ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

استرالیا: غرب قدس پایتخت رژیم اسرائیل

کد خبر: ۸۶۰۵۹۹
| |
6426 بازدید

اسکات موریسون, نخست وزیر استرالیا اعلام کرد دولتش تصمیم گرفته است تا به طور رسمی غرب بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت بشناسد, با این حال این کشور تا زمانی که میان اسرائیل و فلسطینیان توافق سازشی رخ ندهد, سفارت خود را به شهر قدس منتقل نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما، نخست وزیر استرالیا گفت تنها پس از ایجاد توافق بین دو طرف بر سر راه حل دو کشور, شرق قدس را به عنوان پایتخت آینده کشور فلسطین به رسمیت خواهد شناخت. همچنین سفارت استرالیا تا زمانی که این موضوع تحقق نیابد از تل آویو انتقال نمی یابد.

موریسون اعلام کرد دولت استرالیا یک دفتر تجاری و نظامی در قدس دایر خواهد کرد و همچنین به دنبال محلی مناسب برای انتقال سفارت در آینده خواهد گشت.

وی در سخنرانی روز شنبه خود گفت: «با تصمیم دولت, استرالیا اکنون غرب قدس را به عنوان محل کنست (پارلمان اسرائیل) و بسیاری از موسسات دولتی به رسمیت می شناسد و پایتخت اسرائیل است.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟