صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اهدای لقب استاد به بازنده‌های قلعه نویی

کد خبر: ۹۳۲۴۰۰
| |
4697 بازدید

سپاهان یک پیروزی سخت در زمین گل‌گهر سیرجان به دست آورد.

به گزارش تابناک ورزشی، اگرچه تیم اصفهانی این بازی را با دو گل اختلاف برد، اما گل دوم در آخرین ثانیه‌ها به ثمر رسید و پیش از آن سپاهان حداقل ۴۵ دقیقه تحت فشار حملات شدید تیم میزبان بود. برد بیرون از خانه همیشه شیرین است؛ مخصوصا اگر منجر به صدرنشینی شود.

به همین دلیل کبک امیر قلعه‌نویی هم بعد از بازی حسابی خروس می‌خواند؛ آنقدر که با وجود سر داده شدن آن شعار معروف (!) علیه او او در سیرجان، آخر بازی از شرایط میزبانی، داوری و ... ابراز رضایت کرد و به مجید جلالی، سرمربی حریف هم لقب «استاد» داد. احتمالا اگر یکی از موقعیت‌های خطرناک گل‌گهر در نیمه دوم به گل تبدیل می‌شد، جلالی دیگر استاد نبود و تماشاگران حاضر در ورزشگاه هم سیرجانی واقعی نبودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار