صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ویروس کرونا وارد بانک جهانی شد

برای اولین بار در بانک جهانی در واشنگتن، موارد ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شدند.
کد خبر: ۹۶۶۸۱۶
| |
8266 بازدید
ویروس کرونا وارد بانک جهانی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، دو مورد از ابتلا به ویروس کرونا برای اولین بار در بانک جهانی در واشنگتن به ثبت رسیده است.

«دیوید مالپس» رئیس بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نفر از کارکنان این بانک به این ویروس خطرناک مبتلا شده‌اند.

به دنبال شیوع ویروس کرونا در آمریکا، بانک جهانی چند روز پیش به کارکنان مراکز خود در واشنگتن توصیه کرده بود که دورکار شوند و کارهای خود را از منازل انجام دهند.

پیشتر سخنگوی بانک جهانی گفته بود که هیچکدام از کارکنان و مشاوران این بانک مبتلا به کرونا نیستند و این نهاد چند جانبه کاملاً عملیاتی است.

پس از مثبت شدن تست کرونای یکی از کارمندان صندوق بین‌المللی پول، این سازمان نیز مجبور شد کارکنان خود را دورکار کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...