ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس: وضعیت اقتصادی بر افزایش سرقت‌ها تاثیر دارد

جانشین فرمانده انتظامی پلیس پایتخت با بیان اینکه بسیاری از سرقت‌های خرد از جمله سرقت لوازم و محتویات داخل خودرو توسط معتادان انجام می‌شود گفت: شکی نیست که وضعیت اقتصادی نامناسب امروز جامعه در افزایش سرقت‌های خرد تاثیر مستقیمی دارد.
کد خبر: ۹۴۸۳۶۸
| |
4894 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس سردار حمید هداوند روز چهارشنبه در قرارگاه مبارزه با سرقت افزود: معتادان عامل اصلی سرقت‌های خرد هستند و از این رو جمع آوری و ساماندهی آنان می‌تواند تاثیر مستقیمی در کاهش سرقت داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم انجام اقدامات موثر و کلیدی در بحث مبارزه با سرقت اظهار داشت: در پی هر سرقتی احساس نا امنی برای مالباخته و بخشی از جامعه ایجاد می‌شود از این رو افزایش میزان سرقت می‌تواند احساس ناامنی را در جامعه افزایش دهد.

جانشین فرمانده انتظامی پلیس پایتخت با اشاره به اینکه آگاه‌سازی شهروندان و ارائه آموزش‌های همگانی می‌تواند در پیشگیری از وقوع سرقت تاثیر بسزایی داشته باشد گفت: لازم است در راستای چگونگی جلوگیری و پیشگیری از وقوع سرقت‌های منزل، خودرو، گوشی همراه و ... آموزش‌های لازم به شهروندان ارائه شود چرا که پیشگیری همواره بهتر از درمان است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟