بازدید 16135
پیمانه اقتصادی؛

وزیر صنعت: خط تولید قطعات خودرو در داخل کامل شد/ تاثیر افزایش قیمت بنزین بر نرخ تورم/ قیمت دلار برای کالا‌های اساسی در لایحه بودجه ۹۹/ آیا سهمیه بنزین به مسافربر‌های شخصی تعلق می‌گیرد؟

این پیمانه تیتر‌هایی همچون ارزانی بنزین و بی انگیزگی خودروسازان در تولید خودرو‌های برقی، شاخص کل بورس تهران به ۴۰۰ هزار واحد خواهد رسید، بازدهی فرابورس ۸۰ درصد شد، کاهش مصرف بنزین، معادل یک پالایشگاه ۷۵۰ هزار بشکه‌ای، پیش بینی روند قیمت گوشت، بزرگترین تولیدکنندگان «شیر» چه کشور‌هایی هستند؟ افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در چین و بیشترین رشد هفتگی دلار در ۲۷ هفته را در بر دارد.
کد خبر: ۹۴۰۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰ 30 November 2019

تابناک اقتصادیتابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون ارزانی بنزین و بی انگیزگی خودروسازان در تولید خودرو‌های برقی، شاخص کل بورس تهران به ۴۰۰ هزار واحد خواهد رسید، بازدهی فرابورس ۸۰ درصد شد، کاهش مصرف بنزین، معادل یک پالایشگاه ۷۵۰ هزار بشکه‌ای، پیش بینی روند قیمت گوشت، بزرگترین تولیدکنندگان «شیر» چه کشور‌هایی هستند؟ افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در چین و بیشترین رشد هفتگی دلار در ۲۷ هفته را در بر دارد.

وزیر صنعت: خط تولید قطعات خودرو در داخل کامل شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: خودروسازان داخلی که پیش از این برای تامین برخی از قطعات مشکل داشتند، برطرف شده است و دیگر خودروی ناقص در کشور تولید نمی‌شود. یکی از مشکلات موجود پیش روی خودروسازان کمبود برخی از قطعات و تولید ناقص خودرو بود که سبب شد تا پارکینگ های شرکت های خودروسازان مملو از خودروهای ناقص باشد. خوشبختانه با تدابیر انجام شده مشکل تامین قطعه برای خودرو سازان با تولیدات داخلی در دو ماه اخیر برطرف شده است و هم اکنون با تامین قطعات مورد نیاز و تکمیل شدن خودروهای ناقص، رفته رفته پارکینگ شرکت های خودروساز هم خلوت و خودروها به بازار مصرف عرضه شده اند. با انجام یک اقدام جهادی در چند ماه اخیر، قطعات پرتیراژ مصرف داخل در کشور تولید می شود و این رویه در آینده هم با جدیت ادامه خواهد داشت.

ارزانی بنزین و بی انگیزگی خودروسازان در تولید خودروهای برقی

حمید گرمابی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت تولید خودروهای کم مصرف با توجه به افزایش قیمت بنزین، گفت: مصرف بنزین خودروهای خارجی 50 درصد کمتر از همتایان داخلی آنهاست که این امر از یک سو به اقتصاد کشور کمک کرده و از سوی دیگر از آلودگی هوا می‌کاهد. وی با بیان اینکه در حال حاضر استفاده از خودروهای هیبریدی و برقی در دنیا گسترش یافته است، افزود: خودروهای برقی خارجی از نظر قیمت مناسب بوده و توان رقابت با سایر خودروها را دارند. خودروسازان باید تولید خودروهای کم مصرف و برقی را در دستور کار خود قرار می دادند. فرصتی به دست آمده تا زیرساخت مورد نیاز برای تولید این خودرو فراهم شود. وی اظهار کرد: ارزانی بنزین موجب بی انگیزگی خودروسازان در تولید خودروهای برقی و هیبریدی شده بود اما با قیمت فعلی بنزین، خودروسازان باید هر چه سریع تر به فکر تولید خودروی برقی و هیبریدی باشند. این نماینده مردم در مجلس دهم درباره تولید باتری خودروهای برقی اضافه کرد: نمی‌توان باتری خودروهای هیبریدی و برقی یک شبه تولید کرد، بلکه باید مدت‌ها برای آن برنامه‌ریزی کرده و زیرساخت موردنیاز را فراهم کرد. /خانه ملت

شاخص کل بورس تهران به 400 هزار واحد خواهد رسید

سید مهدی رباطی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس تابناک گفت: به طور واضح در بسیاری از سهام بازار به ویژه شرکت های بزرگ و گروه های مطرح پتانسیل رشد را شاهد هستیم و ارزش بازار این شرکت ها در صنایع بانکی، فلزات اساسی و برخی پتروشیمی ها  متناسب با کاهش ارزش پول ملی و تورم افزایش نیافته است. وی با بیان اینکه چنانچه وضعیت را از بعد P/E و ارزش بازار بررسی کنیم، کماکان بسیاری از سهام برای افزایش قیمت پتانسیل دارند، تاکید کرد: برخلاف بسیاری از پیش بینی ها به نظر من نمی توان افتی برای بازار سرمایه متصور بود. رباطی با بیان اینکه بسیاری معتقد به وجود حباب بودند و کاهش جدی در شاخص کل بورس را انتظار داشتند، ادامه داد: همان گونه که شاهد بودیم شاخص در محدوده ۳۰۰ هزار واحدی با حمایت قوی مواجه شد و اکثر سهام بنیادی و بزرگ بازار کاهش آنچنانی نداشتند و حتی سهامی نیز که در آن‌ها از وجود حباب صحبت می‌شد، با افت جدی مواجه نشده و کماکان در وضعیت استراحت به سر می‌برند. رباطی خاطرنشان کرد: بازار تا یکی دو هفته دیگر در وضعیت استراحت به سر خواهد برد و پس از آن موج جدید حرکت شاخص را شاهد خواهیم بود و پیش بینی من این است که شاخص تا اواسط سال ۹۹، به محدوده ۴۰۰ هزار واحدی خواهد رسید و بازار سرمایه کماکان در مقایسه با دیگر بازار‌های رقیب پتانسیل بهتر و بیشتری برای سرمایه گذاری را داراست.

بازدهی فرابورس ۸۰ درصد شد

در حال حاضر شاخص کل فرابورس از ابتدای سال ۹۸ رشد ۸۰ درصدی و ارزش بازار نیز با رسیدن به بیش از رقم ۴ میلیون میلیارد ریال، افزایشی ۶۵ درصدی را نسبت به اولین روز کاری سال جاری ثبت کرد. در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم و طی ۵ روز کاری، ارزش کل معاملات ۶۷ هزار و ۳۶۷ میلیارد ریال رقم خورد که با توجه به ارزش معاملات هفته پیش از آن رشد ۱۰۷ درصدی را ثبت کرد. 

تاثیر افزایش قیمت بنزین بر نرخ تورم

جعفر خیرخواهان درباره نقش افزایش قیمت بنزین بر تورم بیان کرد: افزایش تورم در کشور ارتباط زیادی با افزایش قیمت بنزین ندارد. برای نمونه می توان به این مورد اشاره کرد که هرچند در یکی دو سال گذشته با تورم بالا روبه رو شدیم، قیمت بنزین در چهار سال گذشته ثابت بوده است. اگر قرار بود قیمت بنزین روی نرخ تورم تاثیر بگذارد، باید در کشورهایی که بنزین را ده برابر گرانتر از ایران می فروشند، تورم بسیار بالایی به وجود می آمد. متاسفانه عده ای با استدلال های غیرکارشناسانه کار را سخت تر می کنند.

مترجم کتاب «معمای فراوانی: رونق های نفتی و دولت های نفتی» افزود: دولت باید به تدریج قیمت بنزین را افزایش می داد تا مردم می توانستند خود را با این افزایش قیمت راحت تر تطبیق می دادند و غافلگیر نمی شدند. این تصمیم درست است اما قیمت تعیین شده آنقدر بالا نیست که بتواند جلوی رشد مصرف را بگیرد. در حال حاضر قیمت بنزین در ایران حدود ۲۰ سنت شده است و با این قیمت همچنان جزو کشورهایی هستیم که بنزین را ارزان عرضه می کنند. 

خیرخواهان در گفت و گو با ایسنا، درباره تاثیر قیمت بنزین روی کالاهای مختلف گفت: سهم بنزین در هزینه های حمل و نقل به اندازه ای پایین است که در جابجا شدن قیمت کالاها اثر بسیار اندکی دارد. مردم نباید نگران باشند و بترسند. در ابتدا امکان دارد برخی رانندگان از این موقعیت سوءاستفاده کنند و دنبال بهانه باشند تا قیمت کرایه ها را بالا ببرند اما مردم مطمئن باشند اگر افزایش قیمت کرایه ها هم اتفاق بیفتد، به یک نسبت متعادل قیمت برمی گردیم.

کاهش مصرف بنزین معادل یک پالایشگاه ۷۵۰ هزار بشکه‌ای

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، از کاهش مصرف بنزین معادل یک پالایشگاه ۷۵۰ هزار بشکه‌ای در هفته نخست اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور خبر داد. وی در این باره گفت: کاهش تقریبی روزانه ۲۰ میلیون لیتر مصرف بنزین در هفته گذشته، معادل ساخت یک پالایشگاه نفت خام با ظرفیت ۷۵۰ هزار بشکه در روز (سه برابر پالایشگاه تهران) با سرمایه‌گذاری حدود ۱۴ میلیارد دلار است.

قیمت دلار برای کالاهای اساسی در لایحه بودجه ۹۹

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره قیمت دلار در لایحه بودجه ۹۹، گفت: قیمت دلار برای کالا‌های اساسی در لایحه بودجه ۹۹ همچنان ۴ هزار و ۲۰۰ هزار تومان پیش بینی شده است. وی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت برای سال ۹۹ نیز تصمیم به استفاده از دلار ۴۲۰۰ تومانی برای تامین کالای اساسی دارد؟ توضیح داد: بله؛ تصمیم ما قطعی است، زیرا اگر به جای دلار ۴۲۰۰ تومانی از ارز نیمایی استفاده شود، یعنی پذیرفته‌ایم از ابتدای فرودین ماه ۹۹ مرغ و شکر به جای ارز ۴۲۰۰ تومانی با دلار حدود ۱۱ هزار تومانی تامین شود که در این شرایط همه چیز گران خواهد شد، دولت به دنبال مهار تورم است. رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این پرسش که آیا دولت در لایحه بودجه ۹۹ از کالابرگ الکترونیک که یکی از روش‌های مجلس برای تامین کالا‌های اساسی در بودجه ۹۸ بود، استفاده نمی‌کند، توضیح داد: در حال حاضر تامین کالا‌های اساسی با دلار ۴۲۰۰ تومانی در کشور به رویه‌ای عادی تبدیل شده است. وی اضافه کرد: در یک دوره علیرغم استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی، قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کرد، اما در حال حاضر این روش مسلط شده است. /خانه ملت

پیش بینی روند قیمت گوشت تا پایان سال

رئیس مجمع ملی صادر کنندگان دام کشور با اشاره به اینکه تعداد زیادی دام در دامداری‌ها انباشت شده است، اظهار کرد: طبق اذعان مسئولان سازمان دامپزشکی کشور با مازاد دام در سطح کشور رو به رو هستیم، به طوری که میزان مازاد دام سنگین در استان تهران به  ۱۴۰ هزار راس می‌رسد. از این روی، برای جلوگیری از شیوع بیماری در واحد‌های دامداری باید هشدار‌های مسئولان را جدی گرفت. منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، افزود: هرچند رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اذعان می‌کند صادرات دام در تلاطم بازار گوشت تاثیرگذار است، اما صادرات مدیریت شده تنها از زیان تولید کنندگان جلوگیری می‌کند و هیچ تاثیری در التهاب بازار ندارد. پوریان قیمت هر کیلو دام سنگین درب دامداری را ۲۵ هزار تومان و دام سبک را ۳۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید از ترافیک دام در واحد‌های دامداری مطلع است، انتظار می‌رود تدابیری برای صادرات اندیشیده شود، چون به سبب وضعیت مناسب زایش در فصل پاییز احتمال شیوع بیماری در واحد‌ها تشدید می‌شود. این مقام مسئول ادامه داد: زایش مناسب دام در فصل پاییز بدان معناست که تا پایان سال به سبب شرایط مساعد عرضه، دچار نوسان قیمت نخواهیم شد.

بزرگترین تولیدکنندگان «شیر» چه کشورهایی هستند؟

هندوستان، بزرگترین تولیدکننده شیر در جهان است و در سال ۲۰۱۸، بیش از ۱۸۰ میلیون تن شیر تولید کرده است. بر اساس آمار سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، تولید شیر در هند، برابر با ۲۲ درصد از کل تولید سالانه شیر در جهان است. این رقم حتی از تولید کل کشورهای اتحادیه اروپا نیز بیشتر است. صنعت لبنیات هند سریع‌ترین از هر تولیدکننده بزرگ دیگری رشد می‌کند. این صنعت در هند ۵.۶ درصد رشد داشته، در حالی که رشد این صنعت در جهان ۲.۲ درصد بوده است. اما با وجود این، هند صادرکننده بزرگی در حوزه لبنیات به حساب نمی‌آید. این در حالی است که اروپا و آمریکا بسیاری از تولیدات لبنی‌شان را صادر می‌کنند. بازار لبنیات هند، بیش از ۹ تریلیون روپیه ارزش دارد که برابر با ۱۲۸ میلیارد دلار می‌شود. بعد از هند، اتحادیه یورو بیشترین میزان تولید را دارد و بعد از آن نیز آمریکا جای گرفته است. پاکستان نیز با ۴۵.۶ میلیون تن تولید شیر در سال ۲۰۱۸، چهارمین تولیدکننده بزرگ جهان به حساب می‌آید.

افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در چین

وزارت بازرگانی چین در گزارشی اعلام کرد در ۹ ماه نخست امسال سرمایه گذاران خارجی در مجموع ۷۵۲.۴۱ میلیارد یوان سرمایه گذاری در این کشور انجام داده‌اند که این رقم ۶.۶ درصد بیشتر از مجموع سرمایه گذاری خارجی ثبت شده در دومین اقتصاد بزرگ جهان در ۹ ماه نخست سال قبل است. به گفته این نهاد چینی، طی این مدت در مجموع ۳۳ هزار و ۴۰۷ شرکت توسط اتباع خارجی در این کشور به ثبت رسیده است. صنایع های‌تک با جذب ۳۰ درصد کل سرمایه خارجی در بین بخش های مختلف پیشتاز بوده اند، به گونه‌ای که با افزایش ۳۹.۵ درصدی مجموع سرمایه گذاری خارجی در این بخش در مقایسه با سال قبل، چین در ۹ ماه نخست ۲۲۲.۴ میلیارد یوان سرمایه گذاری خارجی در این بخش جذب کرده است. بر مبنای دلاری نیز حجم سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده ۹ ماهه نخست امسال توسط چین ۱۱۰.۷۸ میلیارد دلار بوده که ۲.۹ درصد بیشتر از رقم ثبت شده برای بازه مشابه در سال گذشته است. در ماه اکتبر ۶۹.۲ میلیارد یوان سرمایه خارجی جذب شده که ۷.۴ درصد بیشتر از رقم مشابه سال قبل است.

سایه برگزیت بر خودروسازی بریتانیا

دنیای اقتصاد: بنا بر اعلام انجمن تولیدکنندگان و تجار موتور بریتانیا، تولید خودرو در این کشور طی ماه اکتبر با کاهش ۴ درصدی روبه‌رو شده که دلایل اصلی آن، فضای عدم اطمینان سیاسی و اقتصادی برخاسته از موضوع برگزیت است. بر این اساس، کاهش تولید خودرو در ماه اکتبر، موجب شد تا در هفده ماه گذشته، برای شانزده ماه نرخ تولید خودرو در بریتانیا منفی شود. آمارها نشان می‌دهند که تولید خودرو در اکتبر به ۱۳۴ هزار و ۷۵۲ دستگاه رسیده است. کاهش ۱۱ درصدی تقاضا از سوی مشتریان بریتانیایی و افت ۶/ ۲ درصدی صادرات، دو عامل اصلی این کاهش تولید بوده‌اند. مایک هاوز، رئیس این انجمن هشدار داده است که قابلیت رقابت پذیری جهانی بریتانیا در زمینه تولید خودرو مورد تهدید واقع شده است. او راه عبور از این بحران را عزم دولت بریتانیا برای اطمینان از تداوم تجارت آزاد و بدون تعرفه خودروسازان این کشور با اتحادیه اروپا می‌داند.

آیا سهمیه بنزین به مسافربر‌های شخصی تعلق می‌گیرد؟

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مورد وضعیت بنزین مسافربرهای شخصی گفت: از آنجایی که مسافربرهای شخصی ساماندهی ندارند، نمی توان سهمیه ای برای آنها تعیین کرد. محسن پورسید آقایی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس قانون مدیریت حمل ونقل عمومی در داخل شهرها بر عهده شهرداری‌هاست، گفت: برای مسافربرهای شخصی سهمیه ای در نظر گرفته نشده اما تاکسی‌های اینترنتی سهمیه دارند و مسافربرهای شخصی می توانند در این شرکت های اینترنتی فعالیت کنند. وی با تاکید بر اینکه برای پیوستن و ثبت نام مسافرکش‌های شخصی در شرکت های اینترنتی مسیر هموار است؛ افزود: اگر رانندگان مسافرکش‌های شخصی در این شرکت های اینترنتی عضو شوند، علاوه بر اینکه موضوع جابجایی مسافران ساماندهی می شود؛ رانندگان نیز می توانند از سهمیه شرکت های مسافربر اینترنتی استفاده کنند و در نهایت قیمت ها افزایش پیدا نمی کند.

بیشترین رشد هفتگی دلار در ۲۷ هفته

هفته گذشته نرخ ارز به اوج ۴ ماهه خود رسید و رشد هفتگی ۲/ ۵ درصدی را تجربه کرد. شاخص ارزی کشور پنج‌شنبه اخیر به سطح ۱۲ هزار و ۵۵۰ تومان رسید. به عقیده برخی کارشناسان پس از برقراری تدریجی دسترسی به اینترنت در کشور، مقداری تقاضای جامانده از دو هفته قبل توانست هفته گذشته وارد بازار شود. همچنین بخشی از تقاضای حواله‌ای هم به دلیل تعطیلی هفته جاری در امارات، زودتر روانه بازار شد. با وجود این، بازارساز روند افزایشی دلار را ناشی از رفتار آن دسته از صادرکنندگانی دانست که برای فروش در نرخ‌های بالاتر، از عرضه ارز در مقطع فعلی دست نگه داشته‌اند. انتشار جزئیات لایحه بودجه سال ۹۹ از عواملی است که می‌تواند بر نرخ دلار در هفته پیش‌ روی اثر بگذارد. /دنیای اقتصاد

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۸
صنعت خودرو ایران = با ارابه های مرگ .

اینقدر آدم که توسط این صنعت کشته میشود و صد البته رانندگانی که به هیچ اصولی در رانندگی پایبند نیستند ....

اصولا" در ایران چیزی تحت عنوان فرهنگ رانندگی وجود ندارد .............و مساوی است با صدمات مالی بسیار زیاد ....

در نهایت به مرگ ختم میشود ............
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
ارزانی بنزین و بی انگیزگی خودروسازان در تولید خودروهای برقی....
واردات این نوع خودرو را باز کنید تا رقابت ایجاد شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
بیش از 10 سال

و بیش از 10 میلیون بار این کامنت را به هر سایتی فرستادم ولی کو گوش شنوا

کارخانه های خودروساز و شرکتهای تابعه قطعه ساز و غیر بی محابا خودروی احتراقی وارد بازار میکنند

ظرفیت خیابانها در تهران و کلانشهرها دهها برابر کمتر از تعداد اتوموبیلهاست

افزایش اتوموبیل ها باعث افزایش آلودگی هوا -مصرف سوخت و بحران بنزین و ترافیک و تصادفات میشود

تولید اتوموبیل فقط از نوع برقی و هیبریدی آن هم با تیراژ کم قابل قبول است

تا سال 2030 و نهایتا 2040 تولید اتوموبیل احتراقی در جهان ممنوع میشود
ولی در اینجا تازه به فکر افزایشکارخانه های خودروهای احتراقی افتاده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
راه خلوت شدن خیابان ها کم تولید کردن خودرو نیست کاکو، راهش واقعی کردن قیمت سوخت هست تا مردم با اینکه خودرو دارند اون رو برای همه جابجایی هاشون و‌در هر جایی از شهر بیرون نیارند. در خارج‌که می فرمایید خلوت است تعداد خودرو داران کمتر از ایران نیست ولی به خاطر سوخت خیابانها خلوت است
تولید شیر در ایران ۱۰میلیون تن است
هند ۱۸۰ میلیون تن اولین در جهان درود بر هند
خط تولید قطعات خودرو در داخل کامل شد ؟ پس چرا در این چهل سال کامل نمی شد ولی در این دو ماه کامل شد ؟!
پاسخ ها
هومن
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
ناشناس 8:45، شما چرا تو خونه گاو نگه نمیداری؟ چون میتونی شیر رو راحت و ارزون بخری! ولی اگه کسی بهت شیر نفروشه میتونی سریع چند تا گاو بخری ! خیلی ساده است تاحالا نیازی به تولید تمام قطعات نبوده است
سید رحیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
حتما مافیای ساختگی داشته.
چون الان هر چیزی بگی میگن مافیا نذاشت.
واقعا خنده داره.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
خیر هنوز هم این اتفاق نیفتاده و شاید حد اکثر 50 در صد تولید داریم.
واردات از چین و .... و زدن لیبل روی آنها هنوز هم ادامه دارد و نشون به اون نشنو که هیچ تاثیری در قیمت خودرو نکرده است....
.... معني ارزاني و گراني نسبي هست و با سطح درآمد نسبت ميخوره و لقب ارزان يا گران رو ميگيره . يه مثال ميزنم : فرض كنيد شما ماهي 40 ميليون تومان درآمد داريدو ماهي 200 ليتر بنزين مصرف ميكنيد از قرار ليتري 15000 هزار تومن خوب چقدر در آمد شما ميره براي بنزين ؟؟؟؟؟ تقريبا 10 درصد خوب حالا اگه در آمد شما ماهي 1 ميليون و نهصد باشه 200 ليتر بنزين مصرف كنيد 60 تاش 1500 و 140 تاش 3000 هزار تومن يعني شما تقريبا 27% در آمدتون صرف ميشه و اين يعني گراني .

....
این کامل شدن خط تولید قطعات خودرو در ایران هم شده یه تبلیغات ... ما که بهمون ثابت شده که هر چی دولت میگه انجام میشه، قطعا انجام نمیشه. و هر چیزی که میگن ما انجام نمیدیم رو طوفانی انجام میدن
اتفاق خاصی که نیافتاده فقط بنزین یک شبه سیصد در صد رفته بالا و قیمتها هم دو سه برابری زیاد شده اتفاق خاص دیگری رخ نداده...
آقای وزیر فکری به حال مراکز اسقاط کنید
ايا هنوزهم ما بايد به حرفهاي مسولين اعتماد بكنيم .
خط تولید که کامل شده چرا ماشین ارزون نمیشه؟؟؟بهونه افزایش قیمت نرخ دلار و واردات قظعات بود حالا که تولید داخل هست
سلام : جوانان با غیرت و دانشمند این مرز و بوم که با ایجاد فضای مناسب وبستر درست در علوم هسته ای ،نانو ، سلول های بنیادی، علوم پزشکی،هوش مصنوعی، علوم فضایی وپرتاب ماهواره ،فناوری موشک های نقطه زن،ساخت ناوشکن ، ساخت اژدر های زیر دریای،سد سازی،ساخت پالایشگاهای ستاره خلیج فارس وفازهای پارس جنوبی، و بسیاری از علوم پیشرفته دیگرجزء چند کشور برتر دنیا هستیم چطور در صنعت خودرو سازی نمی توانیم مثل کشور هایی مانند آلمان ،ژاپن ،فرانسه و کره جنوبی باشیم ؟؟؟ جای بسی شگفتی است!!! آیا جزاین است که مافیایی قدرتمندی هست که مانع این کار است!!!!! آیا جز این است که در خودرو سازی به باور ما می توانیم حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری یقین نداریم؟؟؟ البته یک دلیل هم انحصاری بودن صنعت خودرو در کشور است. قصه پر غصه قیمت خودرو نمی دانیم چه زمانی در این کشوربه سرانجام و ثبات می رسد تا کجا می خواهد قیمت خودرو افزایش یابد توان قشر متوسط جامعه چقدر است؟ دراکثر قریب به اتفاق کشورهای دنیا حقوق ماهیانه 4 تا 6ماه کارمندان آن کشورها به قیمت بهترین اتومبیل آن کشوراست ولی در کشور ما یک کارمند یا یک کارگر چقدر باید بدود و بدود و بدود تا ........!!!!!!!؟؟؟؟ قیمت خودرو چه زمانی در این کشوربه سرانجام و ثبات می رسد تا کجا می خواهد قیمت خودرو افزایش یابد مگر توان و قدرت خرید قشر متوسط جامعه چقدر است؟ ای مسئولین بر اساس مسئولیت تان و جواب در پیشگاه خدای تعالی و در قبال این ملت تا دیر نشده به داد این مردم برسید. براستی چرا خودروی هیربدی و برقی که هیچ آلایندگی ندارد و در قیاس با خودروی بنزین سوز و گاز سوز بسیار کم مصرف تر و پاکتراست و جوانان ما اختراع کردند و خانم ابتکار با کمال تاسف و تاثردر اوج دور اندیشی و کارشناسی فرمودند : صرفه اقتصادی ندارد تولید نمی کنید؟؟؟ ای مسئولین دنبال فرانسه و روسیه و دیگربیگانگان نباشید که هیچ وقت تکنولوژی و دست برتر خود را به ما اهداء نمی کنند و به جای آن به سراغ دانشگاهای برتر کشور و شرکت های دانش بنیان و جوانان خلاق این مرز و بوم برای این موضوع باید رفت که بطور حتمی به فضل الهی موفق خواهیم شد ان شاء الله تعالی
قطعاتی مثل کروز، دریچه برقی، سنسور ترمز عقب، رینگ و...حذف کردن!!! خدا رو شکر خودکفا شدیم!!!
چرا پس قیمت ها پایین نیومد؟
"خط تولید قطعات خودرو در داخل کامل شد"
خدا رحم کنه !!!
اینهمه تیتر می زنید برا بنزین اینو هم بنویسید که چقدر آدم بدبختر شدن با افزایش قیمت.
آقاي وزير پس ازگراني بنزين تمامي اقلام بشدت گران شدندچه كسي پاسخگوست؟
سلام خودروی برقی به درد ایران نمیخوره فقط برای جاهای شلوغ خوب که ارزش سرمایه گذاری نداره جایی که انرژی برق از سوخت پاک تولید و اضافه تولید برق دارند هزینه ساخت باطریهاش و الی آخر
مگر قرار نبود افزایش قیمت نداشته باشیم ؟ برای خرید به بازار بروید ببینید گران شده یا نه؟ من نمی دانم اون مردمی که تلویزیون نشان میداد و اعلام می کردند جنسی گران نشده کدام اجناس را می گویند ؟
کامل شد؟با چه کیفیتی؟خدا بهمون رحم کنه
وزیر صنعت: خط تولید قطعات خودرو در داخل کامل شد

مبارکه
از فردا پراید میشه 80 میلیون!!!!! چرا ؟؟؟؟ چون مواد اولیه تولید قطعات رو نداریم و مجبوریم با ارز آزاد وارد کنیم
خوب این از رفع بهانه که قطعات ارزبری دارند و ماشین گران شد. حالا ۱۰۰درصد تولید داخل پس ارزان بدین!!!!!!
راستی چرا تو این سال ها حرکت نکردین که تو این دو ماه ؟؟؟...
میگن افزایش قیمتها و خدمات به خاطر گرانی بنزین غیر قانونی است سوال من اینجاست مگه اجناس را با الاغ و شتر جابه جا می کنند!!!؟؟
با سلام
درست است که تورم در این چند ساله تابع نرخ بنزین نبوده ولی نمیتوان افزایش نرخ بنزین را در تشدید تورم مد نظر قرار نداد. موضوع مطروحه از سوی آقای خیرخواهان در باره کشورهایی که قیمت بنزین 10 برابر ایران است ، به نظر می رسد که ایشان بدیهی ترین اساس اقتصاد را فراموش کردند و آنهم توانمند سازی و افزایش قدرت خرید مردم است. در همان کشورها آیا مردم درآمد و دستمزدی همطراز مردم ایران دارند؟ لذا با این استدلال نمی توان از زیر بار مسئولیت افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم شانه خالی کرد.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان