صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترور نافرجام معاون وزیر امنیت سومالی

یک منبع امنیتی سومالی از ترور نافرجام معاون وزیر امنیت این کشور و کشته شدن یک غیرنظامی در این حادثه خبر داد.
کد خبر: ۹۹۱۴۵۸
| |
6322 بازدید

ترور نافرجام معاون وزیر امنیت سومالی


به گزارش تابناک به نقل از آناتولی، یک منبع امنیتی سومالی گزارش داد که به دنبال انفجار مین در مسیر خودروی «عبدالناصر سعید»، معاون وزیر امنیت این کشور، یک غیرنظامی کشته و دو تن دیگر زخمی شدند اما شخص معاون وزیر داخل خودرو نبوده است.

این منبع آگاه گفت که این مین با هدف انفجار خودروی معاون وزیر هنگام عبور از تقاطع «تلیح» واقع در موگادیشو کار گذاشته شده بود.

مقام‌های سومالی هنوز درباره این حادثه اظهارنظر نکرده‌اند و هیچ گروهی مسئولیت انفجار را به عهده نگرفته است.

به طور معمول چنین انفجارهایی در سومالی و پایتخت آن، موگادیشو توسط جنبش مسلح «الشباب» صورت می‌گیرد.

منبع: ایلنا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟