بازدید 23854
آخرین تحولات خاورمیانه؛

ادعای ترامپ در مورد توافق صد ساله با ایران! /واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران/ تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین/ واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی

تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین، گفت‌وگوی تلفنی ماکرون و پوتین درباره سوریه و ایران، واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران و واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به ادعای ترامپ در مورد توافق صد ساله با ایران! نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۹۱۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 19 July 2019

تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین، گفت‌وگوی تلفنی ماکرون و پوتین درباره سوریه و ایران، واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران و واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به ادعای ترامپ در مورد توافق صد ساله با ایران! نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ رئیس‌جمهور آمریکا که با وجود فشارهای اقتصادی و تهدیدهای نظامی علیه ایران تاکنون کوچکترین توفیقی در هدف خود مبنی بر راضی کردن ایران به مذاکره مجدد کسب نکرده است، در اظهاراتی عجیب ـ که از ادامه روند سردرگمی وی حکایت دارد ـ خواستار دستیابی به یک توافق صد ساله با ایران شد.

دونالد ترامپ روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران، با تکرار ادعاهای گذشته خود علیه ایران اعلام کرد: «توافق باراک اوباما با ایران از جنبه‌های مختلفی فاجعه‌بار بود؛ از همه مهمتر اینکه خیلی زود منقضی می‌شد و ایران می‌توانست به فعالیت‌های هسته‌ای قبلی خود ادامه دهد. شما نباید با یک کشور توافق کوتاه‌مدت داشته باشید، بلکه نیاز است این توافق صدساله باشد.»

ادعای ترامپ در مورد توافق 100 ساله با ایران!/واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران/  تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین/ واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی

وی افزود: «مسأله دیگر این که توافق فعلی به آنها اجازه می‌دهد، روی موشک‌های بالستیک کار کنند، در حالی که آنها نباید چنین اجازه‌ای داشته باشند. علاوه بر این، ما باید اجازه داشته باشیم، اماکن حساس بیشتری را بازرسی کنیم، ولی هم اکنون به مهم‌ترین اماکن ایران دسترسی نداریم؛ این چه توافقی است؟!» ترامپ در ادامه مدعی شد، خواستار «یک توافق منصفانه» است اما عجله‌ای برای دستیابی به توافق ندارد.

تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین

دولت آرژانتین حزب‌الله لبنان را سازمانی تروریستی اعلام و دارایی‌های احتمالی این گروه را مسدود کرد؛ این اقدام آرژانتین همزمان با سفر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به بوینس آیرس، پایتخت آرژانتین انجام گرفته است.

در همین ارتباط مائوریسیو ماکری، رئیس جمهور آرژانتین در چارچوب بازدید مایک پومپئو، رئیس جمهور آمریکا از این کشور و به مناسبت ۲۵ مین سالگرد انفجار سال ۱۹۹۴ در بوینس آیرس، فهرست سازمان های تروریستی این کشور را اعلام کرد و نام حزب الله لبنان را در آن قرار داد.

به گفته کارشناسان قرار دادن نام حزب الله لبنان در فهرست گروه‌های تروریستی برای دلجویی از محافل هوادار رژیم صهیونیستی انجام شده و به منزله عقب نشینی در مقابل تقاضاهای آمریکاست.

طی ماه‌های گذشته، آمریکا فشار شدیدی بر آرژانتین وارد ساخته تا مقامات این کشور، نام حزب الله لبنان را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهند.

گفت‌وگوی تلفنی ماکرون و پوتین درباره سوریه و ایران

رؤسای جمهوری فرانسه و روسیه تلفنی درباره موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین المللی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کرملین از گفت‌وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه خبر داد.

بر اساس این گزارش، در این گفت‌وگوی تلفنی، موضوعاتی از جمله بحران‌های سوریه و اوکراین و پرونده هسته‌ای ایران موضوع بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران

وزارت خارجه انگلیس روز پنج‌شنبه اعلام کرد، در تلاش است تا اطلاعات بیشتری درباره نفتکشی که در نزدیکی سواحل ایران توقیف شده، به دست آورد.

به نوشته «رویترز»، در بیانیه لندن که پس از اعلام خبر توقیف یک نفتکش توسط ایران منتشر شده، آمده است: «پیرو انتشار گزارش‌هایی درباره توقیف یک نفتکش در خلیج [فارس]، در تلاش هستیم تا اطلاعات بیشتری به دست آوریم.»

ادعای ترامپ در مورد توافق 100 ساله با ایران!/واکنش انگلیس به توقیف یک نفتکش توسط ایران/  تروریستی اعلام شدن حزب الله از سوی آرژانتین/ واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی

این بیانیه می‌افزاید: «همچنان به مسئولان ایرانی توصیه می‌کنیم از میزان تنش در منطقه بکاهند.»

واکنش لندن، به بیانیه‌ای است که ساعتی پیش از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ارتباط با توقیف یک کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق منتشر شد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «طی عملیات رصد و کنترل ترددهای شناوری در خلیج فارس به منظور کشف و مقابله با قاچاق سازمان‌یافته، در روز یکشنبه مورخ ۲۳ / ۴ / ۹۸ گشت‌های شناوری منطقه یکم دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز پس از اطمینان از حمل قاچاق سوخت توسط یکی از کشتی‌های خارجی در اقدامی غافلگیرکننده، این کشتی را که حامل یک میلیون لیتر سوخت قاچاق بود پس از هماهنگی و حکم مراجع قضائی، در جنوب جزیره لارک توقیف کردند.»

دولت انگلیس هفته گذشته با یورش به یک کشتی حامل نفت ایران در نزدیکی تنگه جبل طارق، این کشتی را توقیف کرد. لندن مدعی است این اقدام را با هدف ممانعت از نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه انجام داده است، حال آنکه این تحریم‌ها صرفا برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا لازم‌الاجراست و ثانیا مقصد این کشتی اساسا سوریه نبوده است.

پس از توقیف کشتی حامل نفت ایران، مقام‌های انگلیسی از احتمال اقدام ایران ابراز نگرانی کرده و حضور نظامی خود را در منطقه افزایش دادند. جمهوری اسلامی ایران، اقدام لندن را «راهزنی دریایی» توصیف کرده است.

واکنش سازمان ملل به محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل که در روزهای گذشته درباره محدودیت‌های اعمالی آمریکا بر تردد «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در نیویورک، مقر سازمان ملل ابراز نگرانی کرده بود، حالا درباره محدودیت‌های اعمال شده علیه تردد دیپلمات‌های هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل هم واکنش نشان داده است.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، معاون سخنگوی دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد، سازمان ملل نگرانی‌های خودش را درباره محدودیت آزادی تردد دیپلمات ایرانی در نیویورک ابراز داشته است.

«فرحان حق» افزود: «ما به مطرح کردن این موضوع تا جایی که نیاز باشد، ادامه خواهیم داد».

در خبرها آمده بود آمریکا تردد دیپلمات‌های ایران مستقر در نیویورک و خانواده‌های آنها را به شدت محدود کرده است. واشنگتن در واقع دیپلمات‌های دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل را مشمول همان محدودیت‌هایی کردند که واشنگتن به محمد جواد ظریف تحمیل کرد.

طبق این محدودیت‌ها، دیپلمات‌های ایران، فقط می‌توانند بین سازمان ملل و هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل، اقامتگاه نماینده ایران در سازمان ملل و فرودگاه «جان اف کندی» رفت و آمد داشته باشند.

وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان»، اعمال محدودیت تردد روی کارکنان نمایندگی ایران در سازمان ملل را «غیر انسانی» خوانده بود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۲۸
اگر ایران بتواند صرفا روی بحث هسته ای و بحث منطقه ای با ترامپ به توافق برسد نباید همچون همیشه اشتباه کند. بحث موشکی را می توان به بردهای خیلی بالا مثلا ۲۰۰۰ کیلومتر به بالا نیز توافق کرد. زیرا شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری اطراف ایران برای دفاع فوق العاده مناسب است. منتهی اینکه چگونه بتوان چنین چیزی را اثبات کرد شاید غیر ممکن باشد و شاید اسرار نظامی کشور در معرض خطر قرار گیرد. در کل احتمالا ترامپ اگه توافقی یه کم بهتر از توافق قبلی امضا کند شاید راضی شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
من با شما مخالفم.
چون چه معنی داره که یک خارجی برای ما تعیین و تکلیف کنه؟
کی وقتش فرا می رسه که با چندین نفتکش فرسوده یا هر وسیله دیگری و غرق کردن اون توی تنگه رمز، عملا این تنگه رو ببندیم. چطور اونا توی تنگه های مختلف برا نفتکشای ما کمین گذاشتن. وقتی برا ما محدودیت وجود داره، ما هم باید اومدن اونا به منطقه رو مختل کنیم. نباید اصلا اجازه داده شه ناوهاشون بیان توی خلیج فارس. باید تا اطلاع ثانوی خلیج فارسو تبدیل کنیم به یه دریاچه بزرگ مثل دریای خزر. فک کنم وقتشه تصمیمات حساسی گرفته شه. اونا عملا دارن تهدید میکنن. وقتشه یه حال اساسی ازشون گرفته شه
جان می دهیم ذلت نمی پذیریم درود بر حافظان مال وناموس وشرف کشور وملت
اگه من پشت گوشم رو دیدم٬ ایران هم توافقی بهتر از برجام میبینه.
چرا حرفی از سخنان جناب خنده نزدی
سازمان ملل= سازمان اعلام تاسف
چرا الان که بهونه فراوانه می گید ما شروع کننده جنگ نیستیم؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
ناقص می نویسی تابی، من اینجوری ننوشته بودم که!
قاچاق یک میلیون لیتر معادل ۸۰۰ تن سوخت توسط نفتکشی که دهها هزار تن بار سوختی و صدها تن سوخت مصرفی موتور را حمل می کند خیلی مضحک است.
قرارداد ترکمنچای هم مدتیه هست صد سالش تموم شده پس باید اذربایجان به ایران برگرده
بعید می دانم که ایران هرگز و تحت هیچ شرایطی در مورد موشکهای بالستیک خود ، وارد مذاکره ای بشود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
با تحریم های اخیر شک نکن معامله میشه
"در چارچوب بازدید مایک پومپئو، رئیس جمهور آمریکا از این کشور و به مناسبت ۲۵ مین سالگرد انفجار سال ۱۹۹۴ در بوینس آیرس"
مایک پومپئو رئیس جمهور نیست وزیر امور خارجه است
خلاصه صحبت ترامپ یعنی مستعمره.
کدام فرد واقع بین ایرانی تن به این ذلت میدهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
هیچکس.
شک نکنید زمانی که با یک ائتلاف بزرگ بهمون حمله کردن اولین حسرتی که به ذهنمون میاد حسرت نساختن بمب هسته ایه.
ذات استعمار رو نمیشه عوض کرد.
این ما هستیم که باید سلاح های لازم برای دفاع از خودمون رو داشته باشیم.
پاسخ ها
H
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
اقاي راستي با بصيرت
رهبر گفته بمب هسته اي نميخاهيم و برخلاف توصيه هاي اسلامه
تو كجايي؟
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
برو سلاح اتمی در زیر زمین خونه ات بساز!
امریکاهرروزتحریمهای جدید اعمال میکند ازانطرف ظریف درپوشش حضوردرنشست های سازمان ملل رفته نیویورک داره همینطورامتیاز یکطرفه میده غافل ازاینکه ترامپ مثل اوباما نیست وتمام پیشنهادات او رافورارسانه ای میکند !!!!
هیچ کس حق نداره محدودیت طولانی مدت برای برنامه هسته ای یا قدرت نظامی ایران بپذیره. چطور آمریکا و انگلیس و فرانسه و پاکستان و هند و چین و اسراییل و کره شمالی بمب اتمی داشته باشن ما حتی غنی سازی هم نداشته باشیم؟
مذاکره بی مذاکره اگر امریکا به برجام برگشت و تحریمها را برداشت که برداشت در غیر اینصورت ایران باید از برجام بکشه بیرون و زیر فشار تحریم و تهدید در زمانی کم بمب اتم بسازه و سریعا تنگه هرمز را ببنده و شرط باز کردن ان را برداشتن تحریمها و پذیرفتن ایران بعنوان یک قدرت اتمی باشه هیچ کشوری با کشوری که سلاح هسته ای داره جنگ نمیکنه در ضمن اونایی که میگن کره شمالی بمب اتمی داره و مردمش گرسنه اند ایران را با کره مقایسه نکنند چون شاهراه نفت و گاز جهان و مسیر اجناس لوکس غرب و شرق و بازار کشورهای خلیج فارس در دست و تیرراس مدافعان وطن قرار داره پس پیش بسوی ایران اتمی پاینده ایران
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
باید در همون دولت قبلی و زمان اوباما بمب ساخته میشد.
اما خائن های اصلاح طلب اومدن و کار رو خراب کردن.
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
مطمئنی که چیزی تو رک نزدی!
اقوام در ایران از اساسی ترین حقوق خود یعنی آموزش به زبان مادری محروم هستند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
در یک کشور با هویت هیچوقت چنین چیزی انجام نمیشه.
چنین کاری باعث عدم تعهد به ایران میشه.
دوره ی قبیله گرایی گذشته دوست عزبز.
یک کشور،یک زبان.
اقاي پرزيدنت ! از كجا معلوم كه اگر قرارداد ١٠٠ ساله بستى رئيس جمهور ديوانه بعد از تو ان را ابطال نكند ؟؟؟؟؟
اگه نفتکشی که انگلیس از ما گرفته حامل ۲ میلیون بشکه نفت باشه؛ سیصد برابر از کشتی مصادره شده توسط ما بیشتره.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل