ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
سردبیر نشريه «لوموند دیپلماتیک»:

اقدام ساركوزي در اخراج خبرنگار ايراني احمقانه بود

«آلن گرش» با اشاره به عملکرد مستقل كامران نجف زاده و اطلاع از محدودیت هایی که برای وی از سوي دولت فرانسه ايجاد شده بود تاکید کرد: متاسفم که بگویم روابط سیاسی دو کشور موجب این فشارها بر خبرنگار ایرانی شده است.
کد خبر: ۱۵۵۲۹۰
| |
18034 بازدید
سردبیر نشريه «لوموند دیپلماتیک» گفت: محدودیت و اخراج خبرنگار ایرانی کار احمقانه ای از سوی سارکوزی بود.

به گزارش «تابناك»، «آلن گرش» ـ Alain Gresh ـ با اشاره به عملکرد مستقل كامران نجف زاده و اطلاع از محدودیت هایی که برای وی از سوي دولت فرانسه ايجاد شده بود تاکید کرد: متاسفم که بگویم روابط سیاسی دو کشور موجب این فشارها بر خبرنگار ایرانی شده است.

بنابر اين گزارش، سردبیر لوموند دیپلماتیک در ادامه با یادآوری خاطرات خود از توانایی های روزنامه نگاران ایرانی افزود: اقدام دولت در مشکل زایی برای نجف زاده غیرضروری و کاملا اشتباه بود.

یاد آور می شود در پی اخراج «دشموخ» سردبیر خبرگزاری فرانسه از تهران، دولت فرانسه در اقدامي تلافی جویانه خبرنگار واحد مرکزی خبر را به اتهام بسیج افکار عمومی علیه فرانسه و شکستن خط قرمزهای خبری از این کشور اخراج کرد.

گفتني است، نجف زاده جمعه شب با پرواز مستقیم ایران ایر به تهران بازگشت.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟