ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گروگانگیری ۱۵ تبعه دیگر ترکیه به دست تکفیری‌ها

گروه تروریستی داعش 15 تبعه دیگر این کشور را در خاک عراق به گروگان گرفته است.
کد خبر: ۴۰۸۹۸۶
| |
6709 بازدید
رسانه‌های ترکیه‌ای گزارش داده‌اند که گروه تروریستی داعش 15 تبعه دیگر این کشور را در خاک عراق به گروگان گرفته است.

به گزارش فارس، پایگاه «دیلی صباح» از اسارت 15 تبعه ترکیه به دست نیروهای گروه تروریستی «داعش» در خاک عراق خبر داه است. داعش هفته گذشته نیز با ورود به کنسولگری ترکیه در موصل، 40 دیپلمات و کارمند را به گروگان گرفته و به محل نامعلومی منتقل کرد.

در پی حمله تروریست‌ها به کنسولگری ترکیه، رسانه‌های این کشور انتقادات گسترده‌ای را علیه «رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه و سیاست‌های وی در قبال سوریه، مطرح کردند. ترکیه از اصلی‌ترین حامیان مخالفان مسلح سوریه است و گفته می‌شود اغلب اعضای داعش از مرز ترکیه وارد سوریه شده‌اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار