صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جانسون دوباره پارلمان را معلق می‌کند

طبق بیانیه دفتر نخست‌وزیری انگلیس، بوریس جانسون قصد دارد پارلمان این کشور را از هشتم (۱۶ مهر) تا چهاردهم اکتبر تعلیق کند.
کد خبر: ۹۲۷۳۶۷
| |
3053 بازدید

طبق بیانیه دفتر نخست‌وزیری انگلیس، بوریس جانسون قصد دارد پارلمان این کشور را از هشتم (۱۶ مهر) تا چهاردهم اکتبر تعلیق کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، طبق بیانیه این دفتر، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس خواستار تعلیق پارلمان این کشور به مدت شش روز از سه‌شنبه آتی شده است؛ او این درخواست را به ملکه ارائه خواهد کرد.

دلیل این درخواست در بیانیه دفتر نخست‌وزیری، آمادگی لجستیکی برای "آغاز رسمی دوره جدید مجلس" عنوان شده است.

این در حالی است که دیوان عالی انگلیس اخیرا تصمیم جانسون برای تعطیلی پنج‌ هفته‌ای پارلمان را "غیرقانونی" اعلام کرد و حکم به فعالیت مجدد آن داد.

بوریس جانسون، طی سخنان امروز (چهارشنبه) خود در کنفرانس حزب محافظه‌کار در شهر منچستر، اعلام کرد دولتش امیدوار است طرح پیشنهادی او برای بریگزیت، برای همه طرف‌ها (اتحادیه اروپا و انگلیس) قابل پذیرش باشد. او همچنین از مخالفت خود با ایجاد پشتوانه مرزی در ایرلند (از اعضای اتحادیه اروپا) در دوران پسابریگزیت سخن راند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار