ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نتانیاهو باز هم ساکنین نوار غزه را تهدید کرد

کد خبر: ۸۴۳۷۹۲
| |
3180 بازدید

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که اگر حملات از نوار غزه متوقف نشود آن را به شیوه خود متوقف خواهیم کرد.

نتانیاهو این سخنان را در جریان دیدار با فرماندهان ارتش اسرائیل مطرح کرد.

وی افزود: می‌خواهم امروز به شما بگویم که اسرائیل با قدرت واکنش نشان خواهد داد.

پیش از این اویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود که باید ضربه‌ای سخت به غزه وارد شود.

وی افزود: ما تمام راه‌ها را امتحان کردیم و هیچ راهی به جز واکنش شدید برای بازگرداندن اوضاع به روزهای قبل از راهپیمایی‌های بازگشت نداریم.

راهپیمایی‌های بازگشت از سی‌ام مارس گذشته (دهم فروردین) در مخالفت با تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر انتقال سفارت این کشور به قدس و اعلام قدس اشغالی به عنوان پایتخت اسرائیل و همچنین در محکومیت محاصره تحمیلی اسرائیل علیه نوار غزه که از بیش از 12 سال قبل تاکنون ادامه دارد آغاز شد.

از ابتدای راهپیمایی‌های بازگشت تاکنون بیش از 204 شهروند فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده و حدود 20 هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟