ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انفجار کپسول گاز جان پدر یک خانواده را گرفت

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز از مرگ پدر یک خانواده به دنبال انفجار کپسول گاز در مسجدسلیمان خبر داد.
کد خبر: ۹۹۱۲۲۴
| |
11266 بازدید
|
۱
انفجار کپسول گاز جان پدر یک خانواده را گرفت

 

به گزارش تابناک باشگاه خبرنگاران جوان، پیمان نجاتی رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز گفت: انفجار کپسول گاز در یک باب منزل مسکونی در مسجدسلیمان رخ داد که در این حادثه پدر خانواده بر اثر شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

او در ادامه با اشاره جزئیات این حادثه افزود: این مرد حادثه دیده شامگاه جمعه با وجود انجام مراقبت‌ها و اقدامات درمانی لازم در بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز فوت شد.

محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز نیز بیان داشت: روز گذشته به دنبال انفجار کپسول گاز در شهرستان مسجدسلیمان ۳ عضو یک خانواده شامل پدر، مادر و دختر مصدوم شدند.

افزود: پدر و مادر با سوختگی ۹۰ درصد و دختر ۷۰ درصد به بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان و سپس به بیمارستان تخصصی سوانح و سوختگی اهواز انتقال داده شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
کپسول چرا منفجر شده؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟