صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نمره ۱۶ زیباکلام به دولت روحانی

یک فعال اصلاح‌طلب با بیان اینکه من به عملکرد ده ماهه دولت نمره ۱۶ می‌دهم گفت: اگر دولت کشور را از گرداب هسته‌ای نجات دهد خدمت بزرگی کرده است.
کد خبر: ۴۰۷۲۷۱
| |
6902 بازدید
یک فعال اصلاح‌طلب با بیان اینکه من به عملکرد ده ماهه دولت نمره ۱۶ می‌دهم گفت: اگر دولت کشور را از گرداب هسته‌ای نجات دهد خدمت بزرگی کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح‌طلب در حاشیه مراسم ختم پدر محمد قوچانی که عصر امروز در مسجد نور تهران برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سؤال که ارزیابی شما از عملکرد 10ماهه دولت چیست، اظهار داشت: بنده از صفر تا 20 به دولت نمره 16 یا 17 می‌دهم و دلیل این امر این است که مسأله هسته‌ای را بسیار مهم می‌دانم.

زیباکلام افزود: اگر دولت بتواند کشور را از باتلاق و گرداب هسته‌ای نجات دهد، بزرگترین خدمت را به نظام کرده است.

این فعال اصلاح‌طلب به اجرای اعتدال از سوی دولت در ده ماهه اخیر نمره 16 داد و تصریح کرد: من فکر می‌کنم مذاکرات بین ایران و 1+5 نتیجه‌بخش بوده است.

وی تأکید کرد: بهتر است اینطور بگویم اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسد خیلی شگفت‌زده خواهم شد چراکه هم امریکا و هم طرف ایرانی می‌خواهد مذاکرات به نتیجه برسد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار