ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش جالب گلر افسانه‌ای کلمبیا به لودادن اسکوبار

اگر با یک گوریل عکس داشته باشم، می‌گویند یک گوریل هستم! اگر با پابلو اسکوبار عکس داشته باشم، خواهند گفت من قاچاقچی مواد مخدر هستم!
کد خبر: ۹۸۲۶۴۷
| |
21589 بازدید

ستاره سابق فوتبال کلمبیا هرگونه ارتباط دوستانه با کارتل بزرگ مواد مخدر در کشورش را رد و ادعا کرد برای لو دادن او تحت فشار بود.

به گزارش تابناک ورزشی، رنه هیگوئیتا، سنگربان مشهور سابق تیم ملی کلمبیا در اعترافاتی جالب عنوان کرد رابطه دوستانه‌ای با پابلو اسکوبار، قاچاقچی مشهور کشورش نداشت و پلیس‌ها مدام می‌خواستند او را لو دهد.

اعترافات جالب سنگربان افسانه‌ای کلمبیا؛ برای لو دادن اسکوبار تحت فشار بودم!

او در این باره گفت: زمانی که آزار و شکنجه اسکوبار آغاز شد، آن‌ها سعی کردند تمام دوستانش را پیدا کنند. من را تحت فشار گذاشتند تا اسکوبار را لو بدهم، اما چیزی نمی‌دانستم. دوستش نبودم. وقتی به دیدار او رفتم، مردم خودشان من را به عنوان دوست او معرفی کردند. مقامات می‌دانستند بی‌گناه بودم.

هیگوئیتا در ادامه افزود: من در هیچ‌کدام از ماجرا‌هایی که در کشورمان رخ می‌داد، نقشی نداشتم. اگر با آلوارو اوریبه ولز (رییس جمهور سابق کلمبیا) عکسی داشته باشم، می‌گویند من یک سیاستمدار هستم. اگر با یک گوریل عکس داشته باشم، می‌گویند یک گوریل هستم! اگر با پابلو اسکوبار عکس داشته باشم، خواهند گفت من قاچاقچی مواد مخدر هستم!

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟