ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سوریه و لبنان را تهدید کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از نشست با مقامات ارشد نظامی این رژیم، به تهدید سوریه و لبنان پرداخت.
کد خبر: ۹۹۲۷۴۲
| |
8629 بازدید
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سوریه و لبنان را تهدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی برگزاری نشست ویژه با مقامات ارشد نظامی این رژیم به تهدید سوریه و لبنان پرداخت.

بر اساس این گزارش، با توجه به دنبال گمانه زنی‌ها مبنی بر حملات تلافی جویانه حزب الله لبنان، «بنی گانتز» سوریه و لبنان را مسئول هرگونه اقدام علیه اسرائیل از قلمرو مرزهای خود دانست.

این در حالی است که منابع خبری از استقرار رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی در جبهه‌های شمالی فلسطین اشغالی خبر دادند.

خبرنگار روزنامه «جروزالم پست» در توییتی نوشت که «آویو کوچاوی» جمعه را در مقر فرماندهی خود در تل‌آویو سپری کرد و روز شنبه عازم مرزهای شمالی و لشکر ۹۱ ارتش این رژیم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟