صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
به دنبال مرگ مغزی جوان ۲۰ ساله

سرباز جوان یزدی به ۴ نفر زندگی بخشید

کد خبر: ۹۲۲۳۲۰
| |
7659 بازدید
سرباز جوان یزدی به ۴ نفر زندگی بخشید
قلب جوان ۲۰ ساله دچار مرگ مغزی از طریق اورژانس هوایی کشور از یزد به تهران منتقل شد و به ۴ نفر زندگی بخشید.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، اعضای بدن سرباز ۲۰ ساله به نام محمد زارع که حین رفتن به محل خدمت دچار مرگ مغزی شده بود، به چهار بیمار نیازمند زندگی بخشید.

خانواده این سرباز با اهدای اعضای بدن فرزندشان موافقت کردند و کلیه‌ها، کبد و قلب این سرباز به‌ترتیب در یزد، شیراز و تهران به چهار نفر زندگی دوباره بخشید.

این بیست و ششمین اهدا عضو در سال ۹۸ بود که با ایثار و فداکاری مرحوم محمد زارع ده آبادی ۲۰ ساله اهل و ساکن میبد در بیمارستان شهید دکتر رهنمون به وقوع پیوست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار