صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیشنهاد رئیس بنیاد شهید برای تدفین آتش‌نشانان

کد خبر: ۶۵۸۹۶۴
| |
7917 بازدید
نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از پیشنهاد بنیاد برای خاکسپاری شهدای آتش‌نشان ساختمان پلاسکو در جوار شهدا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین شهیدی محلاتی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن بازدید از محل حادثه ساختمان پلاسکو اظهار کرد: اقدامی که آتش‌نشانان برای این حادثه انجام دادند بی‌نظیر بوده و باید در تاریخ ثبت شود زیرا این افراد جان مردم را نجات دادند اما خود در زیر خاک محبوس ماندند.

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه بنیاد در نظر دارد آتش‌نشانان ساختمان پلاسکو در قطعه 50 بهشت زهرا(س) که شهدای منا و مدافعین حرم مدفون هستند، خاکسپاری شوند گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران آتش‌نشانانی را که در این حادثه جان خود را از دست دادند شهید خدمت محسوب می‌کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار