بازدید 18673

بررسی سه اتفاق در چند روز: وقتی می گوییم در حکمرانی خوب «صفر» هستیم!

در نظرسنجی که هفته گذشته، تابناک درباره شاخص های حکومتگری خوب برگزاری کرد، قریب به اتفاق شرکت کنندگان، بر این باور بودند که هیچ یک از شاخص های حکمرانی خوب در ایران رعایت نمی شود. در همین یک هفته اخیر، سه مثال از اتفاقات رخ داده وجود دارد که به راحتی می تواند نظر مردم را در این باره اثبات کند.
کد خبر: ۷۵۵۹۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳ 17 December 2017

در نظرسنجی که هفته گذشته، تابناک درباره شاخص های حکومتگری خوب برگزاری کرد، قریب به اتفاق شرکت کنندگان، بر این باور بودند که هیچ یک از شاخص های حکمرانی خوب در ایران رعایت نمی شود. در همین یک هفته اخیر، سه مثال از اتفاقات رخ داده وجود دارد که به راحتی می تواند نظر مردم را در این باره اثبات کند.

به گزارش «تابناک»؛ چند روز پیش، امیر خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس از واردات 600 دستگاه خودروی بنز و پورشه قاچاق به صورت سیستمی از گمرک بوشهر و بندر عباس از طریق کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف (اجاره‌ای) به نام پیرزن روستایی که از موضوع تجارت هیچ اطلاعی ندارد و حتی به نان شب خود محتاج است، خبر داده است. در عین حال طبق اسناد منتشره این زن روستایی از شمال کشور به نام (مریم د.د) بیش از 18 میلیارد و 700 میلیون تومان از محل واردات خودرو پورشه و بنز بدهی مالیاتی به بار آورده، در حالی که در عمر خود بیش از چند میلیون تومان پول ندیده است! این ناشی از کارت اجاره‌ای است که عده‌ای دلال با کارت بازرگانی او به میلیاردها تومان سود رسیده اند و خزانه بیت‌المال از 18.7 میلیارد تومان مالیات بر واردات محروم شده است،‌ ناچار فشار مالیاتی بر گرده کارمند و کارگر می‌افتد.

بلافاصله پس از اظهارات این نماینده مجلس، گمرک ایران اطلاعیه ای صادر می کند و با عتاب به رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد می گوید: چه کسی می گوید این ماشین ها قاچاق بوده اند؟ ادعای قاچاق 5362 دستگاه خودروی لوکس کذب محض است و باید این نماینده مجلس پاسخ دهد که چگونه این خودروها در کشور شماره گذاری شده اند و آیا پروانه گمرکی یا پته الکترونیکی برای این خودروها صادر شده است یا خیر؟ اینکه عنوان شود این خودروهای لوکس با استفاده از کارت های بازرگانی یکبارمصرف وارد کشور شده و کارت بازرگانی به نام یک پیر زن روستایی بوده و پس از واردات مالیات کارت پرداخت نشده است، آیا به گمرک مربوط می شود و باید گمرک پاسخگو باشد یا نهادی که برای او کارت بازرگانی صادر کرده است؟ بدین ترتیب گمرک وقوع تخلف را می پذیرد، اما می گوید تخلف در کار آنان رخ نداده است و این تخلف در حوزه وزارت صنعت اتفاق افتاده است. کیهان می گوید با یکی از مسئولان گمرک تماس گرفته و به گلایه‌ای آمیخته با اعتراض پرسیدیم؛ چرا به کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای ـ بخوانید تقلبی ـ اجازه واردات می‌دهید؟! ایشان که اصرار داشت نامش فاش نشود در پاسخ گفت: در این خصوص به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعتراض کردیم ولی آقای... یکی از مدیران بلند پایه دولتی ـ بیرون از وزارت صنعت ـ تماس گرفته و با عتاب گفت «به شما چه ربطی دارد که در مسائل بیرون از مسئولیت خود دخالت می‌کنید!

در همین مثال به راحتی می توانید هم عدم شفافیت را بینید، هم عدم مسئولیت پذیری و هم عدم پاسخ گویی و البته عدم حاکمیت قانون را. پرسش از مسئولان این است، ظلم مگر چیست؟

مورد دوم؛ مدتی است به دلایلی که برای هیچ کس معلوم نیست، ثبت سفارش خودروهای خارجی متوقف شده است. مشخص هم نیست، چه کسی چنین دستوری را صادر کرده است. آنچه مشخص است، اینکه قیمت خودروهای خارجی در بازار، رشد قیمت سرسام آوری را تجربه می کند که گاه تا صد میلیون تومان برای یک خودرو هم رسیده است. آنچه در این ماجرا شفاف تر از هر مسأله دیگری است، اینکه وارد کنندگان سودهای چند صد میلیونی برده اند و مصرف کننده هزینه های میلیونی متحمل شده است. خودروسازان داخلی هم بر پایه گران تر شدن خودروهای خارجی درصدد گران کردن خودروهای خود هستند. یکی از نمایندگان مجلس در این باره گفته، تلقی بر این است که برخی به دنبال این هستند که ثبت سفارش ممنوع شود و خودروهای وارداتی را با قیمت بالایی بفروشند و مجددا ثبت سفارش را باز کنند، اگر وزارت صنعت به این جمع بندی رسیده که دیگر ثبت سفارش نداشته باشد دیگر نباید ثبت سفارش داشته باشد نه اینکه پس از سه تا شش ماه که خودروها با قیمت بالا فروخته شد، دوباره واردکنندگان و آنهایی که خودرو را با قیمت بالا فروختند، ثبت سفارش باز شود! حالا مردم مانده اند با مسئولانی که نه پاسخی می دهند و نه مسئولیتی می پذیرند و قانون هم که مثل همیشه کشک!

مورد سوم، گروه خودروسازی سایپا، پنجشنبه گذشته، قیمت سراتو مونتاژی را بناگاه 14 میلیون تومان افزایش داد و این اضافه بر پنج میلیونی بود که در ماه پیش افزایش داشت؛ یعنی در طول نزدیک به پنجاه روز، یک خودرو نزدیک به بیست میلیون تومان افزایش قیمت داشت! در این باره آش آنقدر شور شد که بالاخره مدیر عامل این شرکت پا به میان گذاشت و قهرمانانه اعلام کرد که او در مقابل این افزایش قیمت ایستاده و اعلام کرده که افزایش قیمت 14 میلیونی لغو شود. گویا آقای مدیر عامل در جریان افزایش قیمت نبوده است و کارکنانش خودسرانه این افزایش را داده اند و او از همه جا بی خبر، بناگاه متوجه می شود و این افزایش ممانعت می کند. داستان البته بدین جا ختم نمی شود، شرکت سایپا که پس از افزایش قیمت خودرو، فروش فوری 15 روزه با تخفیف 8 میلیونی برای فروش سراتو، گذاشته بود، بناگاه فروش نقدی این خودرو را لغو کرد و در تماس با نمایندگی های آنان نیز اعلام می کنند که شرکت فروش نقدی این خودرو را بسته است؛ مشخصا به این دلیل که به دلیل کمبود در بازار عرضه، افزایش قیمت مورد نظر که با ورود قهرمانانه مدیر عامل، منتفی شده بود در بازار اتفاق بیفتد! حالا چه کسی مسئولیت می پذیرد؟ هیچ کس! چه کسی پاسخگوست؟ هیچ کس! و این دومینوی مسئول ظالم و مردم مظلوم همچنان ادامه دارد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۸
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۸۸
همیشه پای یک ابوالمشاغل، در این روابط در میان است
یعنی‌ وضع اداره و مدیریت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی کشور عالی‌ است و کسانی‌ که انتقاد میکنند همه سیاه نمایی میکنند؟!
فساد فساد فساد فساد فسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساد
آنهایی که می‌دانند، همچنین میدانند که میان دولت‌ها هیچ تفاوتی ماهوی وجود ندارد چون در ایران،دولتهای خودرو سازان، دولتهای بانکها و موسسات اعتباری، دولتهای وارد کنندگان ، دولتهای پتروشیمی، دولتهای لبنیات و... از هر دولتی در ایران بزرگتر و پر نفوذ تر است. نمونه هم همین صنعت خودرو که در همه دولت‌ها، نه تنها از ارزش‌های آنها کم نمی‌شود بلکه همه دولت‌ها به طرف تصویب قوانینی میروند که به انحصار آنها کمک کند و سود آنها را تضمین. حالا ما و کودکان ما، باید نتیجه این انحصار در خودرو سازی را در هوای شهر‌ها ، حتی آنها که خوش آب و هوا بودند مانند اروومیه، بدهند و از ارزش‌های هیچ کس هم کم نمی‌شود و ادأیی می‌گویند غلط کردیم به روحانی رای دادیم ، یعنی‌ می‌گویند اگر به دیگری رای داده بودیم ، این انحصار ٔبر داشته میشد؟! اگر قرار بود ٔبر داشته شود، در دولتهای پیش از روحانی هم ٔبر داشته میشد. خلاصه دولت واقعی در ایران، همین دولت انحصار گران، نجومی‌ها، رانتی ها، ژنتیک برترها، و... هست و تا این است، سرنوشت هم همین است.
خب كي كارت زن فقير را گرفته اسم اونو افشا كنيد براي همه اگر جرات داريد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
مگه اسم بدهکاران بانکی را افشا کردند کسی ککش گزید ؟
هیچکی عین خیالش نبود
اینم بگن آب از آب تکان نمیخورد
بنزین را ۳ هزار تومن کنید، یارانه را ۱۰۰ هزار تومن، حلّه!
متاسفانه فارغ التحصیلان نخبه دانشگاه ها بیکارند و دارند مهاجرت می کنند، بعد یک سری آدم ناتوان به دلیل پارتی شدند مدیر. الان بنده با تحصیلات دکتری از یک دانشگاه دولتی معتبر دارم کارهای کوچک با درآمد اندک انجام می دهم بعد یک آدم ضعیف تر دارد شده رییس بنده با حقوق بالا.
عجب شیر تو شیری شده مملکت
مانند نیروی انتظامی. تا به حال هر چه بوده ، مامور نما بوده!! ولی‌ در آمریکا نیروهای پلیس را محاکمه علنی و محکوم میکنند. ولی‌ در ایران، اصلا از میا‌‌ن ۳۰۰ هزار نیروی انتزاعمی‌، محال است که حتی یک نفر، خطا کار باشد و هر چه بوده ، مامور نما بوده! با این شفافیت به هیچ جا نمیرسیم و تا زمانی‌ که مسئولان و مدیران، به بهانه حفظ امنیت ملی‌، مردم را محرم نمی‌دانند، هر روزمان از دیروز بدتر خواهد بود.
توی این مملکت مردن بهترین راه راحت شدن از دست ملت شریف و دولت کریمه.خدا رو شکر کشورهای دیگه هم راهمون نمی دن البته اگه توان رفتن داشته باشیم.پس بهشت زهرا ما را دریاب که تنها بهشت ما در هر دو دنیا هستی...
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
دوست عزیز این که شما مردن را تنها راه حل میدانید خواسته همان افرادی هست که اوضاع را به این شکل خراب امروزی در آورده اند. هر فرد به تنهائی ناتوان و ضعیف است اما ملتی که آگاه باشد و در مسیر غلبه بر مشکلات دست در دست هم بگذارند قدرتمند میشود و هر غیر ممکنی را ممکن میسازد در ضمن حل مشکلات جامعه امروز ایران غیر ممکن هم نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
مردن هم فایده ندارد. میدانی خرج کفن و دفن و قبر و ... جقدر میشود؟ بله دیگه
بعضی ها در این مملکت 20 تا پست دارند و وقت نمی کنند به وظایفشان برسند، بعد یک عده ای جوان نخبه فارغ التحصیل بهترین دانشگاه ها بیکارند. خب بهتر نیست به جای اینکه یکی ده تا پست داشته باشد، ده نفر مشغول کار شوند؟ حاضرم قسم بخورم که اکثر این نخبگان جوان از آن آقا توانمندتر و سالم تر و باسوادتر و به روزتر و متعهدتر هستند.
اینها دوست دارند فقط ذهنمون دگیر دشمن فرضی باشه تا ازش احیانا شکست نخوریم و خودی ها هرکاری کردند کسی نفهمه.
همان بحثی که موقع دانشجویی قبل از انقلاب می شنیدیم؛ تاکنون ادامه داشته است: سه مشکل مهم و اساسی عدم تعریف ، تدوین و اجرای فرهنگ متناسب با ارزشهای دینی، انقلاب اسلامی و تمدن جدید---- نظام اقتصادی ----- مدیریت روزآمد به معنی اخص که هر سه می شود مدیریت به معنی اعم!
الان اگر مشخصات این خودروها ثبت شده باشد، معلوم است الان اینها دست چه کسانی هستند و از چه کسانی خریده اند و مشخص می شود که چه کسی این ها را وارد کرده است.
برای وزارت اطلاعات آب خوردن است که این ها را ردگیری کند.
گوش اگر گوش منو وناله اگر ناله توست ........آنجه البته به جایی نرسد فریاد است !
لطفا به اقلام ديگر هم اشاره فرماييد: ميخواهند بنزين را 50% گران كنند و دست اخر 10% به حقوقها اضافه كنند!؟ اين با چه حساب و كتابي جور در مي آيد؟ عواقب گراني بنزين بر همه چيز تاثير گزار خواهد بود چه فقير چه غني.
عوارض خروجي، گراني دلار، چند برابر كردن گمركي واردات خودرو، تورمي كه همه ميدانند كه بيشتر از آن چيزي است كه اعلام ميكنند. اختصاص بودجه به جاهايي كه تا بحال خروجي مثبتي نداشته اند.
همه اين موارد باعث سز خوردگي نااميدي و عصبانيت مردم ميشود.
منظور از این "ما" دقیقا چه کسی هست؟ ما ملت ایران در حکمرانی صفر نیستیم. این بخش اندکی از مردم تحت عنوان "ژن خوب" هستد که جای اکثریت را گرفتند و شایستگی مدیریت ندارند.
همین طور با جعل مدارک شناسنامه وکارت ملی من وتاسیس شرکت بنده را حدود 800 ملیون تومان بدهکار مالیات کرده‌اند.هنوز هم در گیر هستم کلی هزینه وکیل ودر گیری دادگاه و..... هنوز به جایی نرسیده ام
کاش مشکل فقط در حد همين موارد بود متاسفانه مشکل در حکومت داري و مديريت است و همه به هم نگاه مي کنن ، اقتصاد به اين شکل... ، روايط با دنيا اون شکل... ، ارزش پاسپورت در رديف چند کشور اخر ...، تورم جزء اولينها در دنيا ..، فساد مالي تقريبا" اوليم ....
مملکت گل و بلبل و دولت مردان خدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه کسانی که می گویند بازگو کردن این گونه مسائل سیاه نمایی است و اگر هم مشکلی هست ، مربوط به ترامپ و بر جام است .
اگر اراده ای برای برخورد نباشد، نظام با سر به زمين خواهد خورد و تر و خشک به پای هم خواهند سوخت. اغماض نبايد کرد و بايد ديد که چگونه صاحبان اين رانت ها و رشوه ها از حلقوم شان آويزان می شوند والا سرانجام يک عده فراری شده و آنهايی که سکوت کردند يا اهمال کردند و عموما نمی توانند فرار کنند، به پشت ماشين ها بسته شده و روی زمین کشيده خواهند شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
خخخخخخخخخخخخخ شتر در خواب بیند پنبه دانه.
واقعا میخوام گریه کنم از وضع وطنم
کتک زدن علنی مردم به بهونه دستفروشی رو فراموش کردی. کجای قانون مامورین مجاز به برخورد فیزیکی هستن؟ البته الان پیشرفت کردیمو فقط مصدوم میدیم. قبلا کشته میدادیم
بعله
به خاطر همینه که سالانه 180هزار فرار مغزهای یا فرار ژنهای خوب واقعی داریم
مطمئنا با این بی قانونی و بی عدالتی در جامعه که دیگه مثل دماغ پینیوکیو زده بیرون، ادامه پیدا کنه همه نخبگان از کشور میرن بیرون .
آیا الان قوه قضائیه نباید ورود کرده و برخورد سنگین کند؟
ایران به فنا رفته مدیریت اقلیم اقتصاد
خدایا امام زمان را برسان
اینها همش بازیه یعنی مشخص نیست این 600 ماشین به چه کسی فروخته شده پولش کجا میلیاردی جابجا شده و... به نظر شما نمیشه پیدا کرد وارد کننده اصلی را و...
دور بعد به من رای بدید برای ریاست جمهوری. قول نمیدم بتونم وصع مملکتو بهتر کنم ولی تمام ادمهای فاسد رو اعدام میکنم این قول رو میدم. به نطرم همینها اعدام بشن اول وضع بدتر از این نمیشه و دوم شاید بهتر شد
پاسخ ها
arman
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
شما اگه یه ذره سیاست رو میدونستی میفهمیدی که رییس جمهور نمیتونه مفسد اعدام کنه
حفظ نظام اوجب واجبات هست یه وقت به جرم تشویش اذهان عمومی نگیرند شما رو . خراب کردند دین و ایمان مردم را با این کارهاشون
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
این نظر رو باید با طلا نوشت
احتمالا اداره این مملکت به دست "نا اهلان و نامحرمان" افتاده که روزگارش چنین شده.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
این نا اهلان خیلی زرنگ هم هستند و باهوش
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
شک داری؟ قربون شکلت.
کاملا با نگارنده این مطلب در باره موارد ذکر شده موافقم ولی ایا بی قانونی فقط در واردات خودرو اتفاق افتاده که فقط به این موارداشاره کردید و در زمینه دیگر موارد سکوت کردید یعنی موارد دیگر همچون فرار خاوری و نحوه فرار او برای شما جای سوال ندارد بی قانونی واردات کالاهای دیگر اتفاق نیفتاده و یا بنادر قاچاق وجود ندارد چرا شما با محدود کردن دایره فساد مسولین سعی در پاک نشان دادن سایرین دارید؟
من تابناک را همیشه میخوانم ولی این شیوه برخورد هم به نوعی دغلکاری است .مردم را باهوش تر از خودتان بدانید.
واقعا جای تعجب داره در مملکتی که دم از اسلام ، دوری از مواردی همچون فساد ، ربا ، دزدی ، اختلاس ، قاچاق و غیره میزنیم ولیکن این موارد در مقایسه با کشورهای دیگر در سطح بسیار بالایی قرار دارد و بنوعی مقام اول را در تمامی این زمینه ها داریم . انقدری که از خودیها در این زمینه ها ضربه میخوریم دیگر احتیاج به دشمن خارجی نداریم .
نمره حکمرانی خوب تو ایران صفرررررر
رانت بیداد میکنه تو این مملکت، فساد ، فساد،فساد،...
چطور برای یک پیرزن روستایی کارت بازرگانی صادر میشه تا اینکه باعث سوء استفاده عده ای بشه ؟
مشکلات ما تقصیر امپریالیسم شرق به سر کرده گی کاخ منحوس سفید کرملین و ایادی مزدور صهو نیست بشه الهی.
.که با دشمنی دیرینه جلوی رشد و شکوفایی این ملت قهرمان را با سیاه نمایی و اینجور فرافکنی های اصلاح طلبانه فتنه 1 و2 و3 و4 وهمین طوری شرایط حساس رو می گیره.
اینکه ثبت سفارش خودرو متوقف شده به خاطر واردات بیش از 200000 دستگاه خودروهای کره ای است که به جای پول نفت به ایران وارد شده و فیلم آن نیز که در محلی نزدیک تهران دپو شده است در فضای مجازی در حال انتشار است. صحت این فیلم از طرف هیچ کس تا به حال تایید یا تکذیب نشده پس سکوت علامت تایید است. بنابرین در این ارتباط شما بهتر میتونین پیگیری نمایید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
مساله اینه که باید این مساله رو پیش بینی میکردن تا فضای سو استفاده فراه نشه
روحانی مچکریم
ضمن تشکر از تابناک جهت درج مشکلات و سوالات مردم. لطفا عدم صداقت قوه قضائیه(در پرونده احمدی نژاد و یارانش در شفافیت و اطلاع رسانی خوب در موضوع جاسوسی فرزندان مسئولین و .....) مورد افزایش ارز و سکه و نمدی که دولت برای خودش بافت از این اوضاع . مورد خبرهای افزایش بنزین و آبونمان و ........ اضافه گردد.
دشت ما گرگ اگر داشت نمی‌نالیدیم
نیمی از گَلّه ما را سگ چوپان خورده!
این مواردی که بیان فرمودید ،به ۴٪ جامعه که آقای قالیباف گفتند مربوط میشود ؟ شما لطف کنید به فکر آن ۹۶٪ باشید که بیشتر آنها اگرچه روزگاری نه چندان دور ،دارای عزت ،واحترامی در جامعه ،وخانواده بودند ،لیکن امروزه به لحاظ عدم مسولیت پذیری دولتمردان ،دچاذ فقر ،و بی حرمتی شده اند ،( بازنشستگان کشوری ،ولشکری ،که حق بزرگی در گردن انقلاب ،ومسولین مملکت دارند ،) و توانایی جسمی را هم از دست داده اند ،و روی گدایی هم ندارند؟ و جناب آقای وزیری که نام ،بی مسمای رفاه ،وتأمین اجتماعی را یدک میکشد ،اکنون پنج سال است ،وعدهٔ سرخرمن میدهد ،وپنج سال قبل از ایشان هم افرادی این نام مسمایی را بعهده داشتند که اختلاس چندین هزار میلیارد ،دلار را پاکدست مینامیدند ،و با فریب ،وریا ،بنام هدفمند کردن سوبسیدها ( یارانهٔ انرژی ،که به تبع آن یارانهٔ ارزاق عمومی ،ومواد ضروری زندگی روزمره مردم ،) قیمتها را بیش از ده برابر نمودند ،وحقوق ،این قشر سالمند را یک برابر افزایش دادند ،و با کمال پر رویی ،وعدم مسولیت پذیری ،باعث شدند که تعدادی از آنها دست به انتحار زدند ،وعده ای هم راهی سرای سالمندان گردیدند،و عده ای هم در طول این هفت سال راهی دیار باقی ؟ و اکنون هم مسول محترم ،باز وعدهٔ پنج ساله میدهد ،آیا میتواند تضمین یک سال زنده بودن همین افراد را بدهند ،از شما اعضای محترم ،وزحمتکش تابناک که بیانگر درد جامعه هستید ،لطفا سری به کانال کمپین حمایت، از حقوق بازنشستگان بزنید ،ومطالبات بر حق آنها را بگوش مسولین ،ورهبر معظم ایران برسانید ،این قشر ،بی پناه امروزی ،که کارگزاران دیروز کشور بودند ،،متشکر میگردم ،،،،
وای بر مردم ایران!!!!!!
من ماندم چرا آقایانی که در مورد هر موضوعی در اطراف و اکناف دنیا صحبت می کنند و از حقوق مظلوم می گویند چرا یکبار در سخنرانی هایشان از این فسادها صحبت نمی کنند
یا نمی دانند که وا اسفا است
یا می دانند ولی بدلایلی ترجیح می دهند مانند قضیه احمدی نژاد سکوت مصلحتی بکنند
با نام خدا .

با سلام وتحیات .

در کشور ما ایران یا اقتصاد باید اقتصاد اسلامی باشد که امام خمینی (ره ) نوشته بودند. یا اقتصاد غربی باشد . همان نظریه اقتصادان معروف (آدام اسمیت ) که دولتها فقط ناظر باشند و در صورت ضرورت ورود نمایند . یا اقتصاد سوسیالیستی مثل کره شمالی یا تا حدودی چین .....در هر صورت راه دیگر چیست ؟ .............
درست 12 سال است بخاطر یک اشتباه ساده که کلا 13 میلیون تومان بود من و خانواده ام محکوم به گدایی شده ایم نمی دانم اگر تناسب ساده برقرار کنیم این مسلمانان مدعی دین داری و اسلام ناب که هزاران میلیارد را حیف و میل می کنند باید چه حکمی بگیرند که قاضی محترم دادگستری تبریز در روز قیامت وجدانش از بابت حکم من آسوده باشد
تا زمانی که دولتها در دولت داشته باشیم و سیستم واحد تصمیم‌گیری و قدرت در کشور حاکم نباشد همین آش است و همین کاسه و همه مردم هم سر کارند در انتخابات و رسانه ها و شبکه های اجتماعی.
مملکت عزیزمون رو از کجا به کجا رسوندن.ن ابرو داریم بین کشورهای دیگه.نه میتونیم تو کشور خودمون به مسئولین اعتماد کنیم که هر روز با وعده و امید .دم از بهتر شدن اوضاع میزنن.و از طرف دیگه اختلاس هایی که انجام میشه
واقعا چرا صدا هیچ کس در نمآید ازاین همه حقرات ظلم وتبعیض وبی عدالتی دیگه باید جلوی چهارراه مردم ولخت کنندتا صدایی درآید.
بنده خدا میگه خدا امام زمان رو برسون بعد یه عده منفی میدن!!! واقعا از همین منفی ها میشه فهمید خیلی ها که تابناک میخونن خودشون دستی در اتیش دارن و دوست دارن همین روال ادامه پیدا کنه
اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
بابا اینها که منفی زدند به معنای مخالفت با امام زمان نیست، بلکه به این معناست که ما که ادعای سربازی در رکاب ایشان را داریم چرا کاری نمی کنیم و امام زمان اگر بیاید اول با ما برخورد می کند.
خب مسلم است، اظهر و من الشمس است، وقتی نظارت نباشد، روزنامه نگار آزادی بیان نداشته باشد و مردم نتوانند پیگیر مطالباتشان به بهانه معاند و مخالف و ... باشند، خب آش شور می شود، البته حسن این شوری این است که آنقدر شور می شود تا دل خودشان را بدرد بیاورد و بعد یک فکری برای آن باز خودشان می کنند برای خودشان! هیچگاه برای مردم خبری نیست که نیست.
من یکی که اعصاب و حوصله برام نمونده منتظرم یه چیزی بشه بزنم یکی رو یه جا رو درب و داغون کنم
تازمانی که مصلحت مطرحه یعنی وارونه جلوه دادن واقعیتا یعنی دروغ که سالهاست با این مصلحت اندیشیهاکار به اینجا رسیده جمعشم نمیشه کرد
در همان نظر سنجی دیدید.که ملت با 95درصد نه قاطع گفته است دیگر با چه زبانی باید بگوید.
وضعیت مالی معلمان هر روز ضعیفتر از دیروز شده است.لطفا رسیدگی شود.معلمان راننده آژانس دانش آموزان خود شده اند.
برای نحوه مملکت داری به صفر خیلی بدهکاریم چون در ریاضی فاصله بین صفر ویک یک مقیاس واندازه معقول مثل فاصله عدد ۱ و۲ است آیا ما این تناسب وفاصله ها را در رفتار اجتماعی اقتصادی وسایر امور رعایت نموده ایم؟
من که تصمیم گرفتم از این کشور برم...
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی

تو بمان و دگران وای به حال دگران
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
البته الان دیگر امریکا و اروپا هم مثل بیست سال پیش و سی سال پیش نیستند. هر جا بروی آسمان همین رنگ است.
خدايش تو همين گرونى خودرو وممنوع شدن ثبت سفارش از ديوار صدا درآمد از وزير ومسئولين مربوطه صدادرنيامد، مشخصه چه شركتى هزارتاهزارتا واردكرده چندخريدن ولى اينه ژن خوبن ولى چون لوطين وتنهاخورنيستن هيچوقت اسمشون اعلام نميشه وپيگيرى....
بياد استادشجريان:
گريه را به مستى بهانه كردم
شكوه هازدست زمانه كردم
....سيل خون به دامان خدا روانه كردم
دلا خموشى چرا؟
چو خم نجوشى چرا؟
برون شد از پرده راز ... خدا پرده راز...
تو پرده پوشى چرا
اصلا یکی بگه مردم وملت کجای این نظام جا دارن.نمیخایم شعار بدیم میخایم حقیقتا بدونیم مردم کجا فرار دارن.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
رو سر مسئولین جا دارن. فکر کردی کجا جادارن؟؟؟
اقا نمره دولتهای شعاری درعمل زیر صفر زیرصفر زیرصفر هستند
نماینده مجلس میگوید در قانون اساسی شورایی بنام انقلاب فرهنگی نداریم ولی مصوبات این شورا بالاتر از مصوبات مجلس بوده و اهمیتش بیشتر و اجرایی تر!
واقعا دولت روحانی به خصوص در بخش صنعت روی دولت قبلی رو در فساد و عدم شفافیت و به بیان بسیار ساده از پشت بست. از روزی که یک مدیر دولتی با ثروت رسمی هزار میلیارد تومن وزیر شد معلوم بود که چه اتفاقی قراره بیفته.
اگر همانند زمان حضرت امام (ره) مقابل مفسدان می ایستادیم امروز کسی جرات چنین جسارتی به نظام وملت ایران نداشت . هرآنچه می کشیم از بی توجهی مسئولان است انگار اراده ای برای مبارزه با فساد نیست که نیست همه حرف است وشعاراست . خدا به داد این مملکت برسد .
نه مجلس و نماینده ای وجود داره نه قوه قضاییه اقدامی میکنه نه هیچ نهاد نظارتی و نه حتی هیچ رسانه آزادی که از مردم دفاع بکنه. مردم در مقابل اختلاس کننده ها " تنهای تنهای تنها" هستن.
خدائیش چطور میشه :
یه پشه اگه تو هوا ویز ویز کنه به هوای خرابکاری و داعش و اینا ، فوری نعلش میکنند و نمی زارن یه گرم مواد منفجره و انتحاری وارد مملکت بشه ولی
ماشین به اون عظمت و اختلاس ها به اون گندگی و روشنی را کسی نمی تونه ببینه یا بفهمه ؟؟؟؟
یه کم عجیب نیست شما را بخدا
امنیت یعنی اینکه ما منفجر نشیم یا امنیت یعنی اینکه یه عده خوشگذرانی کنند؟
در دانشگاه و قبرستان دختران و پسران را جدا کنیم درست میشود.
سپاس فراوان از زحمات دولت خدمتگذار!!!!
یکی از رفقای خوش خیال نوشته بود مردن بهترین راهه اتفاقا من میگو بهتره نمیریم مردن خرجش از زنده ماندن بیشتره . قبر دونه ای پنجاه هزار تومن شده کجای کاری . تازه پولهایی که باید به مساجد و رستورانها بدی میاد روش . مساجد هم مثل سینما ها سانسی شده سانسش هم یکساعت و یک ربع شده قبلا یکساعت و نیم بود .خلاصه دوست عزیز نمیری الاهی .
ایشالا یه سونامی چیزی بیاد ، راحت شیم
همه چیز در کشور ما عجیب و غریب است، از جمله نحوه اداره آن و مسئولین آن و ارتباط مردم آن با مسئولین آن. و از همه عجیب تر این است که حضرات با علم به این ناکارآمدی ، همچنان سر خود را بالا میگیرند و حتی خود را از پرچمداران مبارزه با ظلم و بی عدالتی قلمداد میکنند! در حالی که اگر یک صدم چنین مشکلاتی در یک کشور اروپایی یا همان آمریکای جهانخوار رخ دهد، مسئول مربوطه از خجالت آب میشود!!!
با این همه سیاه نمایی، مردم قهرمان ما به مسئولان نظام کاملا اعتماد دارند ولی‌ شما با این مقاله‌ها دارید تشویش اذهان عمومی‌ می‌کنید که امیدوارم که مقامات قضایی با شما برخورد سختی کنند که درس خوبی برای همگی‌ شود
چرا راه دور میری، من خودم وقتیکه میخوام یه مشکلی رو با سازمان مربوطه و مسئول در میون بزارم تنها چیزیکه بدست ميارم یه لیستی از شماره تلفناست که سازمان‌‌ها به هم پاسکاری میکنن.
كاش افشا نشن اين اختلاسا به خدا چند روز ديگه سرطان مغز ميگيريم ، اينا كه برخورد نميكنن فقط خبراش پخش ميشه اعصابمون خورد ميشه الان چى شد بانك ملت؟ چى شد بانك ملى؟بانك سرمايه چى شد؟ بز ( مخفف ) چى شد؟ بابا شماها كه هيچ كارى نميكنيد پخش هم نمنيد اينا كه اسمشونم بياريد مهم نيست براشون
در همه چی صفر هستید نه فقط حکمرانی خوب
موضوع پایان نامه بنده در مقطع فوق لیسانس در رشته علوم سیاسی ، مقایسه حکمرانی خوب در ایران و کره جنوبی از نگاه به قانون اساسی دو کشور است . افتضاح است افتضاح . البته ‌‌‌‌ خود سایت تابناک بهتر از من و دیگران می داند
تابي الان متوجه شدن
پستنظر سنجي حكمران خوب رو حذف كردي


اي ترسوي بزدل

مگر حرف بدي زده بودي كه ترسيدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!ۀ.....................................
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان