صفحه خبر لوگوبالا تابناک
امیر اسماعیلی در بازدید از سایتهای راداری زابل و بیرک اعلام کرد ;

افزایش نقاط پدافندی از 3600 به 5000 نقطه

مروز نقطه به نقطه آسمان کشور توسط قرارگاه پدافند هوایی رصد می‌شود و به یاری خداوند با گسترش نقاط پدافندی از 3600 نقطه به 5000 نقطه اقتدار پدافند هوایی در حراست از آسمان کشور بیش از پیش خواهد شد.
کد خبر: ۴۵۱۹۱۴
| |
6549 بازدید
امروز نقطه به نقطه آسمان کشور توسط قرارگاه پدافند هوایی رصد می‌شود و به یاری خداوند با گسترش نقاط پدافندی از 3600 نقطه به 5000 نقطه اقتدار پدافند هوایی در حراست از آسمان کشور بیش از پیش خواهد شد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) با حضور در منطقه شرق از سایت رادار غدیر زابل و سایت رادار بیرک بازدید کرد.

به گزارش ایلنا، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در جریان بازدید از سایت رادار زابل ضمن مثبت ارزیابی کردن روند استقرار و شروع به فعالیت این سایت راداری گفت: امروز نقطه به نقطه آسمان کشور توسط قرارگاه پدافند هوایی رصد می‌شود و به یاری خداوند با گسترش نقاط پدافندی از 3600 نقطه به 5000 نقطه اقتدار پدافند هوایی در حراست از آسمان کشور بیش از پیش خواهد شد.

بنابر این گزارش فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) پس از بازدید از سایت راداری زابل با تعدادی از خانواده‌های کارکنان این سایت دیدار کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان