدت باشد.

وی گفت: لازم است اقدامات فوری برای آغاز مذاکرات مستقیم میان فلسطین و اسرائیل اتخاذ شود و دو طرف درباره مسائل نهایی از جمله قدس شرقی گفت‌وگو کنند.

بولیانسکی خواهان فعال سازی فعالیت کمیته چهارجانبه صلح خاورمیانه شد و گفت: ما پیشنهاد نشست وزارتی فوری برای کاهش تنش و آرام کردن اوضاع را داده‌ایم. گام اول توقف خشونت و کنار گذاشتن اظهارات تحریک‌آمیز و تمام اقدامات یکجانبه است. ما از طرف‌های بحران می‌خواهیم به قوانین بشردوستانه بین المللی پایبند باشند.

دومینیک راب، وزیر خارجه انگلیس نیز از آتش‌بس استقبال کرد و گفت: همگان باید برای تحقق آتش‌بس دائم و پایان خشونت تلاش کنند. دولت انگلیس به حمایت از تلاش‌ها برای تحقق صلح در منطقه ادامه می‌دهد.

حزب‌الله لبنان نیز به مردم قهرمان فلسطین و مقاومت پیروزی تاریخی در جنگ شمشیر قدس را تبریک گفت و اعلام کرد: مقاومت در این دور از درگیری‌ها معادلات قدیمی دشمن را درهم شکست و قواعد جدیدی را ایجاد کرد که زمینه را برای پیروزی بزرگ فراهم می‌کند.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: مردم و مقاومت فلسطین نشان دادند که این غده سرطانی جنایتکار سست‌تر از خانه عنکبوت است. قدس به آزادی نزدیک‌تر شده است. ما به این پیروزی تاریخی بزرگ افتخار می‌کنیم.

حزب‌الله عراق نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: پیروزی تاریخی به لطف تلاش‌های فوق العاده مقاومت فلسطین به دست آمده است. این پیروزی را پایداری و شجاعت فلسطینی‌ها رقم زده است.

در این بیانیه آمده است: غزه توانست قوی‌ترین ارتش‌ها را که از سوی قوی‌ترین گروه‌های شر حمایت می‌شوند، شکست بدهد.

محمدعلی الحوثی، عضو شورای سیاسی یمن آتش‌بس و پیروزی مقاومت را تبریک گفت و آن را معجزه و نتیجه حتمی بیداری و حملات علیه رژیم اشغالگر دانست.

عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر هم ضمن استقبال از آتش‌بس از نقش رئیس‌جمهور آمریکا در موفقیت طرح مصر برای آتش‌بس قدردانی کرد.

شارل میشل، رئیس شورای اروپایی از آتش‌بس غزه و رژیم صهیونیستی استقبال و بر لزوم از دست ندادن فرصت صلح و امنیت تأکید کرد.

گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، شامگاه جمعه تماس تلفنی از «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا دریافت کرد و طی آن درباره تحولات جاری گفت‌وگو شد.

عباس در این گفت‌وگو درباره اهمیت دستیابی به توافق آتش بس و تلاش برای تثبیت آن تاکید کرد.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

رئیس تشیکلات خودگردان فلسطین گفت: «ایجاد ثبات و امنیت باید از طریق راه حل نهایی باشد که بر اساس آن اشغال اراضی دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی توسط صهیونیست‌ها پایان یابد و این اقدام از طریق کمیته چهارجانبه و بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی صورت گیرد.»

بلینکن نیز در این گفت‌وگو بر دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر آتی به منطقه تاکید کرد.

گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه و افغانستان

وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره اهمیت همکاری دو کشور در منافع مشترک در سوریه و افغانستان تبادل نظر کردند.

 ند پرایس، روز جمعه با اعلام خبر تماس تلفنی آنتونی بلینکن با مولود چاووش‌اغلو افزود: دو طرف درباره اهمیت همکاری بین آمریکا و ترکیه از جمله منافع مشترک در سوریه و افغانستان تبادل نظر کردند.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

وی ادامه داد: وزیر خارجه حمایت مداوم آمریکا را از گفت‌وگوها بین ترکیه و یونان به عنوان متحدان ناتو یادآور شد و بر اهمیت ارتقا و حفاظت از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی تاکید کرد.

تاکید روسیه بر ادامه همکاری با ایران در مورد حل مساله سوریه

"کنستانتین کاساچوف" معاون شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) در دیدار با کاظم جلالی سفیر ایران در مسکو بر اهمیت ادامه همکاری با ایران برای حل مساله سوریه تاکید کرد.

 دفتر مطبوعاتی شورای فدراسیون روز جمعه اعلام کرد: کاساچوف در دیدار با جلالی بر ادامه همکاری فعالانه در مذاکرات برای حل و فصل مسائل سوریه در فرمت آستانه ابراز امیدواری کرد.

جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه از بیش از ۵ سال پیش مذاکرات در فرمت آستانه را آغاز کردند و در این مدت ۱۵ دور مذاکرات برگزار شد که در آن نمایندگان دولت سوریه و برخی کشورهای منطقه نیز شرکت داشتند.

گفت وگوی فرمانده کل سپاه و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین/ واکنش‌های جهانی به آتش‌بس غزه/ گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره تحولات منطقه/ گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره سوریه

از مهم‌ترین دستاوردهای این مذاکرات، امضای تفاهم نامه ایجاد مناطق امن در سوریه است که در دور چهارم مذاکرات آستانه به دست آمد.

در چارچوب مذاکرات آستانه، روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه سه دیدار در تهران، سوچی و آنکارا با یکدیگر برگزار کردند.

جلالی و کاساچوف در ادامه این دیدار در خصوص دورنمای همکاری دو کشور در مبارزه با همه گیری کرونا گفت‌وگو کردند.

سفیر ایران و معاون شورای فدراسیون در مورد راه اندازی خط تولید واکسن اسپوتنیک وی در ایران تبادل نظر کردند.

کاساچوف خاطرنشان کرد، به رغم محدودیت‌های موجود به خاطر وضعیت همه‌گیری کرونا، روابط ایران و روسیه و گفت‌وگوهای بین پارلمانی توسعه می یابد.

در ادامه این دیدار دو طرف ضمن اشاره به اراده جدی رهبران دو کشور برای تعمیق مناسبات دو جانبه بر این موضوع تاکید کردند که دستور کار روابط میان ایران و روسیه، گسترده است و طیف وسیعی از همکاری در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی، پارلمانی، هسته‌ای، برجام و مبارزه با کرونا، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را در بر می‌گیرد.

در این دیدار جلالی با اشاره به همکاری های دو کشور در حوزه هسته‌ای، از مواضع روسیه در حمایت از جمهوری اسلامی ایران در زمینه برجام قدردانی کرد.

دو طرف در پایان مذاکرات خود بر اهمیت استمرار رایزنی‌ها میان دو کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه پارلمانی تاکید کردند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۹
غرب خیال نکن زمان بزن در رو هست، امثال عربستان سعودی و امارات هم بروند با سوریه ، عراق و یمن بجنگن کلی منافع ملی نصیب شان می شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
یعنی ملت عربستان سعودی و امارات از خودشان نمی پرسند چرا با همزبان و هم دین خودمان می جنگیم؟
جنگ فلسطین نشان داد اصلا نمی شود روی روسای اعراب و نهادهای بین المللی حساب کرد باید قوی شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
نهادهای بین المللی فقط پرستژ ظاهر را حفظ کردن است کاری که عربستان سعودی با خاشقچی کرد اگر هر دولتی دیگه ای بود..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
قربون شکل ماه بعضی از دوستان برم که فکر میکنن سازمان ملل واقعا سازمانی برای ملل است...فاتحان جنگ جهانی دوم این سازمانو تشکیل دادن...کوجکترین نشانه ی بی عدالتی در این سازمان حق وتو است
به این می گویند خودباوری و گرفتن حق، تغییر موازنه قوا، پریروز با دست خالی دیروز با سنگ امروز با موشک فردا با ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
موشکی که پرتاب می شه اما عین بوم رنگ برمی گرده و عوارض سنگین ترش روی سر خودشون فرود میاد. با این تلفات سنگین انسانی فردا نسلی از فلسطینی ها باقی نمی مونه!
ناشناس
| Sweden |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
به این می گویند شانتاژ رسانه ای
ناشناس
| Netherlands |
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
راکت نه موشک
فرق این دوتا از زمین تا آسمونه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
جایی که خود اسرائیل داره به ضعف و شکستش اعتراف میکنه بعضی ها میگن موشک ها مثل بوم رنگ برگشته! اقا جان برو یکم فکر کن و مشورت بگیر بهت میگن اون موشها چطور دمار از روزگار امریکا و انگلیس و اسرائیل دراورد. شما هنوز معنی تلفات رو درک نکردی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
راکت کلمه انگلیسی معادل موشکه
تا زمانی که اسراییل باشد خاورمیانه ناارام و ایران تحریم است.
ازنظرشماتودنیافقط فلسطینی هاتحت ستم هستندومسلمان دیگری وجودنداردخوب به اویغورهای چین هم موشک بدهید!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
همین ایغورها در تجمع منافقین شرکت کردن، منافقینی که کنار صدام با ایران جنگیدن.
غلامحسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
ما توی جنگ ایران و عراق اسیر فلسطینی هم داشتیم بی خود از فلسطینی ها فرشته نسازید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
اویغورستان که چینی ها اسمشو کردن سین کیانگ سرزمینی به وسعت تقریبا ایرانه.اویغوراسم یک ملته نه اسم یک گروه که برخی ها میخان اونارو تروریست ومنافق ومشابه داعش و....جلوه بدهند..فهمیدی ناشناس ساندیسی1338؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
حرف شما مثل این میمونه مثلا میانه بازی فوتبال ایران و عربستان یکی بیاد بگه به فکر شطرنج هم باشید. اقا جان هر جیزی جای خودش هست. قطعا و قطعا الان کمک به فلسطین کمک به همه مظلومان همه دنیا و بلکه همه تاریخ هست. ازجمله ایغورها.... مساله برات روشن نشده جونم... بپرسی میگیری قضیه رو
با جنگ جز خونریزی وویرانی هیچ چیزی عاید نمی شود وجنگ اصلا برای ملتها پیروزی ندارد فلسطینی‌ها ابتدا باید دولت واحد یکپارچه داشته باشند وگروههای مسلح تحت عنوان ارتش و فرماندهی واحد قرار بگیرند دولت تصمیم گیر نهائی باشد. با فرماندهی کشورهای دیگر نمیتوانند راه به جائی ببرند جنگ از ابتدا تا انتهایش برای ملتها شکست است وبرای حاکمان پیروز ی تلقی می شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
این را به اسرائیل و عربستان و حامیانش بگو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
شما چی خیال کردی خیال کردی فلسطین نمیخواد دولت داشته باشه؟ شما نمیدونی که اجازه نمیدن فلسطینیها حتی اب خوردن داشته باشن؟ کجایی کاری تو؟ جنگ اونوقتی بده که دوطرف راه چاره دارن و بیخودی میجنگن. اینجا طرف فلسطینی هیچ چاره ای جز جنگ نداره چون حتی اب خوردن ناسالم و نان خشک و دارو برای درمان ساده ترین بیماری ها نداره.
در فلسطین جنگ از همه صلح هایی که تو تاحالا تو کتابا خوندی مهم تر و لازم تر و انسانی تر هست.
حالا جدا از این که کشتارها مخصوصاً کشتار غیر نظامیان توسط هر طرفی ناپسند است، در انتفاضه دهه نود میلادی که اسلحه فلسطینی ها سنگ و سلاح های سرد بود، در برابر سه هزار فلسطینی حدود هزار اسرائیلی کشته شدند. یعنی نسبت تلفات فلسطینی ها سه برابر اسرائیلی ها بود. حالا که فلسطینی ها به موشک مجهز شده اند، این تلفات بیست برابر بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
ابعاد جنگ یازده روزه صد برابر اینی هست که شما تحلیل فرمودی.... برو فعلا درساتو بخون بعدها اگه تونستی در این باره تحقیق کن میفهمی که جنگ سی و سه روزه از جنگ جهانی علیه اسرائیل مهمتر بود
چرا فلسطین شده مساله اول کشور ما واقعا چرا؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
اول به جهت حفظ امنیت کشور عزیزمون ایران حفظ و دفاع از فلسطین ضروری هست.
دوم اینکه دفاع از مظلوم برای همه بشریت یک وظیفه انسانی و اسلامی و اخلاقی هست.
سوم اینکه اگر جلو اسرائیل رو اونجا نگیری، باید منتظر نابودی خیلی از مفاهیم انسانی و اخلاقی دنیا باشی
چهارم و پنجم و صدم و هزارم هم داره که میتونی مطالعه کنی بلکه برخی رو دونستی
سه هزارموشک پرتاب کردند و90درصدش رااسراییل در هوا پودرنمود بطوریکه فقط صهیونیستها 12 تلافات ولی فلسطینها بیش از 230کشته دادند وناکارآمدی موشکها هم به اثبات رسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
این اطلاعات مضحک رو از رادیو اسرائیل شنیدی؟ پسرم اوضاع اسرائیل در تمام تاریخ نحسش بدتر از این نشده بود.... کجایی تو...؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
اصلا تابه حال روی نقشه غزه رو نگاه کردی؟ اوضاع جغرافیایی و تاریخی اونجا رو میدونی؟ اونجا یه بستنی یخی بخوای بدون اطلاع اسرائیلی های نحس درست کنی و بفروشی نمیتونی/ این رزمنده ها به قول خودت سه هزار موشک زدن به اون شهرکهای نحس.... ابعاد این مساله رو هم درک نکردی
فلسطین نسبت به گذشته پیروز شد
قدر پیروزیهای کوچک بدانیم تا به پیروزی های بزرگ قدم برداریم
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر