بازدید 14263
تصمیم جدی تهران، واکنش نرم طرف‌های مقابل؛

جنگ روانی مانع از اعلام کاهش تعهدات هسته‌ای ایران نشد/ پاسخی برای منتقدین تصمیم اخیر ایران

به هر حال، واکنش‌های خارجی به این تصمیم ایران بسیار بود، به گونه ای که برخی سناتور‌های روسی، چنین موضعی در قبال بی‌عملی اروپا و بدعهدی آمریکا را حق طبیعی ایران می‌دانند. چین اعتقاد دارد، برجام باید بدون هیچ گونه کم‌وکاستی اجرا شود و اروپایی‌ها هم احتمالا در نشست سران اتحادیه اروپا ـ که پنجشنبه در سیلیوی رومانی برگزار خواهد شد ـ پیرامون این موضوع اظهارنظر خواهند کرد. باید دید پس از فرصت ۶۰ روزه تغییر عملی از سوی کشور‌های حاضر در برجام صورت خواهد گرفت یا...؟!
کد خبر: ۸۹۷۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 08 May 2019

شورای عالی امنیت ملی امروز هجدهم اردیبهشت ماه در سالروز خروج یکجانبه آمریکایی ها از برجام، با صدور بیانیه‌ای خطاب به کشورهای عضو برجام تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام، از امروز هجدهم اردیبهشت ۹۸ برخی اقدامات خود در توافق برجام را متوقف می کند، رئیس جمهور هم طی سخنانی در جلسه دولت بر این مسأله تأکید کرد و به کشورهای باقی مانده در برجام 60 روز فرصت داد تا جبران مافات کنند.

به گزارش «تابناک»؛‌ در بیانیه شورای عالی امنیت ملی کشورمان ـ که طی نامه های جداگانه از سوی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی به سران کشورهای عضو برجام اعلام شده ـ به کشورهای باقی مانده در برجام ۶۰ روز برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه های بانکی و نفتی فرصت داده و تأکید شده است: =هر زمان که خواسته های ما تأمین شود، ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف شده را از سر خواهیم گرفت، اما در غیر این صورت، جمهوری اسلامی ایران مرحله به مرحله تعهدات دیگری را متوقف خواهد کرد.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده است، «در مرحله فعلی دیگر خود را متعهد به رعایتِ محدویت های مربوط به نگهداری ذخائر اورانیوم غنی شده و ذخایر آب سنگین نمی داند. به کشورهای باقی مانده در برجام شصت روز فرصت داده می شود تا تعهدات خود به ویژه در حوزه های بانکی و نفتی را عملیاتی نمایند. چنانچه در این مهلت کشورهای مزبور قادر نباشند مطالبات ایران را تأمین کنند، در مرحله بعدی جمهوری اسلامی ایران رعایت محدودیت های مربوط به سطح غنی سازی اورانیوم و اقدامات مربوط به مدرن سازی رآکتور آب سنگین اراک را نیز متوقف خواهد کرد.»

همچنین ایران خطاب به سایر کشورهای باقی مانده در برجام اعلام کرد: «هر زمان که خواسته های ما تأمین شوند، ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف شده را از سر خواهیم گرفت، در غیر این صورت، جمهوری اسلامی ایران مرحله به مرحله اجرای تعهدات دیگر را متوقف خواهد کرد. پنجره ای که اکنون در برابر دیپلماسی قرار دارد مدت زیادی باز نخواهد بود، و مسئولیت شکست برجام و هرگونه تبعات احتمالی آن به طور کامل بر عهده آمریکا و اعضای باقی مانده در برجام قرار خواهد داشت.»

البته از روزهای گذشته که خبر آمده بود ایران قصد دارد در سالروز خروج آمریکا از برجام و بی عملی طرف های مقابل برجامی ایران طی یک سال گذشته نسبت به کاهش تعهدات هسته ای خود به 1+4 اقدام کند، تلاش های زیادی برای راه اندازی یک جنگ روانی از سوی آمریکایی ها و برخی کشورهای طرف ایران در برجام شروع شده بود تا بدین نحو جلوی تصمیم گیری ایران برای کاهش تعهدات برجامی اش را بگیرند، اما این حربه ها جواب نداد و این تصمیم که بر اساس یک کار کارشناسی و دقیق اتخاذ شده بود، اعلام شد.

به عنوان مثال سی ان ان در گزارشی که البته یک مقام آگاه نظامی ایران آن را تکذیب کرد، نوشت: «اطلاعات نشان می دهد ایران احتمالا در حال انتقال موشک های کوتاه برد توسط قایق های خود در خلیج فارس است. این اقدام باعث اعزام یک ناو هواپیمابر و بمب افکن B52 به منطقه شده است.»

یک کارشناس ارشد نظامی در واکنش به این ادعای رسانه امریکایی گفت: ایران با دارا بودن پایگاه های متعدد در طول ساحل شمالی خلیج فارس و همچنین استقرار موشک های کروز ساحل به دریا در بردهای مختلف در این پایگاه ها حتی در صورت شکل گیری تهدید نظامی نیازی به جابجایی سکوهای موشکی ندارد. طرح موضوع جابجایی موشک های برد کوتاه توسط ایران ادعایی کاملا بی اساس و در چارچوب تبلیغات هدفمند روزهای اخیر از سوی مقامات امریکایی برای بحران سازی تصنعی است.

طرح مسائلی نظیر حرکت ناو «هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن» و چند بمب افکن آمریکایی به سمت منطقه نیز وسط بسیاری از کارشناسان در راستای همین موضوع بحران سازی تصنعی و البته تلاش برای جنگ روانی به منظور جلوگیری از اقدام ایران برای کاهش تعهدات هسته ای و همچنین شکست امریکایی ها در به صفر رساندن صادرات نفت ایران پس از اعمال تحریم های نفتی ارزیابی می شود.

این اقدام تنها توسط آمریکایی ها انجام نشد، بلکه همراه ترین کشور اروپایی با آنها یعنی فرانسه نیز تلاش کرد با در پیش گرفتن مواضع تند و حاشیه ساز مانع از تصمیم عملی ایران در مقابل بی عملی اروپایی ها و همچنین بد عهدی آمریکایی ها در ماجرای برجام شود. از همین روی، یک مقام فرانسوی روز سه‌شنبه گفت، «در صورتی که ایران توافق هسته‌ای را نقض کند، اروپا آماده باز اعمال تحریم‌ها خواهد بود.»

بنا به گزارشی که رویترز آن را منتشر کرده، وی افزود: «ما نمی‌خواهیم که تهران فردا اقداماتی را اعلام کند که توافق هسته‌ای را نقض می‌کند، چون در این حالت ما اروپایی‌ها مجبور خواهیم بود بر اساس شرایط توافق، به باز اعمال تحریم‌ها بپردازیم.» البته هیچ یک از این به ظاهر تهدیدها و همچنین ایجاد جنگ روانی، مانع از اعلام تصمیم ایران نشد؛ چراکه با اعلام رئیس جمهور و شورای عالی امنیت ملی، ایران از امروز رسما تعهدات هسته ای خود در برجام را کاهش داد.

هرچند برخی در داخل و خارج می گویند، آمریکایی ها با تحریم های اخیرشان مانع فروش آب سنگین و اورانیوم غنی شده ایران به خارج شده اند، آنچه برای آنها اهمیت داشته و دارد، جلوگیری از دسترسی ایران به میزانی مشخص از اورانیوم غنی شده و آب سنگین از حیث مقدار است، برای همین در برجام خواستار فروش و صادرات بیش از عدد تعیین شده هستیم.

به هر حال، واکنش‌های خارجی به این تصمیم ایران بسیار بود، به گونه ای که برخی سناتور‌های روسی، چنین موضعی در قبال بی‌عملی اروپا و بدعهدی آمریکا را حق طبیعی ایران می‌دانند. چین اعتقاد دارد، برجام باید بدون هیچ گونه کم‌وکاستی اجرا شود و اروپایی‌ها هم احتمالا در نشست سران اتحادیه اروپا ـ که پنجشنبه در سیلیوی رومانی برگزار خواهد شد ـ پیرامون این موضوع اظهارنظر خواهند کرد. باید دید پس از فرصت ۶۰ روزه تغییر عملی از سوی کشور‌های حاضر در برجام صورت خواهد گرفت یا اینکه ایران به سمت کاهش بیشتر تعهدات برجامی اش خواهد رفت.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۴۸
بهترین کار پاره کردن برجام هست. ایران به برجام پایبند بوده و حداکثر تحریمها را در پی داشته. از برجام خارج شود تا دوباره آمریکا به برجام برگردد. زور فقط زور را میشناسد. با صبر و تحمل آمریکا گستاخ تر خواهد شد.خروج کلی از برجام همین امروز شعار تک تک ایرانی ها باید باشد.پاینده ایران..
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
اقدام امریکا نشان داد که اولا کشورهای اروپایی در سیاست جهانی کاره ای نیستند و ارباب اصلی امریکاست. ضمنا فرصت
طلبی روسها و چینها کاملا برملا شد. ایران میتواند هشیارانه از این فرصت استفاده کرده و بگوید حالا که صاحب اصلی قدرت در دنیا امریکاست هیچ دلیلی ندارد که ما با دیگران وقت خود را تلف کنیم . امریکا شدیدا بدنبال حضور مطلق در این منطقه است و ایران اگر زیرک باشد میتواند یک رابطه سیاسی تجاری محکم با امریکا بر قرار و سرخرهای دیگر را از سر خود بکنار بیاندازد. ترکیه تقریبا به چنین نقطه ای رسیده و بنظر من ما نیتوانیم امتیازات بسیار بیشتری از ترکیه داشته باشیم و
تصمیم ایران بسیار درست است
ظریف: کارهایی که نمی‌توانستیم بکنیم را متوقف کردیم!
دولت روغن ریخته را نذر امامزاده کرد. آمریکا مانع فروش اورانیوم غنی شده و آب سنگین شد، دولت ژست گرفت. دوباره بازی دوباره فریب.
مرکز چالشهای جهان در خاورمیانه و الخصوص خلیج فارس ،و دریای عمان است ؟ حال چرا روسیه همهٔ‌هم ،و غم خودرا در دریای مدیترانه صرف میکند ،جای سوال است ؟ امریکا چند پایگاه نظامی در خلیج فارس تشکیل داده ،و کلی سلاحهای پیشرفته ،و بمب افکنهای تهاجمی به عربستان ،و امارات ،و قطر ،و بحرین داده است ؟ نقش روسیه در توازن قوا در جهان در کجا واقع شده است ؟ شریک راهبری ،و استراتژیک ایران چرا ، در حالت انفعال بسر میبرد ؟ آیا اتصال خزر به خلیج فارس فقط یک حرف مفت بود ؟، چرا کشورهای امضا کنندهٔ برجام ، بدون حضور امریکا قادر به تعهدات خود نیستند ؟ اگر میدانستند بدون امریکا هیچکاره اند ، چرا وارد میدان شدند ، میگذاشتند ایران ،و امریکا بعنوان دو کشور با همدیگر مذاکره کنند ،و مشکلات خود را برطرف نمایند ؟،، آیا این پنج کشور امضا کنندهٔ برجام ، بادمجان دور قاب بودند ؟
ناو هواپیمابر تنها یک هدف متحرک چاقالو است. باور نمیکنید نظر کارشناسان غربی در مورد سطح آسیب پذیری این ناوها در مقابل شلیک چند ده موشک را بخوانید. بعبارتی بدون دیگر نیروهای پشتیبانی عملاً این قبیل ناوها جنبه تبلیغاتی و نمایشی دارند.
پاسخ ها
کارشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
به عنوان یک متخصص تایید می کنم. تا وقتی یک ناو بزرگ در محدوده خلیج فارس باشد احتمال جان به در بردن در صورت وقوع جنگ را ندارد. در صورت قصد درگیری ناوهای بزرگ صد در صد به اقیانوس هند منتقل خواهند شد.
یک سال دیر تصمیم گرفتید
دیگه خیلی دیر شده . . .
تازه اقایان رسیدن به مرحله گام به گامی که اوایل برجام منتقدان می گفتند
جالبه نه!!!!!
چه سیاستمدارانی داریم ما پر از احساسات و خنده رو!!!!!
این فرانسه در واقع روسیه سوم است بعد از ترکیه که می خواهد منافع ببرد بعد از اینکه شرکتهای ورشکسته اش بعد برجام به خاطر ایران روپا شدن و حالا دوباره با بدون برجام رفتن به سمت ورشکستگی و با این بازی ها می خواهد منافع ببرد
ولی نمی دونم چرا ما همش دنبال این فرانسه می گردیم برای اقتصادمان؟!!!!!!
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
به شخصه دیگ از هیچ محصول فرانسوی استفاده نخواهم کرد. پرمدعاهای بی وجودی بیش نیستند. در صنعت هم که از آنها بهتر بسیار است. من هم در عجبم که چرا مدیران دولتی و خصولتی ما به ویژه در صنعت خودروسازی چسبیده اند به در فرانسه!
اروپا جربزه ندارد در مقابل امریکا بایستد
خخخخ

عجب پاسخی بعد یک سال

و تهدید فرانسه ب تحریم ایران


خخخخ
ما این التوماتوم زمانی رو باید فردای تصمیم ترامپ اعلان میکردیم
حالا چرا ۶۰ روز؟ چرا ۳۰ نه؟ چرا کمتر نه؟؟؟
پاسخ ها
ایراندوست
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
از نظر سیاسی دادن مهلت لازم بود تا روشن شود که کشورهایی مثل فرانسه نوکران بی اختیار هستند و در ایران ستیزی و دشمنی هیچ از امریکا کم ندارند. بهتر است دولت ایران با همان چین و روسیه و امریکا مذاکره کند و این بار به اروپایی های ضعیف اهمیتی ندهد چون واقعاً در بازی قدرت جهانی کاره ای نیستند.
ایران دقیقا مرتکب همان اشتباهی شد که پمپئو و جان بولتون منتظر آن بودند.
افرادی که چنین تصمیماتی را می گیرند، اصلا به فکر مشقت ها و فلاکت های قشر کم درآمد جامعه نیستند چون فشار اصلی تحریمها و احتمالا جنگ، بر دوش همان مردم مستضعفی است که جز خدا هیچ پناه دیگری ندارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
خیلی روی دید ژئوپولیتیک جان بولتون و پامپئو حساب نکن. سروصدای‌توخالی‌هستند
سناتورهای روس!!!!! مطمئن باشید اینها از درگیری نظامی ایران با آمریکا هم استقبال می کنند
تا به اینجا پاسخ کشورهای باقیمانده در برجام چیزی غیر از مقاومت نبوده ،حتی روسیه.
ما با اعتماد به آنها صبر کردیم ولی آنها بدون لحظه ای فوت وقت تهدید و مقاومت را شروع کرده اند و نشان دادند که اصلا نمیخواستند امتیازات برجامی را به ایران بدهند.
اقدام متقابل ایران درکاهش تعهداتش دربرجام چه بود؟
امریکا صدور اورانیوم و اب سنگین راتحریم کرد ایران هم درجهت اجرای تحریم امریکا فروش انها را متوقف کرد! درست مثل این است که امریکا صدورنفت راتحریم کندوماهم بعنوان اقدام متقابل دیگرنفت نفروشیم !!!
پاسخ ها
محمدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
تفاوتش در این است که ما هر چه قدر اورانیوم غنی شده خواهیم داشت و همچنین آب سنگین اما قلا فقط سیصد کیلو میتوانستیم نگه دارم امریکا هم اجازه خرید نمی داد باید بیشتر تولید نمیکردیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
یک بار دیگه اطلاعات لازم رو جمع آوری. کن و درباره اش فکر کن تا ببینی که این جور نیست. ایران موظف بود که بیش از مقدار معینی نگهداری نکند و در صورت خریداری نشدن از طرف کشورهای دیگر پروسه تولید به دلیل گذر از محدوده مجاز نگهداری، متوقف می شد. الان ایران می تواند بدون توجه به این کیزان تعیین شده در برجام، به تولید و فعالیت ادامه دهد بدون آن که به خرید یا نخریدن اورانیوم تولید شده مازاد فکر کند. یعنی میزان اورانیومی که کشورهای ۵+۱ می خواستند در اختیار ایران باشد ماکزیمم ۳۰۰ کیلو بود که حالا بسیار بالاتر خواهد رفت و این انباشت اورانیوم غنی شده در ایران اصلاً یکی از اهداف برجام از دید طرف دیگر را کاملاًبه باد می دهد.
تهديد پوشالي با يك ناو هواپيمابر و هفتاد هواپيما سومالي را هم نمي شود تهديد كرد چه برسد به ايران
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
ناو هواپیمابر در خلیج فارس با عرض کم به هیچ دردشان نمی خورد. قبل از هیچ حرکتی نابود می شود. در تئوری هم هیچ سیستم دفاع ضد موشکی قادر به جلوگیری از اصابت همه موشکهای شلیک شده به سوی ناو نیست چه برسد در عمل! ضمناً ایران از موشکهای سطحی که در ارتفاع پایین واز میان شبه مه موجود بر که روی آب که میزان بخار بالایی دارد برخوردار است که رهگیریشان بسیار بسیار بعید است. حالا پهپادهای رزمی و قایقهای تندرو و موشکهای ساحل به دریای فراوان و گوناگون به کنار. اینها همه به این معنی است که امریکا در خلیج فارس با ایران درگیر نخواهد شد و در صورت داشتن نقشه ای برای حمله اولین اقدامش خروج کلیه شناورها از خلیج فارس و انتقال آنها به نقطه ای دورتر مانند دریای سرخ یا اقیانوس هند خواهد بود.
با پایان 60 روز هیچ اتفاقی نمی افته , هنوز این دولت نفهمیده چه هدفی دارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
شما که فهمیدی لطف کن زنگ بزن بهشون بگو.
یکبار برای همیشه بیاییم مسئله ایران امریکا رو حل کنیم و وارد یک جنگ تمام عیار بشیم ...
شتر سواری دلا دلا نمیشه ... در این جنگ حتی اگه کشته بشیم پیروزیم
بشرطی که جنگ جنگ دولت با دولت باشه .. نه جنگ مردم خالی با دولت امریکا.. چون فردا همین دولت میگه بودجه جنگ نداریم و باید دست خالی بجنگیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
نبرد نظامی اتفاق نخواهد افتاد. کل فشار اقتصادی و سیاسی خواهد بود که مستقیماً بر سر مردم ایران و تخلیه می شود و خواهد شد. و این البته دقیقاً هدف کشورهای متخاصم است. زندگی و سلامت و مردم ایران برای طرف غربی به ظاهر طرفدار حقوق بشر هم هیچ اهمیتی ندارند. اگر به حکومت خودمان انتقادی داریم به جاست، ولی امید به خارجی هم بارها در تاریخ ثابت شده که کشنده است.
برو بالا بروبالا
من نه دیگه امیدی دارم نه زندگی مه چیزی لعنت به شانس که کجا به دنیا اومدم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
مهاجرت کن به افغانستان
اینکه آقای روحانی میگه تا ۶۰ روز اورانیم و آب سنگین نمیفروشه را که هفته پیش آمریکا فروشش را ممنوع کرده بود! مردم ایران را اسکول فرض کردید؟ خدارا شکر که حداقل ملت و ایران را به خطر نمیندازن!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
شما اصلا داستان رو متوجه نشدی جناب. مهم از دید غربیها انباشته نشدن بیش از سیصد کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایران بود و به همین دلیل ایران را موظف به فروش کرده بودند. الان هم می گفتند چون امریکا اجازه خرید به ما نمی دهد و شما هم مجاز به نگهداری بیش از ۳۰۰ کیلو نیستید قاعدتاً ایران باید فرأیند غنی سازی را تا رفع مشکل خریداران متوقف یا بسیار کند کند. ایران هم از اعلام کرد که از امروز بی توجه به حد ۳۰۰ کیلویی، به کارش ادامه می دهد، می خواهند محصول مازاد را بخرند، می خواهند نخرند! و این دقیقاً هدف برجام بود که مقدار بالایی از اورانیوم غنی شده ی تبدیل به کیک زرد نشده، در دست ایران نماند!
آفرین به این اقتدار!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
شما از کانادا در خاک وطن بیارام، بیا اقتدار پیشکش.
نمی دانم تعهد برجام فقط مخصوص ایران بود تاکنون ؟؟؟ و طرفهای مقابل چکاری برای ایران در این مدت کرده اند که یا پیام خویشتن داری می دهند و یا ایران را از هرگونه تصمیمات احیانا ؟؟؟ نابجا بر حذر می دارند . مگر اروپاییها و یا دوستان ما چین و روسیه چه کار ویژه ایی برای ما کردند قرار بود میوه های برجام را به راحتی بچینیم !! قرار بود توافق دو طرفه و چند جانبه کاری انجام دهد !!! مکر کاری صورت داده است که طرفهای مقابل برخوردهای طلبکارانه می کنند . ما از برجام چه چیز را بدست آورده ایم که حیف مان می آید زیرش بزنیم .. جز اینکه بهانه های بعدی نظیر موشک بالستیک و دخالتهای ایران در سایر کشورها همچون چماقی شده است برسر ملت ایران .... اصلا مگر سیاست این نیست که جواب های بایستی حتما هوی باشد .... در واقع اقتدار ایران همین است که بفوریت جواب هم تراز رفتارهای ناشایست آنان بدهیم ... از دام اروپا بیرون بیاییم آنها ثابت کرده اند که وزنه ایی نیستند و در مقابل آمریکا بسیار ناتوان .... تاریخ را بنگیریم تا ا مریکا به جنگ دو جهانی ورود نکرد اروپای آلمان کماکان باقی مانده بود ... آنها هیچ چیز به ما نداده اند اما در عوض همه چیز ما را گرفته اند ...
با چنین پاسخی که ایشان دادند باید گفت برنامه خود را برای ۶۰ روز سوم اعلام کنید چون این ها هیچ تاثیری ندارد نه برای آمریکا و نه ۵ کشور دیگر جز اینکه به یکسال ،۱۲۰ رو دیگر به ملت فشار بی نتیجه اضافه میشود .
چون اساسا هیچ کشور دانایی آب سنگین خود را نمی فروشد و قبل ازاین تهدید دولت آمریکا معامله کیک زرد با اورانیوم را تحریم کرده بود .
کمک دیگر کشورها برای اراک هم نوعی امتیاز بود که الان با تحدید حذفشان از کمک آنها را خوشحال کردیم چون دانش فنی آن را باید از بازار سیاه بخریم البته اگر هم داریم اصلا چه نیازی به کمک بود ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
ااصلاً این جور نیست. شمااهداف برجام که نماندن اورانیوم غنی شده و تبدیل نشده به کیک زرد و نماندن آب سنگین تولیدی در دست ایران است را درست متوجه نشده اید. الان هر دوی این محصولات که کاربرد نظامی بالقوه دارد در ایران باقی خواهند ماند و مقدارش از حد مورد اطمینان طرفهای برجام بسیار فراتر خواهد رفت. و این اصلاً چیزی نیست که آنها بخواهند. تکنولوژی نیروگاه اراک هم اگرچه به روزترین نیست، ولی برای کارکردی که صاخته شده مناسب است و محصول کافی را (البته با راندمان پایین تر) تولید می کند. پس نیاز فوری به خرید تکنولوژی برای اراک نیست که امتیاز تعیین کننده ای باشد.
بلیط کانادا تیغ خوب و کراوات گران میشود!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
نترس. حالا حالاها عطر شاه عبدالعظیمی و تسبیح و شانه ریش کاربرد بیشتر و بازار پر رونق تری در این کشور خواهند داشت. خخخخ
اگر مسئولان بجای برجام خارجی سراغ برجام داخلی بودند اینهمه مشکل نداشتیم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
واقعاً گل گفتی. ارتباط بین مردم و حاکمان رمزواژه اقتدار است و بس. متاسفانه کو گوش شنوا! بعضی آقایان گویی تلاش دارند هر روز از مردم و به ویژه از نسل جوان دورتر دیده شوند
تا 60 روز دیگه کشش میده از این شاخه به اون شاخه فرجه!
سلام
یک سال دیر اقدام کردیم. دقیقا همون روزی که آمریکایی های نامرد خیانت بهمون کردند و زیر امضاشون زدند باید عین اقدام آنها را انجام میدادیم. البته باز هم اقدام خوبی امروز شاهد بودیم و با همه وجود از دولتمون حمایت می کنیم. ما مردانگی مون و وفای به عهدمون را نشون دادیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
البته دنیای سیاست دنیای احساسی عمل کردن نیست. با این کار ایران اثبات کرد که امریکا برای قوانین بین المللی و معاهدات و تعهدات خود هیچگونه ارزشی قایل نیست، و مهمتر از أن این که اروپاییها واقعاً در سطح سیاست بین الملل قدرتی ندارند که بخواهند با ایران چانه زنی کنند. بازی از این پس بین ایران و امریکا خواهد بود و پارازیت سه کشور وابسته و پرمدعا ولی ضعیف اروپایی حذف خواهد شد.
ایران نه تنها از برجام خارج نشده بلکه عکس العملی بسیار محدود و در چهارچوب برجام از خود نشان داده و کارهای اساسی تر رو به ۶ ماه آینده موکول کرده! عملا یکسال بود که آتش زدن برجام را عقب انداختیم حالا ۶ ماه دیگر هم به آن اضافه شد یعنی تا ۱۸ ماه از خروج آمریکا از برجام فعلا خبری از آتش زدن برجام نیست!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
شصت روز نه شش ماه
آقازاده ها و ژنهای برتر برای خط مقدم آماده شن
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار