بازدید 29743
مجمع، اثری از مهدی تاج، علی کفاشیان و دارودسته‌اش باقی نگذاشت

با تغییر صددرصدی هیات‌رییسه، فدراسیون فوتبال شخم خورد! / زلزله در ساختمان سئول

در کنار شهره موسوی، احسان اصولی، طهمورث حیدری، احمدرضا براتی، مهرداد سراجی، بهرام رضاییان، میرشاد ماجدی و ... هیچ یک پیش از این، عضو هیات رییسه نبوده و حالا ترکیبی صددرصد جدید بر مصدر کار فوتبال تکیه زده که بدهی چند صد میلیاردی فدراسیون تاج را به ارث برده‌اند.
کد خبر: ۱۰۳۷۷۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۰ 01 March 2021

رییس و هیات رییسه فدراسیون فوتبال در انتخابات دهم اسفندماه، صد در صد تغییر کرد و چهره های جدیدی در راس ساختار مدیریتی فوتبال کشور تکیه زدند که تا حال دیده نشده بودند.

به گزارش «تابناک ورزشی»؛ از نایب رئیس سوم یا همان شهره موسوی مالک متمول تیم بادران که فوتبال بانوان ایران را به دست گرفت تا همه اعضای منتخب هیات رییسه جدید، حتی یک مورد هم از گذشته فردی دیده نمی‌شود.

با تغییر صددرصدی هیات‌رییسه، فدراسیون فوتبال شخم خورد!

احسان اصولی، طهمورث حیدری، احمدرضا براتی، مهرداد سراجی، بهرام رضاییان، میرشاد ماجدی و خداداد افشاریان هیچ یک  پیش از این، عضو هیات رییسه نبوده و حالا ترکیبی صددرصد جدید بر مصدر کار فوتبال تکیه زده اند که بدهی چند صد میلیاردی فدراسیون تاج را به ارث برده‌اند.

بالاترین پستی که یکی از اعضای هیات رییسه جدید در فوتبال ایران داشته، متعلق به دکتر احمدرضا براتی است؛ او سال ها ریاست کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال ایران را بر عهده داشته و اساسنامه جدید را هم خود او به همراه همکارانش نوشته است. براتی نایب رییس نهاد تعیین صلاحیت کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز هست؛ اما غیر از این چهره حقوقدان که به درستی جایش در میان اعضای هیات رییسه خالی بود، هیچ چهره با سابقه دیگری در تشکیلات فوتبال دیده نمی‌شود.

چنین تغییرات وسیع و اساسی در راس فوتبال ایران، تنها بعد از عزل محمد دادکان از سوی علی آبادی و احمدی‌نژاد رخ داده بود که آن نیز با رای مجمع نبود، بلکه حاصل یک برخورد قهری بود که نهایتا منجر به تعلیق فوتبال ایران شد.

محمدرضا ساکت تنها مهره بازمانده از دوران حکومت اصفهانی ها بر فوتبال کشور بود که با سمت دبیرکل سابق، نتوانست در مرحله دوم از پس سراجی بربیاید و سنگر را کامل تحویل رقیب داد.

رای نیاوردن عبدالکاظم طالقانی، رییس پرنفوذ هیات فوتبال خوزستان در مجمع دهم اسفند، برای او که به شدت در اردوگاه مهدی تاج چادر زده بود، یک پیام واضح مجمع به تیم مدیریتی سابق بود تا سرانجام فوتبال ایران از شر امضاکنندگان قرارداد ننگین ویلموتس خلاص شود؛ هر چند او هنوز مدیریت فوتبال در استان جنوبی کشور را در اختیار دارد.

تنها تمایل رییس جدید برای حفظ بهاروند در پست ریاست سازمان لیگ باعث می‌شود که او تنها مهره تکراری هیات رییسه قبلی در دوره جدید باشد؛ هرچند بر سر آن نیز اختلاف نظرهایی وجود دارد و مشخص نیست، این اقدام قانونی باشد یا خیر؟!

مصاحبه عزیزی خادم بلافاصله پس از پیروزی در انتخابات فدراسیون فوتبال نشان می دهد، تغییرات تنها در سطح پست های اصلی نخواهد ماند و او که با شعار تغییر نیروی انسانی به فدراسیون آمده است، حالا قصد دارد در سطح کارکنان این تشکیلات هم تغییرات عمده‌ای ایجاد کند که لایه های زیرین را نیز شامل می‌شود.

 

عزیزی خادم کیست و از کجا رییس فوتبال ایران شد؟

اما رییس تازه فوتبال ایران در چهار سال پیش روی چه شخصی است؟ شهاب الدین عزیزی خادم متولد اول بهمن ۱۳۵۶، در پلدختر لرستان به دنیا آمد. رشته تحصیلی رییس جدید فدراسیون فوتبال حقوق بین‌الملل است که وی در این رشته مدرک کارشناسی ارشد را دریافت کرده است.

با تغییر صددرصدی هیات‌رییسه، فدراسیون فوتبال شخم خورد!

در کارنامه سوابق مدیریتی شهاب الدین عزیزی خادم، عضویت در کارخانه ایران خودرو و به طور مثال مدیریت لیزینگ این کارخانه بزرگ دیده می‌شود. مدیریت در شرکت‌های زیر مجموعه وزارت رفاه، حضور در هیات مدیره باشگاه پیکان و سایپا، شرکت پتروشیمی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی شازند نیز ثبت شده است.

شهاب‌الدین عزیزی خادم در سال ۱۳۹۵ خورشیدی نیز برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال نام نویسی کرده بود، اما از سوی کمیته تعیین صلاحیت فدراسیون فوتبال رد صلاحیت شد. او البته ابتدا قصد ریاست داشت، اما ائتلاف با مهدی تاج باعث شد از رقابت برای صندلی نخست انصراف بدهد و آرای خود را در سبد رییسی بریزد که بعد‌ها اعتراف به اشتباه بودن آن تصمیم کند.

امیر عابدینی یکی از اعضای وقت این کمیته، در آن زمان دلیل رد صلاحیت عزیزی خادم را نداشتن ۱۰ سال سابقه مدیریت دولتی عنوان کرده بود. اما با حذف این بند مورد نظر در اساسنامه اصلاح شده فدراسیون فوتبال ایران، عزیزی خادم در نام نویسی اخیر برای انتخابات فدراسیون فوتبال با مشکل مواجه نشد. او سابقه عضویت در هیات رییسه فدراسیون فوتبال را دارد.

عزیزی خادم همان گزینه‌ای بود که با بهاروند برای انتخابات ائتلاف کرد. طی روز‌های اخیر خیلی‌ها تلاش کردند این ائتلاف را بشکنند، حتی شایعه شد به بهاروند دستور داده اند سبد رای هیات‌های فوتبال را در اختیار کیومرث هاشمی بگذارد، اما پیروزی شهاب عزیزی خادم در هر دو مرحله نشان داد، هیچ خدشه‌ای به ائتلاف بهاروند و عزیزی خادم وارد نشده و رییس جدید فدراسیون فوتبال هم بلافاصله بعد از پیروزی در انتخابات فدراسیون فوتبال، سرپرستی نایب رییسی دوم یا همان سرپرستی سازمان لیگ را به او سپرد.

نویسنده: صادق لودریچه

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۶
چون من خودم در سیستم دولتی کار می کنم انتخاب(انتصاب) مدیران در سیستمهای دولتی را می دانم که اصل اول آن اینست که بله قربان گوی مدیران ارشد خود باشد و خدای ناکرده حرفی نزند که مذاق آنها خوش نیاید و البته اصول و شرایط دیگر که تقریبا همه می دانند!
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
یادت رفت داداش
اصل اول نسبت های فامیلی است
مهم این هست که کیا بیان سر کار و چه کسایی رو خودش منصوب کنه. بهترین کار اینه که استعفا بده و بزاره فوتبالی ها بیان و ریاست فدراسون رو در دست بگیرن
انتهای رپورتاژ آگهی!
دلخوش نباشید سبک وسیاقش باقیست ...
قدم بعدی رسیدگی به اتهامات اعضای سابقهیات رئیسه فدراسیون در دادگاه صالح است.
اینکه کسی مثل علی کریمی و مهدی مهدوی کیا رای نمی اورد یعنی ساختار انتخابات فدراسیون مشکل دارد این انتخابات خواست فوتبالدوستان را برآورده نکرد و عملا به قشر عظیم فوتبالدوستان توهین شد از نتیجه یک ساختار غلط نمی توان انتظار معجزه داشت
روز مهندس مبارک
هر چه استقلالی تو فدراسیون جدید دور هم جمع شده اند خوب یا بد فدراسیون در آینده به اسم آنها تمام خواهد شد .
کاش از نیروهای فوتبالی هم در مدیریتشون استفاده کنن!
آقای کریمی و مهدوی کیا و علی دایی با اینکه رای نیاوردن ولی میتونن وزنه ای برای فوتبال و مدیریتش باشن!
بحال فوتبال ایران گریه باید کرد،فقط باید تاسف خوردازاین انتخاب...
بحال فوتبال ایران گریه باید کرد،فقط باید تاسف خوردازاین انتخاب...
بحال فوتبال ایران گریه باید کرد،فقط باید تاسف خوردازاین انتخاب...
باند جدید اومدن، ایا برای فوتبال ایران تفاوتی هم دارد
این اقادوست بسیار صمیمی اقای پرویزکاظمی و اقای یکه زارع هست ،ودر امور فوتبال بسیار متخصص هستن.
یه جوری میگه شخم خورد انگار ما نمی دونیم عزیزی خادم کیه و چه جوری و با اتوبوسی کی اومده!
ميرشاد ماجدي شخص باسواد و واردي است. بدون نگاه رنگي (من پرسپوليسي هستم) بايد اين انتخاب را به فال نيك گرفت.
پاسخ ها
کامران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
؟؟؟؟؟؟؟/
حسن محمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
باسواد ؟؟؟؟؟؟
بقیه مملکت هم همینطوری
امکان ندارد ایشان هم بتوانند جلوی سیاسی کاری درفدراسیون را بگیرند یک بار داریوش مصطفوی اینکار را انجام داد اقای مایلی کهن را کنار گذاشت کاری کردند بنده خدا دروغ بگوید ناراحتی قلبی دارم خودم از فدراسیون استعفا دادم
خیلی خنداره خدایی
سرمایه و پست حرف اول را در کشور ما می زنه
پس ما حق نداریم گله مند باشیم
خودمان انتخاب کردیم و باید عواقب انتخاب خودمان را باید تحمل کنیم مثل نمایندگان مجلس
با سلام
بد نیست یه تحقیق راجب سوابق ایشون در لیزینگ خودروکار و ایران خودرو بکنید که چطور این دو شرکت رو به خاک سیاه نشوندن... به شدت لابی گر هستن و متخصص حمایت از نمایندگان مجلس در انتخابات با پول شرکت های دولتی هستن.... ایشون با حمایت پدر زن سابقشون و آقای محرابی وزیر صنایع دولت قبل وارد خودروسازها شدن و در کسب رای اعتماد آقای محرابی در دور دوم دولت به شدت تاثیر گذار بود بعد توسط حمایت های آقای ساکی زاده معاون وزیر ورزش وقت و نماینده سابق مجلس ششم در امور وزرشی به همراه دوست صمیمی آقای حمیدرضا مهرعلی ورود کردن در همون زمان پسر آقای ساکی زاده رو در لیزینگ خودروکار مدیر منابع انسانی کردن .به شدت قوم گرا و فامیل بازهستن ، همیشه یکثری گردن کلفت از آشنایانشون کنارش هستن برای حمایت های فیزیکی از ایشون و حاشیه سازی(در انتخابات گذشته هم به عنوان طرفدار فوتبال جنجال ایجاد کردند)فاتحه فوتبال رو باید بخونیم.
رییس و هیات رییسه فدراسیون فوتبال در انتخابات دهم اسفندماه، صد در صد تغییر کرد و چهره های جدیدی در راس ساختار مدیریتی فوتبال کشور تکیه زدند که تا حال دیده نشده بودند
البته به استثنای حیدربهاروند؟!!!!
چرا هیچکس جوابگوی کاراش نیست؟ چرا تاج و دار و دسته اش رو دستگیر نمیکنن؟
نکته جالب در سخنان ایشان " همه کار خداست"
آخه جالبه این آدم با این سن سال چطوری این همه پست در جاها مختلف گرفته است تو کشور ما این همه متخصص و آدم تحصیل کرده مرتبط ، هئیت علمی و دانشمند داریم که هم سن و سالی دارند و هم تجربه فراوان
چطوری و با حمایت ..... چه کسانی به اینجاها رسیده است
خیلی پیچیده است آنها که باید بدانند خوب متوجه می شوند
باید یار باشی تا به جایی برسی
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان