ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حماس: میانجیگری هیچ کشوری را رد نمی‌کنیم

یکی از مقامات بلندپایه جنبش اسلامی فلسطین حماس می‌گوید که این گروه میانجیگری هیچ کشوری را برای برقراری آتش‌بس رد نمی‌کند.
کد خبر: ۴۱۷۶۹۳
| |
4208 بازدید

یکی از مقامات بلندپایه جنبش اسلامی فلسطین حماس می‌گوید که این گروه میانجیگری هیچ کشوری را برای برقراری آتش‌بس رد نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، «موسی ابومرزوق» از مقامات بلندپایه جنبش اسلامی فلسطین حماس می‌گوید که این گروه میانجیگری هیچ کشوری را برای برقراری آتش‌بس رد نمی‌کند.

معاون رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: رد یا قبول طرح‌های پیشنهادی آتش‌بس به میزان انطباق شرایط مندرج در آنها با خواسته‌های ما بستگی دارد و ما هیچ گاه به شرایط پیش از حمله اسرائیل بازنخواهیم گشت.

پیش از این برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که حماس تنها به دلیل ارائه طرح آتش بس از سوی مصر، با آن مخالفت کرده و منتظر ارائه همین طرح از سوی کشورهای قطر و یا ترکیه است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار