بازدید 74787

تعویض رمز دوم ایستا با پویا در دقیقه ۹۵؛ چرا و چگونه باید رمز دوم پویا را فعال‌سازی کنید؟

مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی طی مصاحبه ای، با اشاره به تعداد کلان پروند‌ه های فیشینگ گفت: روزانه ۸۰۰ پرونده جدید در پلیس فتا ثبت می‌شود که بسیاری از آن‌ها مربوط به فیشینگ و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ عدد از این پرونده ها مربوط به پایتخت است.
کد خبر: ۹۴۰۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹ 27 November 2019

تعویض رمز دوم ایستا با پویا در دقیقه ۹۵؛ چرا و چگونه باید رمز دوم پویا را فعالسازی کنید؟

تابناک اقتصادیدر کمتر از یک ماه دیگر، باید کاربران بانکی با رمزهای دوم ایستای بانکی خداحافظی و خود را برای استفاده از رمزهای دوم پویا آماده کنند. بانک مرکزی تصمیم گرفته است که موضوع رمز دوم پویا را در اول دی ماه سال جاری که مصادف است با شب یلدا اجرایی کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ در کمتر از یک ماه مانده به اجرای این طرح، هنوز هم بسیاری مردم یا از اجرای آن آگاهی ندارند یا اگر داشته باشند، نمی دانند چرا باید این کار را انجام دهند؟ چگونه باید رمز دوم پویا را فعال سازی کنند؟ چه روش هایی برای فعال سازی آن وجود دارد؟ آیا هزینه ای از قبال اجرای این طرح به آن ها تحمیل خواهد شد یا خیر؟ قبل از اینکه به این پرسش ها پاسخ داده شود، باید در ابتدا برخی اصطلاحات که مربوط به اجرای این طرح است، توضیح دهیم.

فیشینگ چیست؟

این روزها در صفحات حوادث و اخبار بسیار با کلمه فیشینگ رو به رو می شویم که شاید بسیاری با آن آشنایی لازم نداشته باشند. فیشینگ در تعاریف به تلاش برای به دست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، گذرواژه، اطلاعات حساب بانکی از طریق جعل یک وبگاه، آدرس ایمیل و ... گفته می شود. به بیان ساده تر هنگامی که فردی تلاش می کند دیگری را فریب دهد تا اطلاعات شخصی او را در اختیارش بگیرد یک حمله فیشینگ رخ داده است. وبگاه های پرداخت آنلاین از جمله اهداف حملات فیشینگ محسوب می شوند.

آمار رو به رشد پرونده های فیشینگ در یک سال اخیر

از سال ۱۳۸۷ که کارت‌های بانکی و پرداخت‌های اینترنتی ظهور کرد تا همین چند سال اخیر کاربران بانکی مشکلی برای پرداخت‌های اینترنتی خود از طریق وارد کردن رمز دوم ثابت نداشتند، اما در یک یا دو سال اخیر، تعداد پرونده‌های مربوط به فیشینگ رو به افزایش بوده است. در همین رابطه، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی طی مصاحبه‌ای با اشاره به تعداد کلان پروند‌ه‌های فیشینگ گفت: روزانه ۸۰۰ پرونده جدید در پلیس فتا ثبت می‌شود که بسیاری از آن‌ها مربوط به فیشینگ و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ عدد از این پرونده‌ها مربوط به پایتخت است.

با توجه به افزایش پرونده‌های فیشینگ و نیز افزایش شمار مال باختگان از این طریق، بانک مرکزی و نهاد‌های ذی ربط در راستای ارتقای امنیت مردم راهکار فعال سازی رمز دوم را برای پرداخت‌های اینترنتی پیشنهاد دادند

رمز دوم پویا چیست؟

همان گونه که گفته شد، قرار است از ابتدای دی ماه سال جاری، رمز دوم پویا، جایگزین رمزهای ایستا یا ثابت قبلی شود. این رمزها برای هر تراکنش بانکی منحصر‌به‌فرد است و حتی اگر سارقان، اطلاعات بانکی کاربر از جمله شماره کارت، CVV2 و تاریخ کارت را به‌ دست بیاورند، نمی‌توانند وارد حساب کاربران شوند و نیاز به رمز پویا دارند. طول عمر رمزهای دوم پویا، تنها ۶۰ ثانیه است و پس از آن به دلیل ملاحظات امنیتی این رمز منقضی خواهد شد و کاربر برای تراکنش بانکی از طریق اینترنت، باید دوباره رمز دوم پویا دریافت نماید. در همین راستا، برخی بانک‌ها پیش از موعد اعلام شده، اجرای اجباری این طرح را اعلام کرده‌ و با اطلاع‌رسانی پیامکی از مشتریان خود خواسته‌اند برای فعال‌سازی رمز دوم پویا اقدام کنند.

چگونه رمز دوم پویا را فعال کنید؟

برای فعال سازی رمز دوم پویا نیاز است تا شماره تلفن همراه شما توسط بانک تایید شود. قبل از بیان روش ها باید گفت که اجباری وجود ندارد حتماً شماره همراه به نام فرد صاحب حساب باشد، اما بهتر است شماره‌ای انتخاب شود که با نام دارنده حساب یکسان باشد. برای تایید شماره تلفن همراه سه روش پیش روی دارید: روش اول، حضور در شعب بانک‌هاست، روش دوم رجوع به خودپردازهاست و روش سوم رجوع به اینترنت بانک‌هاست تا بتوانید هویت خود را تایید کنید.

روش های دریافت رمز دوم پویا چگونه است؟

برای دریافت رمز دوم پویا نیز دو روش وجود دارد: روش اول این است که شما از اپلیکیشن‌های بانکی برای دریافت رمزهای دوم پویا کمک بگیرید که این اپلیکیشن ها آفلاین نیز رمز دوم پویا را تولید می‌کنند و امنیت بالایی برای خرید اینترنتی دارند. روش دوم این است که رمز دوم پویا پیامکی و از سوی بانک برای شما ارسال گردد. در روش دوم، فرد کاربر می‌تواند بعد از ورود به درگاه خرید اینترنتی و وارد کردن اطلاعات کارت، تقاضای رمز پویا کنند.

هزینه فعالسازی رمز دوم پویا با چه کسی است؟

 در این زمینه بانک مرکزی تاکید کرده است که بانک‌ها اجازه دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای از مردم برای فعال‌سازی یا ارسال پیامک های مربوط به رمز دوم پویا را ندارند و این طرح برای مشتریان بانک ها هیچ گونه هزینه‌ای نخواهد داشت. از سوی دیگر بانک‌ها باید هزینه ارسال پیامک به اپراتورها را پرداخت کنند. بانک مرکزی با اپراتورها در حال مذاکره است تا هزینه های مربوط به ارسال پیامک های رمز دوم پویا را تا حد برای بانک ها کاهش دهد.

شایان ذکر است تمایل بسیار بانک ها در این زمینه این است که مردم به سمت نصب اپلیکیشن های تولیدکننده رمز دوم پویا سوق داده شوند چرا که این کار هزینه ها را برای بانک ها کاهش خواهد داد اما به دلیل آنکه برخی از مردم دارای گوشی های تلفن همراه هوشمند نیستند قطعا برای دریافت رمز دوم پویا نیازمند ارسال پیامک از سوی بانک ها می باشند.

در انتها اشاره به این نکته بسیار ضروری است که اجرای این طرح با توجه به روند صعودی پرونده های فیشینگ بسیار واجب بود و حتی به گفته برخی از مسئولین بانک مرکزی در اهمیت اجرای این طرح همین بس که اجرای آن قرار است در دقیقه 95 انجام شود! شایان ذکر است که فعالسازی رمزهای دوم پویا هیچ گونه منفعتی را متوجه نظام بانکی و بانک مرکزی نخواهد کرد و تنها اجرای این طرح در جهت ارتقای امنیت برای کاربران بانک هاست.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷۷
با توجه به اینکه اپلیکیشن های بانکی مولد رمز پویا، ممکن است جاسوس بوده و به اطلاعات شخصی و عکسهای خصوصی دسترسی پیدا کنند، بهترین شیوه همان درخواست پیامکی است.
پاسخ ها
بیژن کاشانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
از بانک مرکزی تقاضا دارم لایحه ای را به مجلس ببرند که طبق آن، هیچ فزوشگاه یا فروشنده ای حق سوال و پرسیدن رمز مشتری را نداشته باشد و این کار جرم محسوب شده و مجازات داشته باشد. در حال حاضر موقع خرید از اغلب فروشگاهها، فروشنده درخواست رمز کارت را مینماید و غالبآ وقتی بگوئیم رمز را خودم میخواهم وارد کنم، با احم و ترشروئی فروشنده مواجه میشویم
اصل طرح بسیار خوب و قابل توجه است اما :

_ کسانیکه گوشی هوشمند ندارند چکار کنند ؟؟؟
_ آیا دزدان در فضای مجازی همچنان آزاد و بدون مجازات خواهند بود ؟
کاش سیستم یکپارچه ای برای همه ی کارت ها از همه بانکها در نظر گرفته شود تا از تعدد کارتها کاسته شود
پاسخ ها
محمد حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
کسی که گوشی هوشمند نداره بیشک به رمز پویا نیز نیازی نداره! اسمش روشه "رمز اینترنتی"
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
چشاتو باز کن و متن رو کامل بخون اونوقت متوجه میشی
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
درمورد کسانی که گوشی هوشمند ندارن باید عرض کنم که می تونن از طریق پیامک درخواست رمز بدن .
درمورد دزدان مسئولیتش پای قوه ی قضائیه است.
قرار بود همچین اتفاقی بیوفته اونم از طریق همین کارتهای هوشمند ملی فعلا که خبری نیست
رمز پویا با رمز ثابت هیچ تفاوتی ندارند و هر دو قابل فیشینگ اند! تنها باید حفظ و بکارگیری امن آنها را آموزش داد.
رمز دوم پویا محدویتهای زیادی را برای مردم ایجاد خواهد کرد و باعث دریاف پول نقد از بانکها خواهد شد!
پاسخ ها
محمد رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
من هم موافقم جناب متذكر جرا بايد مردم را مجبور به اين كار وقت گير و بي حاصل كرد اقا من اينجا قول ميدم اگر ازحسابم برداشت شد هرگز شكايت نكنم ديرور براي گرفتن اين رمز ا صبح تا ظهر معطل شدم پرسشم اينست ايا در كشورهاي ديگر اين سيستم اجرا شده يا نه...
شهروند
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
رمز پویا صد درصد با رمز ایستا تفاوت دارد و حافظ مشتری و کلاهبرداری از اوست. بهتر است وقتی راجع به یک تکنولوژی و یا مکانیزم صحبت میکنیم راجع به آن اطلاعات اولیه را کسب کنیم
تا عید مجانی وقتی مجبور شدی و راه برگشت نداشته باشیم قیمت توسط بانک مرکزی اعلام میشه
برای امنیت نیازه معلوم نیست چندین میلیارد دزدی شده
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
لازمه. از اولم لازم بود اما با روش های مناسب برای همه اقشار. نه فقط روشی که یه عده بتونن استفاده کنن. تا مردم به چیزی عادت می کنن میان پیچیده ترش می کنن. الان کسی چند تا حساب داره باید 60 تا اپلیکیشن نصب کنه. بعد چرا ما کد ملی داریم. معلوم نیست کجا داریم میریم. بانک های بنگاه دار به زودی قصد کسب درامد ازین اپلیکیشن ها را خواهند داشت.
من امتحان کردم و روند بسیار پیچیده است هر چند سن و سالی هم از من نگذشته است. فکر کنم از خرید اینترنتی چشم پوشی کنم بهتر باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
بهتره چند تا حساب نداشته باشیم و خودمان را برای کار با یک الی دو اپلیکیشن تولید رمز پویا سازگار کنیم
معمولاافرادي باكامپيوترخانگي به اينترنت بانك ميروندومحتملاتعدادي فاقدموبايل براي دريافت رمز پويا خواهندبوداينهاچه بايدبكنندويا وقتي باكامپيوترخانكي دراينترنت بانك هستندآيامسخره نيست كه همزمان با2 وسيله هوشمندكاركنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
حق با شماست.بعدشم با پیامک حداقل باشه نه اپلیکیشن که خیلی ها گوشی هوشمند ندارن. بانک برای اینکه دو قرون خرج نکنه اومده از اپلیکیشن... استفاده کرده احتمالا. قبلا پیامک موجودی رایگان بود بعد پولی شد. حالا هم که هر روز پیچیده تر میشه. باید کاربرپسند باشه یه چیز تا مردم وارد اون بشن نه اینکه تبدیل به معما بشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
کار بر پسند بودن اپلیکیشن رمز پویا موضوعی متفاوت با لزوم استفاده از آن است.
زمانش 60 ثانیس اگه بخواهید با عابر بانک انتقال بدید بعد 60 ثانیه میگه رمز وارد شده اشتباه است
خود کارشناس میدونه چی میگم
پاسخ ها
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
سلام عزیزم این رمز برای خرید اینترنتی هست و زمان ورود رمز درخواست و صادر میشه و در عابر بانک از رمز اول استفاده میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
کار ما ایرانیا شده تو هر کاری نظر دادن.
وقتی اطلاعات کافی نداری چرا نظر میدی؟
اون ۶۰ ثانیه برای وارد کردن رمز هست نه انجام کل امور بانکی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
به نظر من هم 60 ثانیه کوتاهه حداقل باید دوبرابر بشه زمان و اگر اثر انگشت هم توسط بانکها قابل قبول بشه به جای وارد کردن یک کد بهتر میشه
اینها درست اما چرا رمز پویا با اپلیکیشن اندروید یا ios باید باشه و پیامکی نباشه. از یه طرف میگن که تلفن هوشمند برای همه لازم نیست و مثلا پدربزرگ من چه نیازی به تلفن هوشمند داره و چرا باید پولی که ندارد را بده تا مافیای واردات تلفن همراه را ثروتمند تر کنه. خواهشا بگویید بانک ها این سرویس را پیامکی کنند. واقعا به فکر مردم عادی هم باشید. همه که عین یه عده تصمیم گیر که به فکر عموم هم نیستند اخرین سیستم ها را ندارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اینکار را دارند انجام میدهند اسم سرویس مربوطه هریم است
آقا جان ، من نمیخوام یک نرم افزار بانکی که اصلا بهش اعتمادی ندارم در موبایلم دانلود کنم، به چه زبانی بگیم که لیت طرح را اختیاری کنید. نمیخواااااام
ما که تو کانادا زندگی میکنیم و فکر میکنم هم اقتصاد اینجا از ایران بزرگتره و هم هکرهای حرفه ای تری احتمالا داره، از این مدل طرح های دهن پر کن و بی خاصیت اینجا خبری نیست. مشخصه که این طرح از مدل طرح هاییه که مدیرا فقط میخوان جو بدن ما هم کاری داریم انجام میدیم. تا جایی که خبر دارم و در سفرهام دیدم، توی امریکا و آلمان و فرانسه هم چنین چیزی به صورت اجباری و برای همه بانکا وجود نداره. همه چیز شده نمایش و دریغ از کار واقعی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
شما با اینکه کانادا زندگی میکنی اما از تکنولوژی دور هستید کانادا جزو کشورهایی است که در فراهم کردن امنیت تراکنشهای آنلاین ضعیف عمل میکنه در حال حاضر قوی ترین کشورها در اروپا هستند و فراهم کردن مکانیزم تری دی سکیو در سال 2019 اونجا اجباری هست که رمز دوم پویا چیزی شبیه همین مکانیزم است که در اروپا اجباری شده است. اگر مشتری ها در کشورهای اروپایی خودشون را برای احراز هویت قوی رجیستر نکنند در واقع ریسک کلاهبرداری را بر عهده فروشنده میگذارند و فروشنده های بسیاری در دنیا دیگر حاضر به قبول چنین کارتهایی به هنگام خرید آنلاین نیستند
از ساعت ها آموزشی که صدا سیما و مدارس برای آموزش این مسیله حیاتی تدارک دیده آمد تا دوباره اعصاب مردم به هم نریزد تشکر فراوان را دارم
فعلا بانکها هزینه ای دریافت نمیکنند.بعداز جاافتادن این روش رمزپویا تاریال آخری که قبلا هم نگرفته اند ازحسابها کسرخواهد شد وطلافی نووکهنه راتودل مشتری درخواهند آورد. تابحال صابون بانکها خیلی به تن ما ملت خورده!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اگر یکبار دچار کلاهبرداری بشید اونوقت هزینه دهها سال یکجا از حساب شما کم میشه پس لطفا وقتی بحث امنیت حساب مشتریان در میان است اینقدر سهل انگارانه نباید صحبت کرد
تنها راهش استقبال نکردن مردم از این طرح مسخره است. که مطمئنا با شروع اجراش کلی مشکلات برای مردم پیش میاره... حتما برای کسی نون زیادی داره این همه دارن تبلیغ میکنن... ملت اگه نرن دنبالش... دیگه خودشون میفهمن که هر چی رو نمیشه اجباری کرد...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
این طرح لازم اصلا مسخره نیست کاش اگر اطلاعات فنی کافی ندارید لااقل اینطور اظهار نظر نفرمایید. این طرح حامی جیب من و شما است
در سوییس برای پرداخت اینترنتی اول باید با تبلت یا لپ تاپ به صفحه الکترونیکی بانک وارد شی سپس رمزتو میدی یک تصویر بارکد تولید میکنه که باید با اپلیکیشن بانکی در موبایل عکسشو بگیری که رمز موقت تولید کنه بعد وارد شی یعنی همزمان باید کامپیوتر و موبایل داشته باشی، امنیت بسیار بالا
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
یه پیامک هم بانک ارسال کنه تقریبا همین کار را میکنه. به نظرم مردم باید به سمت بانکی برن که این کار را کاربرپسندتر و با هزینه کمتر کنه.
عباس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
میشه 10 نوع رمز ایجاد کرد. مهم اینه که روش کاربرپسند باشه وگرنه مردم میرن دم عابربانک ها
محمد رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
در مجموع طرح مسخره ايي است واقعا بهتره جمع بشه بخصوص كه مديريت ايراني در كاره!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
طرح اصلا مسخره نیست و مدیری هم که این طرح را پیشنهاد داده یکی از قابلترین و باهوش ترین مدیران در ایرانه و به فکر امنیت مردم هست
نصب اپلیکیشن نیازمند قطع برخی تنظیمات هست که برای من خوشایند نیست
بعد از مدتی هزینه پیامکی رمز دوم پویا از مزدم گرفته خواهد شد . تجربه ۴۰ سال این را نشان می دهد . وقتی مسئولین گویند نمی گیرند یعنی خواهند گرفت شخص مت دیگر هیچ اعتمادی ندارم و نخواهم داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اگر گرفتار فیشینگ شده باشید چند صدبابر هزینه چند سال پیامک بانکها یکجا از حسابتون دزدیده میشه دوستان.
من از برنامه رمزبان بانک ملی استفاده میکنم. مثل اینترنت بانک نیست فقط برای تولید رمز هست. هیج دسترسی هم نمیخواد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
رمزبان بانک ملی برنامه خوبیه
اخه کجای دنیا از این کارها انجام میدن؟مشکل فیشینگ ربطی به این قضیه نداره شما که اشرار رو دو سوت دستگیر میکنید چطورین که صاحب سایت فیشینگ‌که همه چیش معلومه هست رو‌دستگیر نمیکنید یا سایتشو نمیبندید؟؟؟!مگه ساختن سایت بهمین راحتیه که هر کسی از راه برسه سایت بزنه؟؟!! تا جد و اباد طرف شناسایی نشه بهش سایت داده نمیشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
در حال حاضر از سال 2019 اجرای این مکانیزم در اروپا اجباری شده به این مکانیزم میگویند احراز هویت قوی . دنیا در حال تعیین قوانینی است که کلاهبرداری های آنلاین را کاهش بده ولی اروپا پیشقدم هست در این مسئله و البته ایران که تو سیستمها و سرویسهای بانکی یکی از پیش رو ترین کشورها است
اگه هر تراکنش منحصر به همون شماره سیم کارتی که در هنگام ثبت نام در بانک ارائه شده ،بشه دیگه احتیاجی به این کار نخواهد بود و فرضا کسی که فیشینگ میکنه چون به سیمکارت و شماره اون صاحب حساب دسترسی نداره ،نمیتونه هیچ کاری بکنه ...خلاصه کار پیچیده ای هست (رمزپویا) و من بعید میدونم اکثرا از عهده این کار بر بیان .
بهترين كار اين است حداقل پول مورد نياز را در كارت قرار داده شود و بقيه در شماره حساب ديگر ولى در دفترچه قرار داده شود خارج از فضاى مجازى . خريد هاى اينترنتى هم توسط كارت هاى هديه انجام دهيد و يا از كارت دومى از بانك ديگر با مبلغ مورد نياز در آن كارت و يا أصلا اينترنتى خريد نكنيد . ابزارى كه مورد اعتماد مردم نيست نبايد توسط بانك ها به مردم تحميل شود ، با نك ها بايد سيستمشان از لحاظ حفاظت مجازى تقويت كنند و در صورت هر گونه ضرر به مردم آن را جبران كنند ، براى جبران چرا همه آش ديد به طرف مردم باشد براى اشتباه كارهاى سيستم هاى بانكى و يا ضعفشان .
من فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
من مي دونم!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
مردم اینقدر مشکوک هستند که اگر یکی از هم مسلمون دراومده و یک طرح جهانی را برای پیاده سازی و بالابردن امنیت مردم تو ایران پیشنهاد میده باز دنبال کاسه زیر نیمکاسه میگردند
آقا اصلا اختیاری بکنید و اگه کسی پول زیادی داشت یا تراکنشهای رقم بالا داره بره دنبالش وگر نه اکثر مردم که پول زیادی تو حساب ندارن و در همون حد خریدهای روزمره ، که دیگه اینهمه کارهای پیچیده لازم نداره .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اختیاری کردن هم یک راهه اونوقت ریسک کلاهبرداری مستقیم بر دوش صاحب کارت میمونه
من هر وقت پرداخت اینترنتی می کنم آدرس وب سایت پرداختی کننده رو دقیق چک می کنم‌ که مثلا از شاپرک باشه و امن باشه.
حالا نمیشه این طرح رو اختیاری کرد؟
باز هم طرحهاي من درآوردي هزينه ساز! نميشه يكبار هم كه شده اول نقشه آن را بكشيد و تمام زيرساختها را فراهم كنيد و مشكلات آن را برطرف كنيد و بعد طرح را اجرا كنيد؟ والله به دلمون موند ببينيم يكبار هم كه شده مثل بقيه دنيا رفتار كنيد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
این طرح من درآوردی نیست لطفا اگر از تکنولوژی ها و مکانیزمهای بالا بردن امنیت در پرداختهای آنلاین اطلاع ندارید این طور ذهن مردم را مشوش نکنید مکانیزمهای احراز هویت قوی در اروپا از سال جاری اجباری شده است
شما فرض کنید با رمز دوم ثابت فعلی یکی کارت بانکی و تلفن همراه شو جایی جا میزاره یا فرضا گم می کنه.آیا در این صورت کسی می تونه با کارتش خرید کنه یا از حسابش برداشت کنه؟خیر نمی تونه چون رمز دوم اون شخص رو نداره و رمز دوم فقط تو ذهن خود شخص هست
حالا همین حالت رو با رمز دوم پویا تصور کنید.گوشی و کارتتون رو گم می کنید یا جایی جا میزارید یا حتی تو منزل دم دست مهمونی دوستی آشنایی میزارید. چه اتفاقی ممکنه بیفته؟یه نفر می تونه با گوشی تون درخواست رمز دوم پویا بکنه و الباقی ماجرا
تو ۶۰ ثانیه کلک حسابتون کنده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
دقیقا









اجباری کردن این طرح باعث مشکلات بسیار بیشتری هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اینهمه فیشینگ که هر روز رخ میده برو ببین چطوری انجام میشه دانشمند
این طرح هم بعد کلی صرف وقت و اتلاف انرژی و هزینه های هنگفت ملغی میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
این طرح یک طرح عالی است و باید همه مردم برای امنیت خودشون از اون استفاده کنند
این کار حفره های امنیتی جدی دارد که اگر بررسی و رفع و اطلاع رسانی نشود
حتی از لحاظ امنینی از رمز دوم فعلی هم بدتر است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
حفره امنیتی که به صورت کلی صحبتش را کردید لطفا باز کنید چون به نظر من صحبت شما معتبر نیست
در تاریخ 1398/5/5 از من 830 تومان کلاهبرداری فیشینگ شد کخه اگه رمز دوم پویا داشتم شاید رخ نمیداد موافق این طرح هستم اما به صورت اختیاری باشه نه اجباری و اینکه به صورت پیامک رایگان چون همینطور که میدونیم همه گوشی هوشمند ندارند و بعضیها هم علاقه ای به نصب اپ بانکها ندارند.
چند نکته برای جلوگیری از خالی شدن حساب بانکی توسط دزدان اینترنتی
۱-رمز دوم کارت خود را به هیچ کس نگویید و با کارت بانکی که موجودی آن بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان است
خرید نکنید مگر اینکه نکات امنیتی را رعایت کنید
۲-موجودی کارتی را که همیشه از آن برای خرید های اینترنتی استفاده می کنید بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان افزایش ندهید
۳-رمز دوم خود را هر ماه تغییر دهید
۴-به هر سایتی اعتماد نکنید حتی اگر https داشت و نماد اعتماد داشت
۵-هنگام وارد کردن اطلاعات بانکی تمام اطلاعات را درست بنویسید و رمز دوم را که پنج رقم یا بیشتر است را برای بار اول اشتباه وارد کنید و برای بار دوم رمز دوم را صحیح وارد کنید
این کار برای معتبرترین سایتها هم انجام دهید
۶-کارت بانکی خود را که موجودی آن زیاد است را در اختیار هیچ کس قرار ندهید
۷-در فروشگاه ها خودتان رمزتان را بزنید و رمز تان را هیچ وقت جار نزنید
۸-پس از گم کردن کارت یا سرقت کارت به نزدیکترین عابر بانک رفته و با فشار دادن دکمه تایید کارت بانکی خود را غیر فعال کنید
۹-در صورت استفاده از رمز پویا گوشی های ساده دکمه ای فاقد دوربین دارای بالاترین امنیت هستند در صورتی که رمز داشته باشند
نظرات رو که خوندم تازه فهمیدم که با چه آدمایی شدیم هشتاد میلیون که حتی سواد باز کردن پسورد گوشیشونو ندارن و حتی یه شماره نمیتونن با گوشیشون بگیرن الان واسه من صاحب نظر شدن...
پاسخ ها
مممم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
آدم ساده لوح فکر کنم خودت رو هم حساب کردی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
اره دقیقا با تو شدیم ۸۰ میلیون!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
به خودت غره نشو! فکر نکن با این حرفت صاحبنظر شدی!
اتفاقاً یکی از دلایل عدم کاربرد رمز پویا همین دلیلی است که گفتی!
اقا من از موبایل بانکم میخواستم انتقال بدم و رمز دوم میخواست
برنامه را بستم تا برم رمز دوم را با اپلیکیشن بگیرم تا برگردم و مجدد وارد موبایل بانک ملت بشم وبرسم به مرحله رمز 60 ثانیه طی شده بود
چند بار هم تکرار کردم و نشد
به نظرتون چیکار کنم؟؟مشکل من هستش!!!!!کند کار می کنم!!!!باید با دو تا موبایل کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بدون شک این طرح صرفا برای پرکردن جیب شرکت‌های طرف قرارداد است ... تنها چیزی که می ماند اعصاب خرد مردم و جذابیت و هیجان بیشتر برای هکرهاست که حتما از این موانع عبور می کنند
سلام،
حسابم که ۱،۷۲۰،۰۰۰ تومان موجودیش بود را خالی کردن، رفتم شکایت کردم بعد از سه ماه برو و بیا، مشخص شد اونی که حسابم را خالی کرده توی اصفهان بوده و سه سال پیش فوت شده و گفتن هیچ کاری نمیشه کرد!!!
ولی این طرح هم واقعا مسخره هست، چندین بار میخاستم با همراه کارت انتقالی انجام بدم رمز دوم پویا را میگیرم و برمیگردم تا ccv و تاریخ انقضاء و ،،،، وارد کنم ۶۰ ثانیه تموم شده و نمیشه! کاش اینجوری بود که هر وقت از رمز پویا استفاده میکردیم و رمز را وارد میکردیم، اینبار رمز عوض میشد، احتیاجی نیست هر ۶۰ ثانیه زرت و زرت عوض بشه!!!
این طرح در ایده بسیار کاربردی است و لیکن در عمل دارای نقایصی است که طبعا مانند هر پروژه ای که در چرخش عمل می افتد عیوب ان نیز شناسائی شده و بر طرف و بروز رسانی می گردد و البته کاربران نیز در جهت حفظ امنیت حساب خود می بایست دانش خود را بیشتر نمایند
بطور مثال عیب موجود ان است که اپلیکیشن های تولید رمز برای هر بانک مستقل اند و حافظه دستگاه تلفن همراه را اشغال می نمایند و در صورت بروزرسانی ان برنامه ها می بایست مرتبا از بانک مربوطه دانلود کرد که این قابل تامل است و ...
چند بانک رمز پویا را باussdهم ارسال میکنند که خیلی بهتر از نرم افزار و پیامک هست بنظرم این روش بهتره حداقل برای خودم در ضمن رمز اولم پویا هست ولی همزمان رمز ثابت کارتم کار میکنه این کارایش برای زمانی هست که کارت کشیدی فروشنده رمزت را میخواد و شما مجبور نیستی رمز اول ثابت کارتت را به فروشنده ناشناس بگی پس یک رمز پویا میدی تمام ولی رمز اول ثابتتم همزمان جایی کارت بزنی کار میکنه تو ملت که مدتیه اینطوری استفاده میکنم
خوب همین رمز پیامکی را تبدیل به رمز پویا کنند
بانک رفاه متاسفانه اپلیکیشن تولید رمزش برای اندروید هست و امثال من که گوشی آیفون دارند نمی‌توانند از این قابلیت استفاده کنند . بهتر نیست بجای شعار دادن های بی محتوا ، کار کنید
این که وقتی میخواید تصمیمی بگیرید مردم به کمد اتاقتونم حساب نمیکنید خیلی جالب
ما که گردش مالی پاینی داری چرا باید تن به این بازی های مزخرف بدیم
این کار اختیاری میکردید اونایی که دنبال این جنگولک بازی ها هستن برن دنبالش ...
من میخوام بدونم رمز پویا چطور ساخته میشه آیا امکان داره خودبانک بتونه دست ببره توش واینکه اگه فعالش نکنیم چه اتفاقی میافته
سلام خسته نباشید من رمز پویای خودم رو فعال کردم از طریق پیامک اما متاسفانه سه بار اشتباه زدم و دیگه هر بار که میزنم و از طریق است اس ام است برام رمز میاد می‌نویسه اشتباهه باید چی کار کنم
برنامه ریما نصب کردم از عابر بانک فعال کردم کد اومد خلاصه رمز اول میده ولی نمیتونم استفاده کنم برنامه بانکیم‌میرم میگه رمز پویا وارد کن رمز اولو ۴رقمیو میزنم میگه اشتباهه رمز دوم نداده بهم رمز دوم قبلیو میزنم قبول نمیکنه چیکار کنم چجوری رمز دوم پویا بگیرم چندروزه عصابمو بهم‌زده بخدا راحت کارمونو انجام میدادیم اینا چیه اخه
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان