صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سفر الکاظمی به ایران فرصتی برای تحقق منافع مشترک

رئیس ائتلاف «النصر» عراق سفر‌های خارجی نخست‌وزیر این کشور از جمله سفر وی به ایران را فرصتی برای تحقق منافع مشترک خواند.
کد خبر: ۹۹۲۹۴۵
| |
7076 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از واع، «حیدر العبادی» رئیس ائتلاف «النصر» عراق سفر‌های خارجی «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور از جمله سفر وی به ایران را فرصتی برای تحقق منافع مشترک خواند.

وی با تاکید بر این‌که عراق باید در روابط بین‌الملل ایجاد موازنه کرده و از تنش‌ها و مناقشات دوری کند، افزود که این سفر‌ها فرصتی برای تحقق منافع مشترک از طریق ایجاد صلح و امنیت و دوری از تنش است.

العبادی همچنین گفت که سفر مصطفی الکاظمی به ایران و همچنین تصمیم او برای سفر به دیگر کشور‌های همسایه یا منطقه فرصتی برای نشان دادن استقلال عراق و تحقق منافع کشور از طریق صلح و دوری از تنش است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار