صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

عاقبت دوستي با دختري در خيابان

چند روز قبل به طور اتفاقي با دختر 17 ساله‌اي كه خود را «هستي» معرفي مي‌كرد آشنا شدم، پس از اين آشنايي تماس‌هاي تلفني ما ادامه يافت تا اين‌كه صبح امروز، «هستي» تلفني از من خواست او را به كرج برسانم.
کد خبر: ۱۵۶۴۱۷
| |
6166 بازدید
ایران: پسر جوان وقتي با دختر خياباني طرح دوستي مي‌ريخت نمي‌دانست دختر مورد علاقه‌اش ماشين دزد حرفه‌اي است.


اواسط اسفند گذشته پسري به شعبه اول بازپرسي دادسراي ناحيه 18 رفت و با تسليم شكايتي به بازپرس گفت: چند روز قبل به طور اتفاقي با دختر 17 ساله‌اي كه خود را «هستي» معرفي مي‌كرد آشنا شدم، پس از اين آشنايي تماس‌هاي تلفني ما ادامه يافت تا اين‌كه صبح امروز، «هستي» تلفني از من خواست او را به كرج برسانم. من هم سوار بر خودروي پژو 206 پدرم به ديدنش رفتم. اما در بين راه او از من خواست برايش شارژ تلفن همراه بخرم. بنابراين مقابل مغازه‌اي توقف كردم. اما پس از خريد وقتي برگشتم در كمال ناباوري اثري از خودرو نديدم. بدين‌ترتيب متوجه شدم دختر شياد فريبم داده و خودرو را سرقت كرده است. به دنبال اين شكايت و با دستور بازپرس پرونده، تيمي از كارآگاهان پايگاه هشتم پليس آگاهي، رديابي خودروي سرقتي و دختر تبهكار را آغاز كردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...